15

Анонимен

преди 10 години

На северозападналия регион,проблема са си самите те.Региони с много по-бедни природни дадености,в момента са процъфтяващи общини.Там има планини,минават главни пътища свързващи европа и азия и те вместо да се възползват от това, си стоят и се оплакват колко са зле и чакат на готово.Изисква се инициативност,да си стегнеш д-то.ЕС няма да им даде пари ей така-трябва да се изработват проекти...но те си живеят още в комунизма.Проектите не ходят само в софия,а там където има спечелени проекти...

14

Десен

преди 10 години

А пък в тазгодишната класация за кмет на годината - Свищовският кмет от СДС е на трето място. Не е нито от БСП нито от ГЕРБ. Просто той и екипът му работят, печелят проекти и развиват общината. Това е ситуацията. Ако имаше повече работещи кметове и държавни институции, нещата щяха да са в пъти по-добре. Естествено комунизмът е научил 80% от електората, че трябва да ти се даде "според потребностите". Другари, трябва да се РАБОТИ, а не да се оправдаваме с международното положение!!

13

MM

преди 10 години

До vesko02Колега, това е преднамерена политика на всякато правителство от 90г насам. Съжалявам че такъв красив регион с толкова дадености пропада за сметка да се привличат инвестиции в София и да се строят магистрали. Докато строят некачествени магистрали тези коит имаме са в окаяно състояние и са опасни за движение.

12

dan

преди 10 години

Чакъров ако бях на мястото на Доган с мильона си щях да докарам вода на Омуртаг от Цанков камък

11

Анонимен

преди 10 години

макар че съм анти-гербер и ясно съзнавам каква катастрофа причиниха цъцко и тиквата на селските общини с крадене и пренасочване на пари, проблемът започна още през 45, ако не и преди това с безумната централизация на комунистите, ткзс-та, жителство и т.н. да не се правят на ощипани моми бсп. а дпс направо си отглеждат крепостни роби срещу кубик дърва и пет връзки тютюн. като гледам обаче, целта на всички политици дотук е малкото останали българи да се натикат в софия, а за 'бегълците'-останалото

10

vesko02

преди 10 години

Най изостаналия във всяко отношение район в европейския съюз е този на Михаил Миков.Не знам чия заслугата но е факт.Въпреки наличието на атомна централа и отскоро на мост над реката ,Северозападна България е в трагично състояние.

9

Алекс

преди 10 години

Дебатирайте си *** парламентарни. 23 години вече дебатирате от пусто в празно. Заради вас прогнили мафиоти българия изчезва като нация. Понеже нищо не може да ви помръдне от жълтите павета поне една сочна майна отнасяте от мене. А и нито стотинка за последните 3 години от семейството ми за вас ши*няци такива.

8

Анонимен

преди 10 години

к'ва демокрация, виж че ни управляват доносници

7

Анонимен

преди 10 години

Оплаквания на *** пациенти:Аз съм голям болен.Трепери ми вътрешно тялото.Всички стави ми са отключени.Талпите на краката ме болят.От няколко дни имам задръжка на сърцето.Носът ми никак не предава слюнка към гърлото.Като пускам газове, ми се схваща левият крак ...Получих удар в крака и ми се засегна мозъкът.Не се чувствам.Имам разстроен нервен възел.Краката ми се отлепват и главата ми залита на една страна.Страдам от двоен предвид.Имам дисперсия в сърдечната област.Аз съм задушно болна.Кат мъ отакози и мъ отцепява.Удължава ми се пулса в различни посоки.Да

6

Анонимен

преди 10 години

Айде, айде, Вие Не Комунистите вече 23 години ни убеждавате как демокрацията, капитализма и пазарната икономика ще ни направят богати. А ние реално обедняхме 10 пъти. Страната е залята от вилнеещи *** благодарение на вашия обичан Европейски съюз на когото така усърдно се кланяте. И ако си мислите че като живеете в София например *** няма да дойдат при вас, само почакайте 2-3 години. Ние живеем в една страна и сме Българи всички независимо от къде сме.

5

Анонимен

преди 10 години

Лелеее, Миков, колко си смотан! Стар комунистически бригадир... дори и не можеш да осъзнаеш как те правят на ***! Срам си! СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!

4

Анонимен

преди 10 години

Е точно затова сте северозападнали и бедни, щото винаги сте били комуняци в червата и сте гласували за тази НЕбългарска, руска партия, чакайки ДА ВИ СЕ ДАДЕ от държавата, демек от всички нас. Соц мисленето, възпроизвежда бедност и простотия, които си възпроизвеждат соц. мислене. Безнадежно, кво да го правиш.

3

Българина

преди 10 години

Старият циркаджия с загрижен поглед Михалевски пак излезе на преден план.Кога бетонната му комунистическа глава ще проумее че пари по еврофондове се получват срещу написан проект а не срещу това коя община какъв кмет има и от коя партия е?Всяка община трябва да има екип по европроекти за да може да бъде бенефициент!Но нали е по-добре някой друг да свърши работата и СЛУЖЕБНО ДА СЕ РАЗДАВАТ ПАРИ като дотация през комунизма.

2

бъдин

преди 10 години

Богати общини-суперголеми кражби!Господ да накаже общинските пиявици!

1

Северозападняк

преди 10 години

Регионално развитие означава да се намаляват диспропоциите между регионите. ГЕРБ ги задълбочи. Такава е статистиката за аазетост, жизнено равнище, инвестиции. Ние от Северозападна България най-силно го усещаме. Молим се на левите партии, защото не беше така при социализма и в програмата на БСП пише добри неща - нека левите политици ги препрочитат.