6

Смърф

преди 9 години

Как ще го чистят нали оня '' бизнесмен '' плаща да не се почиства ! Фирма 'Сима'' до кога ще командва !!!!

5

Мимоза

преди 10 години

Троян-Кърнаре е и мой любим проход! Невероятна природа и уникална гледка! Спокоен, ненатоварен и живописен...пътуването през него е истинско преживяване за мен!

4

:)))))

преди 10 години

Е как няма да бъде затворен прохода , нали ски пистата минава през пътя , или коли ще вървят или ски ще се карат, не може и двете, а това ,че имало навявания и било невъзможно са кал в очите на хората.

3

Анонимен

преди 10 години

Може да е отворен целогодишно, само ,че ще затворят ски -пистата ,а от там някой ,не само че пълни гушка ,а и отглежда някой на хранилка.

2

ДВ

преди 10 години

В тази връзка - не ни трябва тунел под Шипка, не и на този етап. Тунел под Беклемет би бил по-полезен. Но приоритет трябва да е тунел под Петрохан! Трябва да се изгради първокласна връзка София - Видин, за да се използва новият мост оптимално. Също така един голям инвестиционен проект в Северозападна България би имал благотворно въздействие върху мижавата икономика в този регион.

1

куку

преди 10 години

Ха сега де ! през 60-те, 70-те, 80-те и 90-те години на миналия век прохода се поддържаше целогодишно отворен с къде по- примитивна техника, май по сметките на последните няколко правителства настъпва нов ледников период !