14

Ние

преди 10 години

Всичко тръгва от т.нар. "Ониверситети",където доценти и проВесори се произвеждат на килограм от т. нар."жури",което се състои само от приятели на кандидата.В педагогическите факултети/визирам старозагорския/ никой не владее добре поне един чужд език,няма международни пубпикации,не участва в международни конференции и т. н.От къде да дойде качеството на обучението там!?

13

gost

преди 10 години

Klisarova sabirai si bagaja i marsh v Anadola te znayat kak.

12

до анонимен 9

преди 10 години

Приятелю,не знам на каква възраст си и имаш ли деца,но ти "пожелавам" ,ако имаш такива,да ги "учат" току-що завършили учители....Тогава ще разбереш разликата между уморения 50-60 годишен учител и ***,който не знае какво да прави с детето ти...След десет години няма да има кой да учи децата ти,Българийо!

11

потърпевши

преди 10 години

Моля госпожо министър да вземете строги и бързи мерки срещу мутрите професори...като например т.нар. професор Манчев в Мед. Факултет в Стара Загора... дори и през 90-те не е имало толкова рекет, безчинства и феодализъм... ако не друго то поне нещата да не са повече криминални...

10

Анонимен

преди 10 години

Тази червена ПУЙКА ме стряска нещо....малиииии

9

анонимен

преди 10 години

В УЧИЛИЩАТА ИМА ДОСТА МЪРТВИ ДУШИ-УЧИТЕЛИ ЗА КОЙТО СЕ ПРАВЯТ ''ИЗМИСЛЯТ''ЧАСОВЕ,САМО И САМО ДА НЕ СЕ СЪКРАТЯТ .ЕДНО ВРЕМЕ ИМАШЕ НЕРЕДОВНИ УЧИТЕЛИ, ЗАЩО И СЕГА ДА НЯМА? ПОСЛЕ ТЕЗИ УЧИТЕЛИ ДА ВЛИЗАТ ПО НАРЕДБА ВЪВ ВУЗОВЕТЕ!ДЕЦАТА НИ СКАТ МЛАДИ ,НЕОБРЕМЕНЕНИ УЧИТЕЛИ ! А НЕ ИЗХАБЕНИ , УМОРЕНИ И БЕЗРАЗЛИЧНИ УЧИТЕЛИ ! КАКЪВ УЧИТЕЛ МОЖЕ ДА Е НА 60- ГОДИНИ ???

8

робърт лъдлъм

преди 10 години

да се стимулират учителите работещи с роми най трудните за обучение и възпитание деца !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7

Siichon

преди 10 години

ОСТАВКА, бе! Кво се обясняваш.

6

Анонимен

преди 10 години

Крайно време е на бюджета да се гледа по съвършено друг начин. Той не баница за разпределение, а инструмент за развитие. Образованието в бедна държава като нашата трябва да бъде финансирано с 10%. Махайте ненужната администрация и паразитното МВР.

5

Анонимен

преди 10 години

Имате възможност да увеличите парите по оперативна програма "Наука и образование" направете го! Тези пари които предвиждате сега са твърде малко

4

Анонимен

преди 10 години

Не е проблема в размера на парите а в корупцията ширеща сред акадамици и професори. И 40% да даде, пак нищо няма да стигне до студентите, а всичко ще потъне в джоба на академиции професори и техните частни фирмички.

3

Анонимен

преди 10 години

Балона се надуваИде ред на думата даскал да стане *** като банкер.

2

киро ПОклисаря

преди 10 години

*** вземи *** едно заемче пЪк за неколкостотин милиона евра ....;МАЛОУМНИЧКА

1

Анонимен

преди 10 години

На тази смешна жена няма ли кой да й подскаже, че толкова за образование от БВП дават .... африканските държави, ама там няма зима!Повечето европейски страни отделят между 6 - 8%, и като сложим и по-високата база от която тръгват разликата става 8 -10 пъти в повече в сравнение с БГ!Учудващо е как все още системата на образованието не се е разпаднала съсвсем?!