20

Анонимен

преди 10 години

XAXAXA KRAQT NA IMPERIQTA NA SATANATA NABLIJAVA SMYRT NA USA

19

Анонимен

преди 10 години

АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЕ СА МНОГО ПРОСТИ АКО ПРОДЪЛЖАВАТ "ДА ВЯРВАТ В ДЯДО КОЛЕДА"-НЯМА ДА СЕ ДИГНЕЛ ДЪЛГА АБЕ НАЛИ ТОВА Е ЦЕЛТА ДА СЕ ФИНАНСИРАТ ОТ ЧАСТНИЯТ ФЕД, КОЙТО ПЕЧАТИ ДОЛАРИ БЕЗ ПОКРИТИЕ И БЕЗКОНТРОЛНО САМО И САМО ДА ГРАБИ ОТ НАРОДА В САЩ И РЕСПЕКТИВНО ОТ СВЕТА.*** СА ТИЯ КОИТО СИ ПРОДАВАТ СТОКАТА С/У $ ВСЕ 1 СИ Я ДАВАТ С/У ВЕСТНИЦИ.А ТОВА ПОКАЧВАНЕ ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ПО-ВИСОКИ ДАНЪЦИ И СЛЕД НЯМА 6 МЕС. ИЛИ ГОД.ПАК ЩЕ ТРЯБВА ДА ДИГНАТ ДЪЛГА Т.Е АМ.НАРОД ДА СИ ДИГНЕ КРАКАТА ДА МУ ГО НАВРАТ ДО МЪДИ!

18

do ДЖЖ

преди 10 години

Е то хубаво, ще бягаш на село, ами там като идеш кво ще праиш, кому ку*ра ще да поцелунеш там а? Или ще риниш говната на кравите и на козите? Ще го правиш ли това, ако ти го направиш може и аз да се навия :)

17

джж

преди 10 години

значи като се вдигнел тавана на дълга, това нямало да прибави и цент нов дълг?!?!? Шоя за *** ли ни взема?? Аре американците са такива явно , ама ние не. Как като вдигнеш тавана на дълга няма да расте дълга.. нали затова го вдигаш бре! Аман от простотии и лъжи. Живеем в сбъркан и зъл свят, лицимерен и свят на двойните стандарти, БЯГАЙТЕ НА СЕЛО

16

Анонимен

преди 10 години

Бежанците не са ни проблем, ПОЛИТИЦИТЕ НИ СА ПРОБЛЕМ! ЕДИН НЯМАМЕ СЪС СВЕТА, КОЙ ОТ КОЙ ПО- ГОЛЯМ РАЗБОЙНИК!

15

до 1

преди 10 години

немое туй да стане, Дянкоув е у Россия !

14

Мемо

преди 10 години

Еммм като не успя да влезеш във война, та да изкарате някой долар, тъй ще е...Сърбайте ся!

13

Анонимен

преди 10 години

Много ми се иска да фалират. Ще опъваме каиша 2-3-4 години, като след ВСВ, но след това светът ще поеме към нова, по-добра посока. Вярвам в това.... Но не би. Циркове и извиване на ръце е всичко това.Ми да си гледаме нашите мутри на депутатските банки и проблемите с бежанците, които САЩ ни натресоха!

12

Анонимен

преди 10 години

***, видяхме им работата- като кучето на нивата! )))

11

Анонимен

преди 10 години

и какво са ти ограбили глупи , ти можеш ли и на 10% да работиш като тях

10

емо

преди 10 години

обявяват фалит и започват да връщат ограбеното от света.да живеят американци и европейци без грабеж да видят какво е 'демокрация'

9

Анонимен

преди 10 години

Чакайте Обама, до кога ще вдигате този таван и с КАКВО? Ще печатите долари без покритие и за конпенсация ще изнасяте финансови кризи, СТИГА ТОЛКОВА! Започвайте реформи- закриване на военните производства за сметка на цивилни такива, масови уволнения и огромна безработица, глад и мизерия, бунтове и революции, т.е. всичко дето ни накарахте ние да направим!)С вашите камъни по вашите глави!

8

Анонимен

преди 10 години

С такива корифеи като Симеон Дянков няма от какво да се изненадаме, логично е това да се случи. Да не говорим, че вече няма от кого да крадат.

7

до 8

преди 10 години

леви или десни, всите са олигарси

6

makedonski

преди 10 години

Където левите управляват винаги и навсякъде настъпва хаос.

5

nina

преди 10 години

Г-н Обама, ако искате "добър" съвет как да се справите с настоящата ситуация в държавата Випомолете някой от бившите или настоящия посланик на САЩ в България - те винаги са давали"акъл" на българските политици - как ще се оправи страната ни, кой да си подаде оставка...

4

USA

преди 10 години

"Става дума за надеждността на САЩ, за тежестта на думата ни, за доброто ни име. Това е реално"Това са лъжи!Никой не харесва страната Ви!И скоро няма да имате тежката дума!

3

Инкасо милионера

преди 10 години

Масоните направиха Джанго без окови президент и ето резултата!

2

Поп Грую

преди 10 години

Ха сега, поемете го четвъртит!

1

Aman

преди 10 години

Да спрат китайската инвазия и ще имат пари за реформи