11

Анонимен

преди 10 години

ОТ УТРЕ ЧАСТНИЯ ФЕД ЗАПОЧВА ДА ПЕЧАТИ ДОЛАРИ БЕЗ НИКАКВО ПОКРИТИЕ С/У ЛИХВА КОЯТО ВСЪЩНОСТ ЩЕ Я ПЛАТЯТ ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ ПО СВЕТА НА ТАЯ МАФИЯ И *** КОЯТО Е ОЗУРПИРАЛА САЩ И КРАДЕ ПО ТОЯ НАЧИН ЗАЩОТО РЕАЛНО НИЩО НЕ ДАВА НА ФЕД ПРАВИТЕЛСТВО ЗАЩОТО СА ПРОСТО ХАРТИЙКИ С/У КОИТО ТЕ ЩЕ ВЗЕМАТ РЕАЛНИ АКТИВИ И КРИЗАТА ЩЕ ДЪЛБАЕ ДО ПОРОБВАНЕ НА ХОРАТА ИЛИ ДО ПЪЛНОТО УНИЩОЖЕНИЕ НА ТАЯ *** КОЯТО НИ ВОДИ ДО НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД.МНОГО СКОРО ПАК ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ВДИГНАТ ТАВАНА НА ДЪЛГА И ТАКА ДО ПЪЛНО РОБСТВ

10

АГНЕЦА

преди 10 години

КОЯТО Е ОЗУРПИРАЛА САЩ И КРАДЕ ПО ТОЯ НАЧИН ЗАЩОТО РЕАЛНО НИЩО НЕ ДАВА НА ФЕД ПРАВИТЕЛСТВО ЗАЩОТО СА ПРОСТО ХАРТИЙКИ С/У КОИТО ТЕ ЩЕ ВЗЕМАТ РЕАЛНИ АКТИВИ И КРИЗАТА ЩЕ ДЪЛБАЕ ДО ПОРОБВАНЕ НА ХОРАТА ИЛИ ДО ПЪЛНОТО УНИЩОЖЕНИЕ НА ТАЯ *** КОЯТО НИ ВОДИ ДО НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД.МНОГО СКОРО ПАК ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ВДИГНАТ ТАВАНА НА ДЪЛГА И ТАКА ДО ПЪЛНО РОБСТВ

9

Хм

преди 10 години

Щях да напиша коментар с позиция, но се отказвам. Тъжно ми е, че човешкото у хората остава на заден план, виждам как и аз се пречупвам постепенно от системата на днешния свят и скоро ще стана зомби което само се бори да оцелее и да надрасне другите зомбира... тъжно и жалко. Пожелавам на всички ви да запазите по нещо истинско в душа и сърце или който в каквото вярва че носи/има :) едно е сигурно - предстоят ни интересни времена.

8

Бай Димо

преди 10 години

Eй такива тиквеници като номер 8 са идиалната мишена за да робуват на новите си задокеански господари. Чухте ли му робската тирада ? "Америка най-великата в света"....кое й е великото бе ? Лицемерието на н-та степен ? Бургерите с ГМО ? Безработицата ? Пресъпленията им срещу човечеството с изкуствено създадените им войни по света ? Ай сиктир ! Заври си задокеанската *** отзад ! Маймуни лицемерни, дано ви изтрие Господ от Земята, племе зомбирано с увредено ДНК !

7

Анонимен

преди 10 години

Всеки американски жител дължи на останалия свят към този момент 53200 щатски долара, за сметка на това обаче за 2012г. всеки американец е изработил 48000 долара от БВП...

6

Бай Димо

преди 10 години

Империята на злото на колене ! Пак големите победители ще се окажат чифутските ***, които ще спечелят за пореден път. А цената с лихвите ще я плати средностатистическият *** американец с промит мозък, на когото му внушават, че е син на юнашко племе и че са номер едно в света. Умора няма простотията на задокеанските *** !

5

СС

преди 10 години

Евреи се гъбаркат с евреи - целият свят гледа сеир и после страда! :)

4

макето

преди 10 години

на кой му пука за борсовите игрички и без това немаме парета да играме тая игра

3

Анонимен

преди 10 години

Дано републиканците не се огънат пред некадърника Обама!Както винаги Черньото смята да вдига дълга и да печати долари, а целия останал свят да плаща масрафа, защото видите ли - идвал Денят на благодарността, а после и Коледа и американските тлъсти пържолоядци искали пак да си напълнят търбусите и да си купят подаръци безчет!Колкото по-рано светът се оттърве от долара като основна валута, толкова по-добре както за него , така и за САЩ!

2

Big Bad Wolf

преди 10 години

Предполагам объркването идва от това, че американците викат билион на 10 на 9-та степен или милиард тука, а трилион на 10 на 12 степен или билион в Европа.Дълга според нашите наименования е 16700 милиарда $.

1

Big Bad Wolf

преди 10 години

Дълга на САЩ е 16.7 ТРИЛИОНА $, а не 16.7 милиарда както пише.