60

Българин

преди 10 години

До ИвановЕстествено , че ще са надписани - нали са различни за различните населени места. Това не значи , че е написан адреса за транспортиране. Кой транспортира в последния момент?! Ако ГЕРБ са направили нещо, то не е точно това!

59

да да

преди 10 години

Ако, това НЕ беше активно мероприятие на първо място, след сигнала щяха да се организират да ги проследят /ако излязат от там/,за да видят дали ще излязат от там,къде ще отидат и да ги пипнат на място,за да ги разобличат 100%.Второ,ако НЕ беше абсолютна манипулация това,прокуратурата нямаше да излезе с изявление в деня за размисъл.И да попитам,понеже всики намерени бюлетини бяха за разл. градове включително и външно минист. как всички,който ще ги получат щяха да отделят годните от не годните?

58

Попчето

преди 10 години

И тая работа излезна един огромен кьор-фишек ,но нали пчеличката МАЯ МАНОЛОВА си свър ши подлата и мръснишка работа - кой ли ще я потърси ?!Ала-бала са посочените вредни после дици Най-важната е злостната кампания срещу ГЕРБ,която с горещата подкрепа на Местан и кукото Сидеров,главен задкулисен диригент Станишев и н-к отдел "Храчки и плюене" Мая *** нолова сринаха доверието на хората и резултатите са съвсем други!И сега лъжат и обещават само и само да са във властта!Много сте жалки!Долна работа

57

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 10 години

Истината е някъде там. Така завършваха досиетата Х. Като гледам и чета коментарите няма и едно правилно изречение. Същото се отнася и за по горе написания текст. Надявам се и с надежда чакам следващите избори да не са пак същата бюрократщина, а TOЗИ КОЙТО ГЛАСУВА ДА ОПРЕДЕЛЯ ВЛАСТ ИМАЩИТЕ. Съмнявам се да изберат други но знаели се? Аз Ви виждам и Ви чувам от време на време но се вземете в ръце и работете.В ЕС баби не искат.

56

мики спилейн

преди 10 години

По-изсмукано от пръстите обвинение не може да съществува!

55

ХА,ХА,ХААААА....

преди 10 години

АБЕ, ЦАЦАРОВ , СМУТЛЬО НЕЩАСТЕН.......МИСЛЕХ ТЕ ЗА ПО-УМЕН....!ТОВА ЛИ Е ..."ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК"....ХА,ХА,ХХААААААААААААААА......???!!!!ОЩЕ ОТ СЕГА ВИ КАЗВАМ:...Ако го осъдят тоя .....ще си отрежа хея и ще го изям ,като кебапче...!ЕГАТИ И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА!!!

54

nedjlko.grozev

преди 10 години

Този Росенчо е типичен *** Маринов,който е изпълнявал чужди поръчки,за да си запази службицата и сега ще трябва да плаща за чужди грехове!

53

Анонимен

преди 10 години

За да оправдаят чудовищното си престъпление пред ЕС и най-вече да опровергаят обвързаността на прокуратурата с икономически, не с политически кръгове сътвориха този правен абсурд. Каква имотна облага е могъл да набави този *** на "Мултипринт". Защо не изчакахте най-главний (от всички главни) прокуроре да потеглят камионите натоварени с бюлетини за Австралия и тогава да закопчееш директно големия си враг Цветанов. А сега какво остана простоии за катерушки и т.н.

52

Анонимен

преди 10 години

След това обвинение на прокуратурата, да съдят Манолова, за клевета.

51

Един

преди 10 години

Тъпите *** никога няма да признаят, че това си беше чиста манипулация и престъпление - за да има отлив от гласовете за герб. Няма да се учудя, даже и ако самото напечатване не е дело на червените. И без това в Костинброд се говори, че тази печатница била на Георги Първанов. Това е положението българи - червените сега са на власт с измама, и с гласове на *** и пенсионери. Тези дето ги защитават по форумите, дано да са платени, инак - много зле за тези хора.

50

мазна цаца

преди 10 години

Обвинението е меко казано смешно, като видиш само какви вредни последици са възникнали от него и ти стават ясни 2 неща-няма да издържи в съда;цацата признава,че изборите не са легитимни.Хайде сега да има и едно обвинение на Манолова за набеждаване в престъпление,защото в сигналът й имаше обвинение към ГЕРБ,че се опитвали да фалшифицират изборите,а в настоящия акт на прокуратурата не се споменава нищо такова,нито се говори за коли с двойни дъна.

49

Shop

преди 10 години

И след като се признава факта на изкривяване на изборните нагласи на хората, трябва да се осъдят и тези, които раздухваха фалшивата тревога.

48

Shop

преди 10 години

възникнали са обществени нагласи, довели до недоверие от страна на значителна част от българските граждани към изборния процес и правилното и законосъобразно функциониране на органите на държавна власт в Република България.--------------- Следователно изборите са били нередовни.

47

АНТИМУТРА

преди 10 години

А на дърпащия конците Борисов кога????????????????????????????????????????????

46

Зоро

преди 10 години

Хубаво са го обвинили, ама той на своя глава едва ли е действал. да се потърсят поръчителите, щото този е *** изпълнител на поръчката по фалшифициране на изборите...

45

k5110

преди 10 години

Кйр фишек са тия бюлетини!Прах в очите!Голям е страхът им от ГЕРБ !Като са толкова сигурни,че народа ги обича,защо не излязат на избори и каквото-такова!!!

44

k5110

преди 10 години

Кйр фишек са тия бюлетини!Прах в очите!Голям е страхът им от ГЕРБ !Като са толкова сигурни,че народа ги обича,защо не излязат на избори и каквото-такова!!!

43

Анонимен

преди 10 години

Хахахаха заради Желязков хората не били отишли да гласуват. Смях. Поредно доказателство за пълната некомпетентност на прокуратурата ни....

42

Анонимен

преди 10 години

Цацаров е за затвора, този човек аот къде го извадиха да го обвиняват изведнъж, мазане на очите за европейския съюз...

41

Dan до 55

преди 10 години

Радвам се, че мислиш - ето ти малко храна за мозъка, по закон ако не се лъжа има допустим брак от 10%, така това означава, че за Варна ако има пуснати за печат 1000000 брой бюлетини е допустимо да има брак 100000 бройки отпечатани годни бюлетини за ВАРНА, защо годни ли-защото ако си виждал как се отпечатват ще ти е ясно машините не спират веднага на бройката и брак означава не само ПОВРЕДЕНИ бюлетини, сега идва въпроса защо никой не излезе да каже-За кой град колко са отпечатани в повече? А?