36

Чети А, Б!

преди 10 години

До TRAKIECНещо много напираш да демонстрираш невежество, глупост и пристрастност едновременно! Населението на България се състои от българи, турци, ***, арменци, руснаци, гърци и много други народности. Няма нито един българин, чиято кръв да не съдържа гени от множество племена и народи. Антрополозите допускат, че това са повече от 50 народа. Къде са ти славяните, байно? Не са ли оставили гените си много тюркски народи - ПРАБЪЛГАРИ, кумани, печенези?Арнаути? Гърци? Скито-сармати? Келти?А?

35

TRAKIEC

преди 10 години

НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е САСТАВЕНО ОТ ГЕНЕТИ4НИ ТРАКИИЦИ А КОЛКОТО ДО ЕВРЕИТЕ КАКТО КАЗАХ ТЕ СА *** И ТО ОТ НАИ ДОЛНИТЕ А ПРАБЪЛГАРИТЕ СА ТУРКО-МОНГОЛСКИ НАРОД!!!!!!!!!!

34

Анонимен

преди 10 години

Въпросът е обаче как това засяга етнически прочистените семити палестинци,казват към 7млн.с легално право по междунар.закони да се завърнат,ако няма израелци покриващо всички групи.Защото тогава и евреи не трябва да има по тези земи,това не е религията на Ст.завет.Всичко по мяза на как да се отнеме гражданството на неевреите.

33

Анонимен

преди 10 години

Ами няма как да са израелци защото библейските израелци са живеели под Стария завет,който пада и без това с идването на Месията Исус Христос.Днешният юдаизъм е небиблейска кабала и талмуд,които били дадени "тайно"наМоисей.Целта е да се направи д-ва на религиозна основа,а после света"Универсален ционизъм"ДмитриРадишевски.

32

TRAKIEC

преди 10 години

ЕВРЕИТЕ СА ОТ *** РАСА!!!!!

31

11

преди 10 години

В Европа юдеите насаждат пропаганда, че национализъм е *** дума, но когато става въпрос за тях, тази дума не е ***.Това е тяхната долна двуличност. Но пък аз познавайки историята им и генезиса им мога да им се надсмивам, защото евреите изначално са били семити, т.е. смесен народ, другояче казано ***. А ние например сме народ с общ корени генезис.

30

Питам

преди 10 години

Ами ако са атеисти?

29

Tihomir1488

преди 10 години

Кораб Elizabeth: собственик Mordechai и David Gomez. Кораб Antigua: собственик Nathan Marston и Abram Lyell. Всичките собсвеници и търговци са етнически евреи дали тласък на робството и принос от Кения в белия дом както и в ореваването за техните трагедии

28

Анонимен

преди 10 години

А някога гонеха ЮАР за сегрегацията... За Богоизбраните, разбира се, важи друг морал.

27

Tihomir1488

преди 10 години

Кораб Expedition: собственик John и Jacob Soosevelt. Кораб Charlotte: собственик Moses и Sam Levy и Jacob Franks. Кораб Caracoa: собственик Moses и Sam Levy. Имената на собствениците на кораби говорят твърде красноречиво. Тук има списък на търговци на роби: Isaac Gomez, Hayman Levy, Jacob Malhado, Naphtaly Myers, David Hart, Joseph Jacobs, Moses Ben Franks, Isaac Dias, Benjamin Levy, David Jeshuvum, Jacob Pinto, Jacob Turk, Daniel Gomez, Felix de Souza след Aaron Lopez), Simeon Potter, Isaac Elizer, Jacob Rod, Jacob Rodriguez Rivera, Haym Isaac Carregal, Abraham Touro, Mo

26

Tihomir1488

преди 10 години

Всичките са на етнически евреи дали тласък на робството и принос от Кения в белия дом ! Това са имената на търговците на роби, на корабите и техните собственици. Тук имам малък списък: Кораб за роби Abigail: собственик Aron Lopez, Moses Levy и Jacob Franks. Кораб Crown: собственик Isaac Levy и Nathan Simpson. Кораб Nassau: собственик Moses Levy. Кораб Four Sisters: собственик Moses Levy. Кораб Anne & Eliza: собственик Justus Bosch и John Abrams. Кораб Hester: собственик Mordecai и David Gomez. Кораб Prudent Bety: собственик Henry Gruger и Jacob Phoeni

25

Tihomir1488

преди 10 години

Ще ви върна обратно във Вашингтон , където май вече трябваше мястото пред българското посолство да се казва на името на горкия Димитър Пешев , който ако знаеше каква глупост прави спирайки влака тогава , нямаше да умре в нищета . Точно онези от музея на холокоста ни показаха , че не напразно българите сме искрени антиюдеи !

24

Анонимен

преди 10 години

Дебора, я пак ми го обясни, че не разбрах...или искаш да кажеш, че ние славяните вярваме в Бог евреин...Ако е така ще ти кажа, че Петър Дънов- Учителя твърди, че ние българите ПРОИЗХОЖДАМЕ от Юдовото коляно . Така, че си вярваме баш на нашия си Господ Бог!

23

Анонимен

преди 10 години

Ромският въпрос може да се реши само с помоща на западните Християнски църкви. Виждал съм резултатите и вярвайте ми- те са впечатляващи! Православен съм, но на бялото не мога да кажа черно, нашите ДС духовници са особено вредоносни и за Вярата и за народ и държава. Тяхна е вината за упадъка на морала, а от там на всичко останало...

22

rodnini

преди 10 години

Целият swqt sme rodnini:1."Името Израел идва от Яков Израел който е син на Ицхак внук на първия евреин Аврам и племеник на полубрата на Ицхак Исмаил първороден отна Аврам- Ибрахим от арабкаКолкото и да ви обърках евреи и араби са братовчеди 100% :) "( Дебора)2.Мария ражда ИСУС;Нейният съпруг е Яков.Гените на Исус са еврейски, там е протекъл неговия живот.3.Все по-ясно става, че СВЕЩЕНАТА книга- БИблията е една.БОГ е ЕДИН.Защо се делим на християни, мюсюлмани, евреи?Назарет, Петра в Йорда

21

!@#$%%

преди 10 години

"Националност израелец? Не може"Сега някой да се замисли как може да се реши *** проблем в България...Но за това се искат ТОПКИ(простете ми за жаргона)!!!

20

Анонимен

преди 10 години

Ашкеназите са юдей( от Юдаизъм), но не са евреи(семе Авраамово). А могът да си се наричат както им е угодно!)

19

Анонимен

преди 10 години

Дебора, ако приемем Авраам за първия евреи, то арабите са братя с евреите( бащата е един)!

18

оп... оп оп

преди 10 години

Така е, защото много малка част от евреите са истински семити. Повечето са ашкенази. (да се разбира като хазари и други бели степни народи подобни на славяните и прабългарите)

17

Анонимен

преди 10 години

Ne se derete Robi... "Ass down"