30

Люси

преди 10 години

Певица за душата, певица за любовта и обичта ! Певица- артист ! Певица - човек !Данче, продължавай да пееш по същия начин !Бъди жива и много здрава !!

29

пияният

преди 10 години

Не мога да разбера що за *** са тези "фенове"(забравихме хубавата българска дума "почитатели"),които се стремят да разделят(чрез противопоставяне и даже окалване),две такива големи български певици,като Лили Иванова и Йорданка Христова!Всяка от тях си има своя стил и чар и ние трябва да ценим това,независимо от личните си предпочитания.Така трябва д бъде и със всички други певци.Затова,българи(тези,които сте такива),спрете да оплювате и противопоставяте всичко българско,ако уважавате себе си.

28

lion-portuondo

преди 10 години

До Турчин Турчин,след като според Вас нямаме достойни и добри поп изпълнители,тогава вие излезте да изпеете нещо,щом претендирате,че сте нещо повече от тях.Ами имена,като Маргарита Хранова,Ваня Костова,Георги Христов,Орлин Горанов,*** Рангелова,Васил Найденов,Мая Нешкова,Мими Иванова,Мустафа Чаушев,Христо Кидиков,Силвия Кацарова и др.Е добре,трябва да се знае от такива,като вас, това са прекрасни изпълнители,доказали се във времето и спечелили обичта на публиката.Преди да пишете, мислете малко.

27

eternidat

преди 10 години

Незнам каква граница се прекрачва и с какво Ви пречи лично на вас това,че Лили Иванова и Йорданка Христова правят концерти.Ами разбира се,че ще правят.При положение,че могат и са талантливи.Направете и вие...Един изпълнител,който все още има възможностите и публиката иска да го вижда,винаги ще излиза на сцената с големи концерти.Трябва да ги ценим,имено,че правят концерти!Това е достойно за уважение поне за мен,в чужбина изпълнителите се ценят много,на колкото и години да станат,но не и тук...

26

До Николаев

преди 10 години

Значи аз почитател на Йорданка Христова да плюе по Лили Иванова не съм чул, видял или прочел. Ама обратното важи с пълна сила. Обичайте си я Лили, казвайте й колко е велика, бъдете живи и здрави. Ама не говорете глупости, щото ставате смешни. Щото, математически погледнато, ако Йорданка има трески за дялане, Лиляна е цяла дъскорезница.Като тръгнеш през мъжете, минеш през композиторите и партиите и стигнеш до финансовите престъпления. И още, и още. Така че, със здраве и без злоба, моля!

25

Турчин

преди 10 години

Единствено харесвам няколко песни на Фамилия Тоника. Нямате никакви певци и певици всички са на много ниско ниво..някакъв потящ се там Марков ли беше какъв беше пееше за полицаите и няколко комунистически баби и това е..нито смислен текст нито музика нищо...днешните пък не пеят само клатят силикони с музиката на нашите песни и ме е гнус да ги слушам. Аз слушам Сезен Аксу, Каяхан, Левент Юксел и други...

24

Мнение

преди 10 години

Г-н Николаев, не е проява на добър вкус в тема, където се говори за личния празник на Йорданка Христова и за успешния концерт, който е изнесла, да правите подобни коментари и да обяснявате колко е по-долу тя от Лили Иванова, при положение, че тук изобщо не става въпрос за Лили Иванова. И друго да ви кажа - не можете да заповядвате на хората да мислят по определен начин, всеки си има право на мнение и на избор, щом за Вас Лили Иванова е "светиня" - ок, но не очаквайте, всеки да мисли така.

23

2000

преди 10 години

Таз година - юбилей, догодина - сбогуване със сцената... и така до второ пришествие, но като има кой да им се връзва.

