37

Valkov

преди 10 години

bg medii, bg partii sa mafia - terorizirat i darjat bg narod v robstvo na bg energiini monopolisti i s hyper mega giga visok DDS 20%, zaplati ot 150 evro na mesetz v EU. bg administratzia e hyper ogromna za malkoto ostanalo bg naselenie - 60% sa za izryazvane - te lejat i nisto ne pravyat, samo simulirat i marzeluvat na garba na bg naroda. bez voina tasi gnusna mafia ubiva bg narod i bg darjava e v ruini.

36

Анонимен

преди 10 години

Кутев си им го рекна най-добре."В БСП е пълно с хора, които ако излязат от политиката трябва да се регистрират на борсата като безработни."

35

Две комунистически

преди 10 години

Две мръсни комунистически креатури, собственици на голф игрища и хотели, спорят!!!Стига сте ни пускали тези социолгически урунгели да бистрят какво става в странат!Този форум става смешен със слагаческите си материали в полза на правителството.Като лиижете заадника на Пееевски, поне не го правете така отявлено.Кой в момента в България може да пиеме реално Андрей Райчев като обективен социолог.И не си измивайте ръцете с БТВ -- контролирана индиректно от господарите на Пеевски

34

касчей смертни

преди 10 години

Ей господа форумни хейтърчета! Факта че имате компютър и интернет а и ток в контакта и вода на чешмата значи че не сте на дъното.В африка и туй си нямат а са в пъти по щастливи от вас нещастици такива.Огледайте се колко стари моми бездетни оставихте,мислейки само за *** си и псувайки всичко и всеки.Моментално въвеждане на ергенски дадък от минимум 50% за всеки бездетен над 35г. - това е изхода от истинското дъно на дъжавата т.н. Демографска катастрофа причинена главно от *** форомописци!

33

КОМ

преди 10 години

МРЪСНИ КОМУНИСТИ КРАДЦИ И УБИЙЦИ

32

Анонимен

преди 10 години

СНОЩИ СЕ УБЕДИХ ЗА МИЛИОНЕН ПЪТ-КОМУНИСТ СРАМ НЯМА!ГЛЕДАХТЕ ЛИ СВИНАРЯ от ПЛОВДИВ?Такова дебелоочие-ДЕМАНСТРАНТИТЕ РАЗСИПАЛИ ДЪРЖАВАТА!САМО БОЙ ЩЕ СВАЛИ ТЕЗИ КРАДЦИ И ДОЛНИ НАГЛИ ПРОСТАЦИ!Прокурори,съдии банки,власт -ВСИЧКО Е В ЧЕРВЕНИТЕ ***!НАИСТИНА няма дума в българския речник да ОПИШЕ ТОВА СЪСЛОВИЕ НА БЕЗКРУПОЛНИ И НАГЛИ грабители на БЪЛГАРИЯ !ДАЖЕ И ВОЕНЕН преврат не е изход ,защото СЪЩИТЕ *** ДЪРЖЪТ ВОЙСКА И ПОЛИЦИЯ!Профсъюзите също са ЧЕРВЕНИ ***!НЯМА ИЗХОД!

31

Анонимен

преди 10 години

На дъното сме.ГЕРБ ни зкова там.И сега драпа със зъби и нокти да се докопа до власта.А как е възможно да се протестира , без социални искания.Герберски ***,в най бедната страна на Европа само се иска оставка и нищо повече,Не съм била никога БСП, но на следващите избори ще гласувам за тях.Те са по-малкото зло.И престанета с клишетата,''мръсни комунисти'' и ''червени ***''.Най -*** са Бойко и електората му.По-комунист от Бойко няма.

