91

Koko

преди 10 години

Да я махат тогава, това ли е най-важното, че да се занимават в НС с него.

90

lsl

преди 10 години

До Анонимен 95На теб ти трябва малко мозък.

89

lsl

преди 10 години

А на орехчето, за какво му е охрана. Оставете го да се радва на народната любов. Днес 100 полицая охраняват входовете/ изходите на НДК /БТВ.

88

Анонимен

преди 10 години

А на ибрика йовчев и орешаркси трябва ли им охрана?? Аз съм против парите от моите данъци да отиват за тяхната охрана!

87

tih velikan 681

преди 10 години

Ei,shimshirik NA AHMED YURGAN TRYABVA LI MU OHRANA????NA FESA MOJE NA BULGARINA NEMOJE,A??!!Amsalaklaru,pitai LYUTVI BUSTAN KAKVO SUM TI PISAL

86

Анонимен

преди 10 години

На Цветанов му трябва охрана, за да не избяга от централния след присъдата

85

съдник

преди 10 години

До гуньоДа, съгласен съм, че е отпреди правителството на ГЕРБ, което пак не обяснява защо Борисов и Цветанов не поискаха снемане на охраната на Доган, когато зависеше от тях.

84

гуньо

преди 10 години

аз съм и 86 но не си записах името.Доган я има охраната не само от времето на ББ,но и далеч преди него Сигнал не значи заплаха,но и заплаха може да се изиграе пак за (протокола)особено в държавата България.Това е от страна на правителството-казвам аз

83

съдник

преди 10 години

До гуньоДа не навлизаме в технологията на оценка на заплахите, че имаме по 500 символа, а и няма да сме интересни на хората! Но в общия случай, ако дете се обади и заплаши Цветанов, след няколко часа ще позвънят на родителя му, настойника му и после той на свой ред ще дърпа ушите на детето! Ама 20 човека професионална охрана от НСО, то така може и да идат да отстранят "заплахата" по тая логика. Добре, че не са се смахнали чак до там компетентните служби!

82

съдник

преди 10 години

До гуньоТова, че някой подал сигнал, все още не значи заплаха.

81

съдник

преди 10 години

До Анонимен (86)Не знам точно от колко време му е охраната на Доган, нито колко струва, но знам, че Доган имаше охрана от НСО и по времето, в което Борисов беше Премиер, Цветанов беше вътрешен министър, Йовчев беше шеф на ДАНС, Плевнелиев беше президент. Питай тях, наложителна ли е била охраната на доган? Защо не са поискали снемането и поради отпаднала необходимост или каквото и да е там? И спри да ми задаваш тъпия въпрос - говорим за краставици, а ти няма няма току се притърчиш и почнеш да

80

гуньо

преди 10 години

Би могло да се симулира.За протокола.И дете би го направило(разбира се с по дебел глас)Я, заплашиха ме 5 пъти и затова искам охрана 20 човека.

79

съдник

преди 10 години

До Анонимен (87)Ако знаеш колко комунисти го чакат в централния, да ги мачка, пък може и повече от един мандат!

78

Анонимен

преди 10 години

мачкай цветанов мачкай комунистите още един мандад за герп

77

Анонимен

преди 10 години

До съдникНа Доган колко му е охраната и от колко време ?Станишев когато беше в опозиция ,от колко човека беше охраняван?Ами другите министри?

76

съдник

преди 10 години

До гуньоДа логика може да се приложи в различни посоки, обаче ако няма регистрирани обстоятелства (заплахи), то няма такава логика, която да води до извода, че охрана е наложителна!

75

Анонимен

преди 10 години

Не знам от какво се страхуват герберастите - нали всичките са светци.

74

гуньо

преди 10 години

До Анонимен 81Това си го измислят от БСП ,нали все за нещо трябва да обвиняваш и отклоняваш вниманието от собствената си ЖАЛКОСТ

73

съдник

преди 10 години

До гуньоКаквото за всички охранявани от НСО, такова и за Цветанов.Ама, ако има само три регистрирани заплахи, една от пиян, една от човек с психично разстройство и една от човек, на който Цветанов обещал да му свърши услуга и не му я свършил, то очевидно това не оправдава 40 000 лева месечно, ако цифрата е вярна.

72

Анонимен

преди 10 години

С ГЕРБ мутрите станаха министри и милиционери... Сега ние им плащаме даже колите и охраната ....Оставете го без НСО, ще видите как ходи със същите охранители около него. Но поне сам ще си плаща, а не българският данъкоплатец.