22

Анонимен

преди 10 години

Не съм фен на Йорданка Христова и не ме трогват особено песните и, но това, което ме впечатлява е, че тази Жена съумя да остарее достойно. Остана си ведър, позитивен, обичан и обичащ човек, като в същото време продължи да пее. Може би сравнението с "антипода" и - Лили Иванова - допринася още повече за това положително мнение за нея. Достойно за актрисите от нейното поколение, остаря, например, и Цветана Манева. Евала на такива жени! Другото - от сорта на Лили Иванова - вече е трагикомедия...

21

Мей-мей

преди 10 години

Да е жива и здрава! Пее добре и остаря с достойнство,не като Лили Иванова да се прави на рокерка-тийнеджърка.

20

Анонимен

преди 10 години

me4taeh edin den baba da pee kato Dan4eto, a tia gorkata se s pampersi se zanimava i se kahari 4e pensiikata ii stiga da pokrie pampersi za 8 golemi nujdi i 18 malki. ta odi gorkata i muhite po neia.ama pa glas ima kato Nadeto Karadjova.Baba e bila 35 godini taka4ka v zavod 8-mi Mart

19

milkokolev

преди 10 години

Тези изкопаеми всяка година правят юбилейни концерти.

18

Анонимен

преди 10 години

abe СтаниславE Николаеви4и,ti kato si praznuvas rojednnia den da ti sravniava nekoi ti kakvo si postignal s nekoi drug 4ovek imast sasto po tva vreme rojden den.zatvarai si zasahnalata djuka i odi si pii mlekoto ot teb ste o4akvame kogato Lili Ivanova napravi sledvastia si iubileen koncert da napises- da be da- ama na Dan4eto bese po-taka. pla4es za ko4an pedio, za ko4an i skorosten lost ot stara Jigola da ti poseti anala

17

batevale

преди 10 години

Малко са певиците ,които се радват на такова професионално дълголетие и поколения фенове.Да ежива и здрава Данчето още дълги години !.....И защо баба Тина и Шер да могат да имат дълги певчески кариери ,а Данчето и Лили -- не ?!..........

16

бени

преди 10 години

ДA Е ЖИВA И ЗДРAВA! ГОЛЯМA ПЕВИЦA Е! И. КРAСИВA ЖЕНA! ЧЕСТИТ. ЮБИЛЕЙ!

15

Станислав Николаев

преди 10 години

Виж не ме обиждай, обаче всеки има право да бъде музикален инвалид, ти също. И не ми говори точно за това кой на кого е бил човек, защото всички знаем за връзките на госпожа Христова с БКП! Ти, като си толкова отворен, колко пъти си излизал в чужбина преди 30 години, когато си решиш? Другарката прескачаше от Европа до Куба, когато си поискаше. Лили Иванова е светиня в българската музика, а Йорданка Христова е проста една певица, нищо повече!

14

до Николаев

преди 10 години

Много си смотан. И такива *** като тебе цял живот *** ще мият. Лили иванова все едно не беше женена за Янчо Таков. Единия и кум е бил зам.шеф на 2-ро. и т.н. Така че спести си глупостите и вместо да се заяждаш си трай. И двете имат талант и са големи певици. А от тия новите нищо не става.

13

кекуле

преди 10 години

До Фактако познаваше българската естрада, щеше да знаеш, че е в унисон с останалата европа. тестрадата на 60-те и 70-те. нещата се променят след това..

12

зафи

преди 10 години

Да си жива и здрава Данче,изглеждаш страхотно,не като Лила смачкана от всякъде,хубаво пее но е стар,твърд,изсъхнал хляб.

11

Станислав Николаев

преди 10 години

Вижте сега, въобще не съм искал да оплювам Йорданка Христова, ни най-малко! Не мога да се съглася с Вас обаче, че Йорданка Христова притежава това, което има Лили Иванова. Лилито притежава нещо, заради което целият български народ я обича, нещо което за Йорданка Христова не важи. Не съм казал, че Йорданка Христова не може да пее или нещо подобно, но просто е на светлинни години зад Лили Иванова и Емил Димитров. Това е.