24

Гражданин на РБ

преди 10 години

Жертавата "Богомил Манчев" е заради по-висши интереси - на междудържавно ниво.Беше удобен на тройната коалиция преди време, сега май не е удобен заради иска на Росенергоатом към нас, от над 1 милиард долара.Няма вечни приятели. Има вечни интереси.Цинично, но истина.;-)

23

5f5

преди 10 години

Тоя май го наби в г"за на Сорбонския мин. на енергетиката......

22

boyko_stoew

преди 10 години

до 21...Ееех наистина си" Анонимен".Да обяснявам ли как ,може да те направят Изпълнителен Директор и Разпоредител на Сметка, в която да влизат постъпления, и които ако пипнеш без разрешение ще ти стане лошо.

21

Анонимен

преди 10 години

Опс..НЕК платили на американска фирма, която платила част от парите на бг фирма. Защо не арестуваха собственика на амер. фирма? Ами защото е американец. А директор на НЕК? А министър, който е спал? А разни шефове на сметни палати, контролни органи? Защо не е прекратен договорът? Как някой е 'присвоил' след като е превел пари на чужда фирма по подписан непрекратен договор? А как американците са присвоили? Техния бг представител ли взима решения и по неговата сметка ли са парите? Пфу, смешници!

20

boyko_stoew

преди 10 години

Разледващите органи да изискат:1.Всички Документи, на които се е основавало решението за Демонтажа на съоръженията в АЕЦ Белене.2.ЦЯЛАТА проектна документация ,свързана с демонтажа на съоръженията в АЕЦ Белене:

19

boyko_stoew

преди 10 години

"Риск Инженеринг" бяха сценаристите на Ликвидацията на това съоръжение.А после взимаха огромни хронорари за да консултират ликвидацията му.Дали някой иска да измести Манчев и за това се случва това...?На силен огън манджата трябва да се пребърква за да не загори дъното.Дай боже да сме живи,нещата около нас, да не се пекът на силен огън.Постепенно,АЛЧНОСТТА и ЛИПСАТА НА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ в новоизлюпените ни олигарси ще намалява,но иска време и Реакция от ВСЕКИ с елементарно чувство за СПРАВЕДЛ

18

boyko_stoew

преди 10 години

Продължение на 16За информация на читателите тук.Това е най-голямото съоръжение демонтирано във СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ.Изграждането му е струвало на Данъкоплатеца Повече от 1.5 мрд. долара.Демонтажа му (тежка и специфична работа) още около 0.5 млрда.Ето как Манчев не само окраде ,но и 'погреба " данъците на милиони Българи.

17

svoi

преди 10 години

Другари и Другарки, от тук нататък ни остава само да мрем от недоимък и да ни бият по 10 камшика по гърба всяка събота и неделя за назидание.

16

Анонимен

преди 10 години

До 12Много си наивен,драги.Манчев е един от основателите нв Енергийната мафия в България и е настоящ основен играч.рудно ще е за Прокуратурата ни да го хване за нещо,но аз ожелавам успех в това начинание.Манчев е източил от бюджета на Държавата не милиони ,а милиарди.ПРОБЛЕМА Е ПО-ГОЛЯМ."Риск Инженеринг" са в основата И НА ДРУГИ ОГРОМНИ ЗАГУБИ за Бюджета ни. По тяхно становище беше демонтирана Изградената Конструкция за 1-ви реакторен блок.

15

Драган

преди 10 години

Вальо Топлото и той ги разправяше такива "политическа поръчка " , в превод -източвахме милиони с политици ! Всички в затвора и да върнат парите с лихвите !!!!

14

petter.bojinov

преди 10 години

Циркът започва да става пълен. Защо ли "другарите", са решили да го жертват? Най вероятно за да загубят арбитража с руснаците - невероятно, но факт. От ДАНС правят показна операция да го арестуват, а човекът извън България - при това въобще не се крие. Е за какво ни е такава служба дето обикновен гражданин не може да хване, камо ли мафиот или шпионин! Или от ДАНС са много *** или някой прави театро!?

13

Кирил

преди 10 години

до комтар 10 на "Богдан" - Да той предложи Пеевски, този който управлява държават. Същия е!Но го назовавам, по една единствена причина - няма смисъл! Той управлява цялата държава, защото сме продажна държава, а той е алчен! Иска да я притежава цялата!

12

Samo minavam

преди 10 години

Този ако излезне мъж и си отвори устата...........,голяма веселба ще стане.

11

SAMO ATAKA

преди 10 години

TOVA SA KUKLOVODITE NA GERB

10

Богдан

преди 10 години

Богомил Манчев да каже кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС

9

Анонимен

преди 10 години

Защо ли и двама с Цуцко имат един и същи адвокат???

8

!@№$%

преди 10 години

Аз ли не разбирам или пък има нещо сбъркано....?Този го обвиняват,че държавата му е плащала за работа,за която са го наели...?Ако държавата е спряла проекта...ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ СА МУ ПЛАТИЛИ СЛЕД ТОВА???Не трябва ли виновният да се търси в ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ?!!!!Това е все едно монтьорът ми да ми направи колата и аз да продължавам(ДОБРОВОЛНО) да му плащам след това и в един момент да го съдя ЗАЩО СЪМ МУ ПЛАЩАЛ...?ТОВА Е ОРИЕНТАЛСКА РАБОТА!!!ЖИВЕЕМ В ОРИЕНТА!!!!

7

Анонимчо

преди 10 години

Ами иначе името на адвоката е ... само за длъжноста :)

6

Анонимен

преди 10 години

Менко Менков? Този не беше ли и адвоката на Цицерон?

5

Черен Петър

преди 10 години

Тоя е хранил всички партии и управляващи коалиции. Кой ще го спре. Нека продължи да си взема човека. Всеки месец полага къртовски труд да описва построеното в Белене. Срещу милиони и милиони. Що моливи, що писалки се изхабиха...