29

Bignal

преди 10 години

В затвора ще има време да се сети защо беше поставен за министър. А да се оправдава като първолак само показва липса на съвест и чест.Всички политици са *** и за народен съд.

28

Българин

преди 10 години

"Никой не ми е казвал, че има плащания за "Белене""Този беше толкова министър ,колкото баба Вуна е космонавт.

27

Анонимен

преди 10 години

Ама кой да ти каже бе ушко.Като всичко е ставало под масата и на други места.Един път искат друг път категорично не.Върви че ги разбери и после естествено пак няма пари и предните са виновни сиреч Костов Цара Падара Коалицията и сие.Така мило управия нема и нема да има.

26

PetyaM

преди 10 години

Много тъпо обяснение - не му били казала и той не знаел, че плащал залудо! Това недоразумение ни беше министър на икономиката! Боже, пази България!

25

некадърник

преди 10 години

Поредното недоразумение на герберясалите тикви.

24

делянчо

преди 10 години

ама другарко, някой ми *** в гащите...

23

ммм

преди 10 години

"Добрев призна, че не е наясно с дейностите по Белене, след като е спрян строежът"И за чий ... си бил министър, като не знаеш какво става под шапката ти?

22

:)

преди 10 години

Докога едни и същи оправдния от този? Аз не знам, аз не видях, аз не чух, аз не бях - ами за какво си сложен за министър само заплата ли да вземаш? То ако ще е затова - да вземат един клошар от улицата ще върши по - добра работа!!!

21

Анонимен

преди 10 години

Защо трябва ДА МУ КАЖАТ??? Контролът, който е задължителен за министъра, къде е? Като ще знае колкото зная аз, за какъв ч***п е там горе???

20

НЕ Е ПРАВ ДОБРЕВ!

преди 10 години

Това, което се е случило, е равносилно на това някой собственик на заведение да разреши на клиентите си да пушат, въпреки забраната, защото не е получил специално писмо от министъра, каза той. ЗАБРАНАТА ЗА ПУШЕНЕ Е ВЪВЕДЕНА СЪС ЗАКОН, КОЙТО ПОРАЖДА ДИРЕКТНО СЪОТВЕТНИТЕ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ! РЕШЕНИЕТО НА НС Е АКТ, ИЗИСКВАЩ ПОС;ЕДВАЩИТЕ АКТОВЕ НА ИЗП.ВЛАСТ, ЗА ДА СЕ ОСЪЩЕСТВЯТ КОНКРЕТНИТЕ ПРАВНИ ПОСЛЕДИЦИ!

19

НАГЪЛ Е

преди 10 години

Тоя е мн нагъл,никой не му бил казал,усещате ли как подло се опитва да се оправдава? Гербрастки нагляр,а уж бяха по-различни...

18

Анонимен

преди 10 години

И той като цецолюн ни чул, ни видял какво става в неговото министерство :) Иначе Р.Овч. може да го обявите за най-корумпирания депутат, но е хиляди пъти по-кадърен и компетентен от недоразумението на снимката....

17

Мильо ВИПОНДов

преди 10 години

Въпрос с понижена трудност към тоя шаматарок - Дилянчо, пиле шарено, абе ти от къде разбра за проекта "Белене"? а) - чичо Бойко ти каза б) - прочете във вестника в) - слушаше че се говори нещо такова в парламента

16

иво

преди 10 години

За най компетентен по енергийните въпроси питайте Р. Овч.

15

Чиновник

преди 10 години

Всеки документ,предложен за запознаване и решение на висш държавен служител, има негова резолюция. Ако липсва документ с резолюция, следва да се намери кой е трябвалода представи документа на вниманието на по-горния и да му се търси отговорност. Една от бедите на държавицата ни е в тоталната безотговорност на чиновниците по йерархията и миенето на ръце. За всеки проблем е нужно да се търсят отговорните и да се взисква от тях,без значение кои са.А те ще кажат,че сме полицейска държава!

14

joro

преди 10 години

AMA MANGIZI VZEMA I SI GO ZNAE6 MASONSKA SVINIO, NA DRUVNIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

13

Анонимен

преди 10 години

Сега Добрев какво излезе, плащали ли сме, ама не съм знаел? За какво взимаше заплата бе др....ьо, другарю? Опа, сори. Идва ми отвътре. Та, га ядахте кифтета - знаеше, га трябва да се плаща - не знаеше?

12

Анонимен

преди 10 години

ДО ИКОНОМИСТАА КАКВО СТАНА СЪС СРЕДНОЕВРОПЕЙСКИТЕ ДОХОДИ, ОБЕЩАНИ ОТ ГЕРБ ОЩЕ 2009 ГОДИНА ? ОТВОРИ ПРЕДИЗБОРНАТА ИМ ПРОГРАМА И ВИЖ КАКВО ОБЕЩАВАХА И КАКВО НАПРАВИХА, А АКО ТЕ МЪРЗИ- ВЛЕЗ В САЙТА БОЙКОМЕР - ТАМ ПИШЕ ОБЕЩАНИЕ ПО ОБЕЩАНИЕ- 12% ИЗПЪЛНЕНИ. И ЗА ДВОЙКА НЕ СТИГА.В УЧИЛИЩЕ ЗА ДА ТИ ПИШАТ 3 , ТРЯБВА ДА ИМАШ 51% ВЕРНИ ОТГОВОРИ. СРАМ, СРАМ, И ГНЪС ! И ИМА ОЧИ ОЩЕ ТАЯ ТИКВА ДА СЕ ПОКАЗВА И ДА ДАВА АКЪЛ- ТОЙ- АКЪЛ, НА ПРОФЕСОР ПО ИКОНОМИКА ОРЕШАРСКИ- ТИКВА КУХА !

11

Анонимен

преди 10 години

Тоя кога ще го арестуват ? Може ли един пикльо да ни прави на маймуни- не знаел- ами кой да знае, щом министърът не знае , значи е било много зле при Бойко

10

до 10

преди 10 години

Грешиш, той много добре е знаел - няма как 15 милиона евро от бюджета да бъдат плащани без основание, след спирането на проекта, и министъра да не знае. Много си е бил наясно той. Разковничето е другаде.