134

dani.stoyanova.5

преди 10 години

Зщо бе човек не ходиш в парламента? няма от какво да се притесняваш ти си законен народен представител избран от народа!Нека си викат Герберите те друго немогат освен да внасят вотове и да бойкотират работата на НароднотоСъбрание това е!

133

Капа ви Йота

преди 10 години

Гледай ти къде се свряло коледното ми прасе,дето избяга от *** миналата зима!! Кога беше прасе,кога стана депутат- да му се неначудиш на таланта! За пръв път виждаме и турци да имат такъв афинитет към прасетата- чудо на чудесата,Божествено знамение!!! Явно в тая соцсистема всякакви чудеса са възможни!

132

Анонимен

преди 10 години

Що за *** сте,БЕ?За да влезе в действие решение на конституционния съд,трябва да има СЕДЕМ ГЛАСА "ЗА",а не 6!Като всички повратливи ... /кой каквото иска да ги нарича!/,те хем не се скараха с едно от прасетата,пардон,един от благодетелите си,хем не се орезилиха съвсем /както обикновено спокойно правят/,но не,защото имат някакво достойнство,а за да не се хпреместят протестите на точното място - пред бутафорните "съдилища".

131

seira

преди 10 години

Изобщо не ми пука кой е и кой предложи Делян Пеевски!С тази помия ни заливат отвсякъде вече пети месец...ДОСЕГА НИКОЙ НЕ Е ОТГОВОРИЛ НА ОСНОВНИТЕ ВЪПРОСИ:1. КОЙ СЕ СТРАХУВА ОТ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ?2. ЗАЩО СЕ СТРАХУВАТ ОТ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ?

130

...

преди 10 години

Това е най-важния човек в държавата, това е Левски на 21-ви век. Грехота е това което казах, но няма ли вече да ни писне и да спрем да пием чаи и кафе, а да изритаме всички ***, който ни тормозят. Те 23 години ни унижават, продадоха ни бъдещето, грижат се за ***, а не за пенсионерите, хора умират в болниците поради липса на компетентни доктори. Докато не се пролее кръв такива като Пеевски няма да си мръднат гъзъ ,а трябва който дойде след тях да има страх... Който граде на мезе...

129

nov

преди 10 години

Мама се оказа по силна и от КС ! Яко ги е стиснала за "ТОПКИТЕ" ! Пред такава майка Ким Чен Ун ряпа да яде !!! А по нататък какъв ще го ЯДЕМ..........

128

Анонимен

преди 10 години

Откога в бг парламент се разрешава да влизат животни? Че и да стават депутати??

127

Внимание

преди 10 години

*** в парламента!

126

Кака

преди 10 години

Решенията на КС са окончателни, не подлежат на коментар и са задължителни. Да ли на някой не му харесва - това си е негов проблем.Това е демокрацията.Освем права има и задължения и те трябва да се изпълняват.

125

tanasi

преди 10 години

Има правописна грешка в публикацията, пише се ПРОСТИТУЦИОННИЯТ съд!

124

фак

преди 10 години

А после някой ще каже, че България е правова държава. Това е още едно доказателство, за болното състояние на съдебната власт, където за кокошка няма прошка, а за милиони няма закони. Страната ни лъха на несправедливост, безнадежност и низки страсти.

123

Анонимен

преди 10 години

я да отидат до избирателния му район и да намерят 10-ДЕСЕТ души които да го назоват поименно като техния депутат - не да застава зад гърба на "хиляди" дет и го не знаят че са го избрали

122

Дяд Петър

преди 10 години

"Шопарът се завръща в ***" (цитат).А конституционните съдии, с каквито и тоги да се загръщат, са целите в ла-на.(Каквато, за съжаление, е цялата ни нещастна Родина).

121

Cleo

преди 10 години

А пък да не говориме, че пак ви правят на будали - докато вие се занимавате с един депутат, останалите двеста и кусур си крадат на спокойствие :)

120

Нике1класик

преди 10 години

Един червен генерал го каза далеч по точно от тебе!А именно че ВИС била групировката на СДС а групировката на БСП била СИК!То ест бг-народа имаше шанс да избира между БКП и тяхната собственна борческа групировка!Пред такъв плуралистичен избор кого да избереш?

119

Cleo

преди 10 години

Чета коментарите и не мога да спра да се смея. Всички тук са юристи, българите както винаги от всичко разбират и щом нещо не им изнася - викат "МАФИЯ"!Понеже всички знаете и разбирате толкова много от всичко, затова сте на това положение. Даже ви е малко, ама Господ се е съжалил над дребнавите ви душички ...

118

Нике1класик

преди 10 години

Мене пък много ме изкефи на един митинг как се дереше с цяло гърло:ДЕЕ ПЕЕ СЕЕ,ДЕЕ ПЕЕ СЕЕ!Симпатяга!Иначе съм я отписал тая държава!Щом и династията-разгром се върна нищо друго освен катастрофи нечакайте повече!

117

Пасам

преди 10 години

Срам ме е защото държавата в която живея е мафиотска.Тотална деградация на цялото правосъдие и изпълнителна власт!Не знам, какво представлява 'фактическото' стъпване в длъжност?!Дали е трябвало Пеевски да получи първа заплата или .. какво?!От кога важи един трудов договор?! От момента на назначаването на служителя или от някакво абстрактно "фактическо встъпване"?!За всеки друг редови гражданин важат закони, които иначе не важат за Пеевски!Дали дори и без 'фактически' да сте говорили по

116

Пасам

преди 10 години

Това е очевадно БЕЗЗАКОНИЕ дори и за хора без юридическо образование!1. Пеевски 'де юре' е встъпил в длъжност след, като е положил клетва.Оттук-натам няма такова 'животно': той се бил заклел, ама 'де факто' не бил встъпил в длъжност?!И все пак: 'Де факто' Пеевски е получил ултра бърз (но това е друга абсурдна тема!)достъп до всички документи с най-голяма секретност. Следователно и този 'юридически' довод на ДПС е абсолютно несъстоятелен.Пълен абсурд!До тук с правото.Останалото е МАФИЯ.

115

Джедай Мастър

преди 10 години

Делян трябва да стане цар, очевидно има толкова качества, които само ние не разбираме. Поправил се е, изживял е катарзис. голям професионалист, умен, оратор, ерудит. Що не *** всички мръсни *** като Буда, Станишев, Шопара, Орешарски, Моника и децата ви и родителите ви и всички близкии до вас. Някои ще кажат, че е невъзпитано да се кълне така, но питам, какво е да убиваш собствената си нация. Последно украинският пор сложи ръка на парите за болни деца. Е и неговите дано да пукнат.