46

Нина

преди 10 години

е, какво иска и ръката ли да му целуне. Я стига!

45

Стефан

преди 10 години

Гуцанов да си стои там в ъгъла и да не реве за извинения, че не се знае следващия път може и да го окаушат за доста дълго.

44

m

преди 10 години

ако гуци медузата иска извинение, да стане член на атака и да вика и да скака с рев: извинисабе! тогава може и да го огрее!

43

червена Гуца

преди 10 години

Съдът и прокуратурата трябва да се извинят на Българските граждани, че за пореден път не си свършиха работата и отърваха поредния айдук (Гуцанов) от затвора, а на всичкото отгоре и пари ще получи? Гуцанов, гуцо проклета, рано или късно и на теб ще ти дойде Коледата!!!

42

кирил

преди 10 години

ЛЕВИЯТ ДЕПУТАТ ДА СИ СТОИ НЯКЪДЕ В ЛЯВО И ТОВА Е, КАКТО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ

41

доло ДПС и БСП

преди 10 години

Гуцанов ти кой си та да ти се извинява Цветанов? ти си един престъпник нама за какво да ти се извинява Цветанов жалко че такива като тебе си плащат на Станишев и компания и излизат сухи и невредими

40

Коко

преди 10 години

Е, тва е..извинение и почести за Гуцанов! цецо да му постеле червено килимче и да му се клая до земята! Абе, защл някои хора срам нямат? Колко ли далавери е въртял, все ше има за нещо да е виновен, голяма работа, че е полежал с белезници малко...ае, стига сте ревали!

39

Мая

преди 10 години

***.. защо мислиш, че Цветанов ти е длъжен...

38

didispasova

преди 10 години

хах абе тия хора за какви се мислят ???!?!?

37

ив!

преди 10 години

хахаххаа ***!

36

!!

преди 10 години

nE MOGA DA POVQRVAM, TOZI I DPUTAT BIL???? vSICHKI TAKIVA VAN OT PARLAMENTA!

35

!

преди 10 години

TAAA TOVA NEGOVITA DOM LI E? S TAZI CHANTICHKA PREZ RAMO SI MI PRILICHA NA TIMADJIISKO GEICHE

34

дани

преди 10 години

леле и извинение иска... за какво ,че толкова години не спря да си въртиш далаверите и да крадеш и в един момент някой те спря ли ? Наглостта на комуниста няма граници

33

ИК

преди 10 години

Този дори е депутат- майко мила.

32

Анонимен

преди 10 години

Решението на Страстбург не оневинява господина. Защо не попитат хората от Варна. Те го познават най-добре що за стока е.

31

Анонимен

преди 10 години

господа ибрици, ще дойде ден когато ще ви се потърси сметка за безобразията!

30

klm

преди 10 години

*** you off timadjiisko mutro

29

С автомати с/у деца

преди 10 години

Акцията беше да се овладее местната власт, защото Гуцанов беше председател на Общинския съвет, той да бъде дискредитиран и да бъде спрян от избиране за кмет на Варна, което и стана. Шпицкомандата на Цветанов е влязла с взлом в къщата на Гуцанов- разбити врати докато семейството спи, влизане с качулки и насочени автомати към полусъбудените деца, като в следствие на това, едното дете започва да заеква.

28

Емо

преди 10 години

Гуцанов да каже откъде са му милионите. И после да иска извинение.

27

Държавас мутри начел

преди 10 години

Заради Б.Борисов Б-я е осъдена да плати 100000 лв за акцията с гранатомети срещу Чакъра, сега заради Цветанов нови 88000 лв. глоба за беззаконие и унизително отношение на полицията, ще последват нови стотици хиляди за всички арести на Цветанов. Да си ги плащат Ц.Ц. и Б.Б.