30

единението е сила

преди 10 години

Истината, е че низините не мога, а висините не искат. Къде е средата? Средата протестира вече 4 месеца,но вместо и всички останали да излязат с нея,започват да правят платени контрапротести и да храчат по в сайтовете. Не усещате колко елементарно ни пързалят политиците.Те знаят,че ако се обединим става страшно за тях и затова ни настройват едни срещу други-с красиви,грозни,плашат ни с Боко Тиквата,сякаш пък с гнилия Орех е по-добре.Просто трябва да излезем и да изринем парламент и прокуратура

29

Emil

преди 10 години

Аз до скоро имах някаква надежда, но мисля че вече просто мога да напиша :R.I.P България

28

Ив

преди 10 години

Не вярвам да има човек в България, който да вярва на социолози като Андрей Райчев. Показват се по телевизията, за да крепят БСП и техните коалиционни партнъори - ДПС и Атака. Не се чудя, че ги канят. Те срам нямат, а нахалството им е безгранично.

27

мислител

преди 10 години

Лесно се управлява беден народ. Социалната политика на Орешарски до сега е да дадем на ***, пенсионерите, безработните по 5 лв. за да се напият и да забравят. Истината, е че низините не мога, а висините не искат. Къде е средата?

26

darcas

преди 10 години

Докато не разберем, че от нас зависи да си оправим държавата, а не от прогнилите политици, НАТО, ЕС и международното положения, няма да се оправим. Държавата, това са хората в нея. Като не стават хората, не става и държавата

25

Рали1

преди 10 години

Не потъваме,направо сме на дъното.Но всички тези в парламента трябва да минават всеки ден през този вход и преди да влязат задължително да четат надписа отгоре.

24

СС

преди 10 години

"и предната, и сегашната власт не са в състояние да се справят с проблемите, защото са се посветили единствено на крадене." - Колко вярно и тъжно за нас,а? :(

23

наблюдател

преди 10 години

още малко и в България ще останат ***,турци,сирийци и останалите живи пенсионери :( жалко! а ние спорим ли спорим кой е по-виновен и кой повече е крал....а керванът си върви....

22

Кому-боклу

преди 10 години

Райчев, червен *** такъв, ходи да си играеш на голф игрището, и защо изобщо се канят червени социолози, то тяхната е ясна

21

Анонимен

преди 10 години

Стига сте се жалвали, оплаквачки, ако нещо не ви харесва-променете го!Ето тука само се реве срещу правителството-и сегашно и предишно,а започне ли някой да протестира-другите вместо да подкрепят,започват да недоволстват.Сами сме си виновни,че оставихме една шепа хора да окрадат обществените ресурси последните 20 год.,колко протести имаше,колко наказани.Събуждайте се и стига с това самосъжаление!Народът е по-силен от мафията,но когато е единен и не се продава за жълти стотинки.

20

Монархист

преди 10 години

Според мен държава няма. Така казано, нито е зациклила, нито е рухнала. Просто я няма. Всеки говори, всеки прави статистики, а реално погледнато нищо не се случва, в нито една област. Хората са бедни, болни, безработни. Младите - безперспективни, защото виждат, че с образование можеш да пробиеш само навън, а децата - децата, нон-стоп попиват чалгарските простотии бълвани по телевизията и си мечтаят един ден да станат такива. Жалка гледка.RIP Bulgaria.

19

х

преди 10 години

Ето две АБСОЛЮТНО верни твърдения:"И предната, и сегашната власт не са в състояние да се справят с проблемите, защото са се посветили единствено на крадене"."Никакво антимонополно законодателство не може да има, защото правителството е твърде зависимо"

18

do 22

преди 10 години

Аз живея в Лос Анджелис.....човек ,които пише като теб,няма как да е успял,нямам как да се е навил на масрафа....Какво мислиш че американците са големи куражлии...че всичко тук е хубаво и розово....Какво значи българина е свикнал някой друг да бърка в огъня?? Всички другите правят нещата по добре от нас ли? Какво?Еми около 50 млрд са откраднати от България за последните 20 години ,кои да ни е виновен....Хвърли се от терасата от вас ,да не се мъчиш...