65

Анонимен

преди 10 години

Как така употребена, та Майчето е от организаторите на тази миризлива партенка. Нали за награда и дадоха зам председателското място в парламента. Употребена друг път.

64

k

преди 10 години

в БГ-то колкото по голям престъпник си, толкова по добре и си на свобода и всичко ти е ок.Тази не мога да я нарека жена дори, един жив пример и всичките и приятелчета от обкръжението и също така и колегите и, а бе само измамници, *** , турци и вече сирийци, който след време са гласовете за БСП, само гледайте, дано да съм далеч веч тогава.

63

Електра

преди 10 години

Къде се скри главният прокурор сега? Защо не излезе както в деня на размисъл да каже как и кой го подведе или има нещо друго. Май второто. Другото се нарича навеждане пред тези на ,които служи. Браво ! Най-нахално продължават при всяка възможност да споменават ,че служат на Народа.На кой народ г-н Прокурор?

62

Владимир

преди 10 години

какво стана Майче??? Какво се случи слънце неизгряло?! Пуснахте един типичен за масовите убийци от БКП Кьорфишек в деня на изборите без да имате КАПКА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НИЩО!!! САБОТИРАХТЕ И ПРОВАЛИХТЕ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ИЗБОРИ В БГ ...типичко за гадна комунистическа напаст изпълнена с доказани масови убийци и изнасилвачи на невинни хора или дъщери и синове на такива доказани убийци!! Вие нямате право да сте на чело на държавата! Тази държава е демократична РЕПУБЛИКА! Стига СТАЛИНИЗЪМ! ВЪЪЪЪЪЪНННННН!

61

Драган

преди 10 години

Закона е виновен , че Мая не е права......да променят закони след всяка простотия на БСП. Мая участва в постановка на ДС и сега се прави на луда........няма нормални и честни хора ръководството на БСП !!!! ОСТАВКА !!

60

-

преди 10 години

Другарке Мая,отдавна не сте в тийнейджърска възраст да правите чупки и муцки!Работното ви място се казва НС,а не Фейсбук!Отвращавате ме !Оставка,к*чко!

59

Анонимен

преди 10 години

Мая Общата не била употребена.......

58

Анонимен

преди 10 години

Да го докаже , че е имало фалшификация , :-@ червена *** !!!:-@

57

Анонимен

преди 10 години

Изиграха хората, подлъгаха ги, взеха власта с лъжа и не искат хич да я дадат. Това са мръсните гадни комунисти. Не че Бойко е цвете, ама тази тройна коалиция сега е вероятно най мръсното управление на страната още от 681г

56

GGG

преди 10 години

Като не са те употребили за бюлетините да вземем да те употрбим за друго..отзад т.е. зад парламента.

55

Богдан

преди 10 години

На всеки въпрос за "бюлетините",Мая Манолова съветва водещите да поканят друг,щото са сбъркали човека в нейно лице...Ама нищо,че точно тя,заедно с един тв журналист, чийто прякор е Durex,сътвориха чутовен скандал с тези бюлетини,от който се разклати България ..И какво се оказа бе другари,на всички избори е имало надпечат,че и в двойно по-големи количества.Хората просто не познават технологията на отпечатване,което съзнателно беше използвано от гмеж свинари преживели катарзис, за да яхнат ДАНС

54

Мен

преди 10 години

БСП (Бареков, Станишев и Прокурора) извършиха най-голямата манупулация на избори в историята на българската държава.

53

кл

преди 10 години

До Мамулчо Кочановмерси ,не искам да чакам на опашката

52

Анонимен

преди 10 години

Ti si tolkova tapa I smeshna, che nemojesh da razberesh kolko si upotrebena..

51

оптимист

преди 10 години

Да...правилно...Тя не беше употребена, а НАГРАДЕНА като избрана за зам.председател на Народното събрание...ха...ха...

50

УУУУ!

преди 10 години

МРЪСНИ КОМУНИСТИ! С тази манипулация успяхте да откраднете властта, наглеци безподобни! Ако има справедливост, трябва да се разписне НС и да се проведат нови избори! А Мая и Баречето да носят съдебна отговорност за внушенията и пропагандата в деня за размисъл! ШУМКАРИ МИЗЕРНИ!!!

49

Мамулчо Кочанов

преди 10 години

До 45. Благодаря за напътствието. Значи правилно съм мислил. Ако искаш и ти ела ... :)

48

бургазлия

преди 10 години

ТАЯ КЛЯВКА ЗАЕДНО С БАРЕКОВ ТРЯБВДА ДА СИ ПОНЕСАТ ПОСЛЕДСТВИЯТА

47

Анонимен

преди 10 години

То манипулацията е факт.Подхвърляне на твърдението, че герб е готивил измама с тези бюлетини си е манипулация и престъпление според закона, дори и да с беше оказало вярно.А то не е:)

46

Dan

преди 10 години

Както и друг път съм казвал,няма по злобно нещо от ненае.ана жена!!!