40

Анонимен

преди 10 години

До СпонгиАбе *** не ви ли омръзна това име Пеевски Какво толкова е станало .Той май ви бърка с пръст отзад...очудващо е да се говори за човек толкова много след като нищо лошо не е направил нито е някакъв фактор нито е на отговорен пост.Явно пречи на някого и то много.Ако запитам някой *** каква е тази омраза няма да може да обясни смисленно.

39

омбре

преди 10 години

Глупости......на собствениците на Днес май им е изгдно да ги тиражират ....Стига с този Пеевски ставате смешни така както са смешни тези"реформатори"които представляват един файтон хора с различни мнения.

38

daaaaa, ama ne

преди 10 години

Крайно време е в България да започнат политическите убийства, доста *** трябва да се отстрелят, за да си дойдат нещата на място. С чуството си за безнаказаност ще е така, всеки ще си прави каквото поиска.

37

Анонимен

преди 10 години

TAZI GORILA SHTE POISKA EDIN DEN DA STANE PREMIER ILI PREZIDENT,A SEGASHNATA MU 4ALGA- LUBOVNITZA SHTE E PURVA DAMA.

36

nedjlko.grozev

преди 10 години

На всички въпроси /за култа към личността,за липсата на демокрация,за цензурата,за Гулак и т.н. в СССР/ Хрушчов отговарял с един и същи отговор: "А вие защо биете ***?!". В България за престъпленията на ГЕРБ, се отговаря с един и същи въпрос: "А кой назначи Пеевски?!" Ха - стига вече! Баламите свършиха! Измислете нещо ново!

35

Спонги

преди 10 години

Интересно ми е защо комунистите така ревностно защитават Пеевски. Като оставим настрана противното му поведение и съмнителния начин за просперитета му в мен възниква следния въпрос. Кога бяха откровени комунистите.? Сега, когато подкрепят Пеевски и ДПС или в далечната хиляда деветстотин деветдесет и някоя си година когато в дискусията на първите Демократични Избори за Президент Велко Вълканов възкликна:"А бе, Жельо, не си ли ти един турчин със фес?"Много моля някой комунист да ме осветли?

34

извънземен

преди 10 години

Пеевски е положил клетва но пък в трудовата му книжка не пише че е работил като председател на ДАНС и не е отписан от Народното събрание като депутат Точно казус за Конституционния съд Сегашното му решение е правилно Ако решението беше обратното пак щеше да е правилно А този нонституционен съдия твърдящ че Конституционният съд имал зависимости сам себе си изобличава в зависимост понеже не му харесвало решението Значи ако решението беше друго всичко щеше да е наред

33

Браво !

преди 10 години

За целия демократичен свят стана пределно ясно, че основният проблем на Българската държава е липсата на всякакъв политически морал на срастналата се с властта рубладжийска олигархия ! Тъй че предложението на Реформаторския блок до всички институции е съвсем уместно ! Нека всички видят кой на кого служи !

32

Анонимен

преди 10 години

Реаниматорският блок не може да върне нищо, щото като малозначително формированийце, останало барабар с всичките си перца извън НС няма право по Конституция да сезира Конституционни съд. Единственият им вариант е да покажат публично блудствените действия, които тайно извършват с ГЕРБ и ***, като ги помолят те да сезират КС.

31

Ярост

преди 10 години

Абе ей Реформатори гадни! Вие нямате ли и капчица достойнство?! Нахендрили сте се всички кукловоди на Прокопиеви съвкупом от едно време да ни управлявате! ВИЕ СТЕ СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ!

30

FBI

преди 10 години

В Балгaрия защо никoй не коментира това че Румъния почва да съди хора на Секуритате преди 1989 , голем страх в България понеже трябва да се отвори Папка Възродителен Процес , а това е Геноцида

29

ГГ

преди 10 години

Аз пък си мисля, че г-н Исмаилов няма начин да не знае кой е инвестирал в проекта, но интересно защо се прави на ударен. Аз мисля, че един човек преди повече от шест години даде отговор, но тогава никой не го чу, спретнаха му активно мероприятие с едно "забравено в сладкарница писмо" със станалото нарицателно "Р. Овч.", махнаха го от министерския пост и от политиката, макар, че нищо не се доказа срещу него. ЗАЩО НЕ ГО ПОПИТАТ ПАК СЕГА?!

28

анонимен

преди 10 години

И РЕФОРМАТОРИТЕ СА СЪЩИТЕ ЛА.НАКАТО НОВАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ !ВСИЧКИ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО!!ДА ГИ ИЗМЕТЕМ ДО ЕДИН ! ТРЯБВАТ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ - ПАТРИОТИ,НО НЕ ТАКИВА ПРЕДАТЕЛИ ,КАТО СИДЕРОВ!

27

анонимен

преди 10 години

ТОЗИ ПЕЕВСКИ НА НИКОЙ НЕ Е НАВРЕДИЛ,ТА ТОЛКОВА МНОГО ГО ПЛЮЕТЕ.СИГУРНО БЪРКА В НЕЧИИ ИНТЕРЕСИ,КАТО СЪЩИТЕ КОИТО ПИШАТ ТАЗИ СТАТИЯ.ЗАЩО НЕ СЕ ЗАСРАМИТЕ И ДА ПРЕСТАНЕТЕ СЪС СВОИТЕ МРЪСОТИИ,КОИТО ГИ БЪЛВАТЕ ПОСТОЯННО И НЕПРЕКЪСНАТО.ХА СТИГА ТОЛКОВА,ЗАЩОТО ВЕЧЕ СТЕ КРАЙНО МНОГО ВРЕДНИ КАКТО ЗА ПОЛИТИКАТА,ТАКА И ЗА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА.ОТВРАТИТЕЛНИ СТЕ!!!!!ПИСНА НИ ВЕЧЕ ОТ ВАС И СТЕ СТАНАЛИ МИРИЗЛИВИ ***.

26

Анонимен

преди 10 години

Свинска мас се сваля само с ДРАНЬЕ!!!

25

Емо

преди 10 години

Младо момче, да вземе да иде на фитнес малко, да свали килограми. От мас и лой се е набръчкал.

24

Анонимен

преди 10 години

Ако К. Исмаилов не знае какъв е и откъде е дошъл Пеевски в ДПС, кой да знае? Нали беше председател на младежкото ДПС преди да реши, че подкрепата на Турция ще му бъде по-полезна пред тази на Доган. Какво се прави на ударен, сякаш само до преди 2 г. не е бил в кухнята и не е виждал как стават нещата? Наистина, присмял се хърбел на щърбел, както написа някой по-долу. Един безродник се възмущава от друг безродник. Боже, докъде изпаднахме.. Не политическо дъно, ами и аз не знам как да го нарека вече

23

Анонимен

преди 10 години

Демек преди е *** *** на ГЕРБ сега на ДПСС който е на власт.Иначе е много принципен и мотивиранСущ барек и сидер

22

Анонимен

преди 10 години

А този Корморан Исмаилов на кой е продукт-на Ердоган!Реаниматорския блок може да мине изборната бариера само с гласове от Турция.Е, за чии интереси ще работят тогава тези продажници.Айде по-леко.Присмял се хърбел на щърбел.

21

?!

преди 10 години

не е инвестирано в него, а той инвестира в недосегаемоста си. затова и желае толкова да е шеф на ДАНС, за да може да държи в шах враговете си и за осребри вложеното по преди.