14

muzaka

преди 10 години

Moeто мнение е,че няма ГЕРБ,БСП или друг политически субект който да не иска да се облажи от парите на данъкоплатците.Всите са в кюпа.И всички назначени министри като принципали са за при бай Ставри/герой на Т.Колев работещ в центр. соф. затвор можещ да осигури килия с южно изложение- с псевдоним,,, наш човек,,./Нито Р.Овч.,нито кой да е министър или партия трябва да се пожали.Затова всички на протест и да изметем *** от народното събрание от 4-те партии.

13

az

преди 10 години

За миналата година имаше един, дето беше декларирал приходи от 14,3 мил. лв, или по 65000 лв. на ден - от трудови правоотношения и граждански договори. Бас държа, че въпросните трудови отношения са с държавната администрация, и са свързани със случая. А иначе - герберастите хич не краднат!

12

БоСимеонов

преди 10 години

Много бързо реагираха от ГЕРБ. Като ощипани. Гузни, гузни...

11

Анонимен

преди 10 години

Интересно 4 години кой бе на власт ГЕРБ или Овчаров ?

10

джаста-праста

преди 10 години

Гузен негонен бяга!

9

също

преди 10 години

До 8. По тази логика,защо Д.Стойнев,не спрял далаверата 3-4 месеца?

8

za6to li?

преди 10 години

bat boiko dosta syrdit be6e,dali zaradi kvroruma ili zaradi arestuvanite mu 6ev4eta ot injinering

7

BOIKO OPRAVDANIETO

преди 10 години

A 4 GODINI ZA6TO BOIKO SI PLA6TA6E NA MAN4EV...ZA6TO TRQBVA 4AK SEGA DA SE RAZKRIVA TAZI IZMAMA...ZA6TOTO BAOIKO SE OBLAGODETESTVAL OT TAZI SHEMA

6

BGN

преди 10 години

Ония ревльо с болните колене, дето цял мандат рева, че Станишев е виновен, к'во го бърка да си измие ръцете пак ???

5

Анонимен

преди 10 години

е как да нямат. по кое време е получавал парите? кой му е разписвал фактурите? договора бил от преди... ми що не го прекратяваха ?

4

Анонимен

преди 10 години

Румен Овчаров защо не е арестуван вече...

3

ВИЖ МИ ОКОТО

преди 10 години

ДА БЕ, ДА. ИЛИ КАКТО КАЗВАШЕ П.БОЧАРОВ:"ДА, АМА НЕ!" АМА НЯМА НИКАКВА ВРЪЗКА МЕЖДУ БОГОМИЛ МАНЧЕВ И МУТРИТЕ КРАДЛИВИ. САМО ДЕТО ЗАЕДНО СА КРАДНАЛИ. НАЛИ ЗАТОВА СЛОЖИХА НЯКАКВА КАЛИНКА НАЧЕЛО НА БЕХ, КОЯТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТ НИЩО НЕ ТРЯБВА ДА РАЗБИРА, А САМО ДА ПОДПИСВА СЪОТВЕТНИТЕ ДОКУМЕНТИ И ДА УЗАКОНЯВА КРАЖБАТА НА НАРОДНИТЕ ПАРИ. ДА ВИ СЕ НЕ ЗНАЕ И МУТРИТЕ КРАДЛИВИ И ДАЛАВЕРАДЖИИ.

2

Анонимен

преди 10 години

Кой трябваше да осъществи контрол над финансовия поток на НЕК след замразяването на проекта? Ето това искам да ми отговорят тиквите.

1

Анонимен

преди 10 години

А някой свързал ли е Манчев с ГЕРБ, че веднага тръгнаха да се дистанцират като опарени? Май гузен негонен стана работата. Или всичко е защото се чу, че може да има и наказани министри на енергетиката заради нулевия контрол след прекратяването на проекта.