69

До "фашист"

преди 10 години

Фашист, имаш някакви раздвоения- освен, че изобщо не си наясно кой къде и как живее и откъде е, даже се обръщаш едновременно към различни хора. Полекувай се. Ще ти олекне, ако пиеш редовно хапчета. За чуждата челяд не бери грижи. Ако ти се неспособен да подсигуриш твоята, не всички останали са така, за радост. Трудът също лекува. Поработи. Може и деца да завъдиш, че дори и да ги отгледаш, па макар и по социалните домове и детски заведения.

68

фашист

преди 10 години

До противококошкаКокошкова, какво ще му осигуриш на твоя ***? Бабата на село, от което си се домъкнала в София ли?Айде, джанъм, да ви имам мякащите възможности.

67

противококошка

преди 10 години

Ходете си по ясли и градини от родилното.Кой ви спира?Само не го правете задължително за всички.Има хора с всякакви възможности,вкл.и такива,които искат и могат да подсигурят и добри условия за отглеждането и възпитанието на децата си,различни от навалицата 30 деца с една учителка.Като давате примери с чужбинско,имайте предвид огромната разлика в условията,при които функционират тамошните заведения.И не се старайте да наложите предлагания модел само защото за някои от вас той е единствен вариант

66

Bizon16

преди 10 години

До ЕленаИ в Италия тръгват на училище на 3 г. Цял ден обути и облечени, няма пантофи, няма спане. Закусват вкъщи, за 10 ч. си носят закуска в куфарче, а на обяд с купон, купен от общината обядват. Което не може да издържи цял ден, си го взимат на обяд. Майчинството е 4 месеца, а след това имаш право на 6 месеца "факултатива" и взимаш 30% от заплатата. Затова в яслите е пълно с 4 месечни бебета, веднага, щом минат ваксините и отиват на ясла.Нашите майки са лигли. 3 години отпуска, а и мрънкат

65

добре де

преди 10 години

Детските градини нямат необходимите условия за това. Абе разберете, че на този свят има неизмени закони. Много хора са се опитвали да налагат своите правила и принципи. Накрая фиаското е пълно. Време е да припомним на гербаристи и комунисти, че света го е имал преди Вас и ще пребъде след Вас. Няма значение, че през последните 10 год. натрупахте милиарди само от усвоени евро пари. Скоро само с един закон от Брюксел, парите Ви няма да са нищо.

64

tt2

преди 10 години

само пълни *** могат да поверят детето си на чужди хора, а да ги тъпчат в тая градина децата с храни отрови е безумие

63

Анонимен

преди 10 години

Децата в детската градина се социализират отрано, права е.

62

Г-н Амзел

преди 10 години

Тая коколатка и бившата и колежка /*** Петя Евтимова/ задължително трябва да отидат в трудова колония поне за 10 години - основанието е вредителство в особено големи размери!

61

1

преди 10 години

***

60

Мира

преди 10 години

Аз едно не мога да разбера, какъв е толкова проблема...Аз като бях дете ходех на детска градина, преди да започна училище ходех на предучилищна... после 1ви клас....Кой ви гледа децата, ако не са на градина, и кога ходите на работа??? И ако сте толкова много хората неподкрепящи това, защо непрекъснато се надава другия вой с липсата на места в градините и яслите ???

59

Елена

преди 10 години

Не е тайна, че много българи живеят и работят в Испания. На колко години там децата тръгват на училище- на 3! И по цял ден ! И така нашите се интегрират там. Прави са тези, които считат, че от ранна възраст се създават навици. Обаче...... у нас няма условия за това. Няма помещения, няма охрана на училищата, няма уредено изхранване чрез кетъринг, няма нищо, което да ни приближава до която и да била друга европейска страна. Ето тук е отговорът- само амбиция не стига! Да отбележа - мразя ГЕРБ!

58

tt2

преди 10 години

38германия е част от вавилон - част от възродената римска империя - една пропаднала държава, така че не се изненадвайте от гнусотиите - а за ония, които не знаят - истинските порти от вавилон са именно в берлин - пренесени са там.

57

tt2

преди 10 години

Погледнете филма "Съвременното робство 2009" Както се отнасят *** с малките пиленца - така смятат, че могат да се отнасят и с децата на хората. Мнозина са измамени, но тоя свят скоро ще бъде променен от Бог - преди това обаче още много хора ще бъдат измамени от антихрист - пазете душите си.

56

Денис

преди 10 години

Ако се създадат условията за дечицата определено съм ЗА,само дето това няма как да се случи :D

55

Анонимен

преди 10 години

Илюминатчетата ли ви нашепват подобни съвети?! *** долна. Естествено, що за въпрос. Нали децата трябва от най-ранна възраст да се отнемат от семейната среда, за да се превърнат във винтчета на Системата.

54

Анонимен

преди 10 години

"Петгодишните деца задължително на протестите'' - настояха от ГРЪБ.

53

zzz

преди 10 години

Задължително по един голям к....у.... р , за всеки *** чиновник !!!ГОСПОДИ БЛАГОДАРЯ ТИ ЧЕ ИЗРАСНАХ ПРИ СОЦИАЛИЗМА !!!

52

акуд

преди 10 години

дпс няма да искат това защото това ускорява интеграцията на ромите малко или много и ще наложи на бсп и атака да гласуват за отпадането на това

51

JackFrost

преди 10 години

До АнонименOMG... "дица" :) lol

50

JackFrost

преди 10 години

Пояснение: 53 следва след 51, което следва от 48. Няма да е зле dnes.bg да увеличат символите за коментарите...