13

Бай Хасан

преди 10 години

Джамбазки - футболен хулиган

12

TOTO_!!!!

преди 10 години

Ако ВМРО наистина държат за България, не да ми се кланят на АЛгафарито и да обясняват деликатно как няма да има протести,АМИ ДА ГИ ОРГАНИЗИРАТ!Всички ще сме там!

11

Анонимен

преди 10 години

До г-н Златко Желев,Вие господине явно не сте ходили на у-ще и май не сте българин иначе бихте знаели значението на думата войвода!

10

Shop

преди 10 години

Не знаех, че и тоя недорасляк бил ВОЙВОДА.

9

Анонимен

преди 10 години

Откачено психопатично джудже, което все се опитва да си надскочи миниатюрния политически (и не само) ръст, но си стои в миманса. Някой да твърди, че Ангелчо бил "свестен" значи не е имал пряк досег с тоя ретардирал индивид или е от същия дол дренки. Сега комсомолчетата, започвайте да слагате минуси- строй се, преброй се:)

8

бай Генчо

преди 10 години

Това момче е един от малкото български политици, които наистина са българи, а не еничъри. Яд ме е, че не гласувах за ВМРО и то щото си виках, че гласа ми ще отиде напразно в смисъл, че няма да могат да прескочат бариерата. Нужно е всички патриотични формации да се обединята иначе губим България. Преди си виках, червената хунта ще слезе от сцената по естествени причини, но червените чудовища намериха цаката и почнаха да въдят *** в геометрична прогресия с цел създаване на електорат и кокала па

7

Бай Хасан

преди 10 години

"Едните са хора, които бягат от Сирия, за да се спасят, но ако става въпрос за хора от Чад, които са дошли да търсят препитание в Европа, тогава е много по-различно", добави той. - разликата между гражданите на Чад и Сирия е ОЧЕИЗВАДНА това ако не го знаят войводите да се върнат в 3-ти клас или поне да питат , не е срамно , ще им покаже.

6

Анонимен

преди 10 години

джамбазки си е комсомолски секретар

5

Анонимен

преди 10 години

Отново се вижда кой е бил единственният истински политик в тая държава за последните 20 години: ИВАН КОСТОВ. Ако не беше за него, днес в БГ щеше да има около половин милион албански главорези от Косово. Цели градове щяха да си приказват на албански (за справка: Македония). Ако беше сега на власт и този проблем със сирииците нямаше да съществува. Но българинът е *** и предпочита мутро-пожарникари в цвъвковци на власт вместо истински политици. Сега гледайте сейра и не се оплаквайте. ***.

4

БАЧКАТОР

преди 10 години

Джамбазки е свястно момче. Идействията му го доказват - уреди срутването на цял квартал *** коптори в София. Представям си какво би могъл да свърши ако е министър-председател

3

Томов

преди 10 години

Войвода?

2

макето

преди 10 години

ке има ке има бунтове но срещу лежляците у парламето 4 месеца тоя ке сложиме оня ке манеме тва им е работата за по чаша вино не са изкарали

1

бъдин

преди 10 години

.....Ах, Морето..........Минава,големият кораб минава.Претъпкан с безброй бегълци,дойде "SOS" без да подава,със счупен двигател-той на буксир.Остава, в пристанище наше остава.Конфискуван за бъдещи дни,с екипажа в ареста остава.Да действа агенция за бежанци!Не става,да минат "на тъмно" не става!Пиратският кораб нали,прихванат с радар засиява.До тук с европейски мечти!Отплава, без спасителни лодки отплава.През морската граница ни,в посока към суша минава!Матрос Йовчев:Ти му мисли!