11

boyko_stoew

преди 10 години

Разледващите органи да изискат:1.Всички Документи, на които се е основавало решението за Демонтажа на съоръженията в АЕЦ Белене.2.ЦЯЛАТА проектна документация ,свързана с демонтажа на съоръженията в АЕЦ Белене.

10

****

преди 10 години

Тези гадове заслужават,не това Беляне,а онова бай тошовото,да копат камъни до припадък,и после бой по крадливите канчета.

9

БСП вън!

преди 10 години

Това е наистина безобразие, ако има някой виновен, то е този, който е плащал, т.е. министерството, НЕК. Къде са повдигнатите обвинения срещу тях. Макар и Манчев да е *** в случая е прав. Той си каза, че и до днес проектът не е консервиран. Какво става да го ***, прокуратурата ни тотално започна да се олива в изпълнение на политически и икономически поръчки! Ако скапят делото за Белене, трябва да ги одерем живи този път и да им конфискуваме цялото имущество. То ще стигне, за да платим милиард

8

Апостол

преди 10 години

В София съм Гледам внучето...

7

Анонимен

преди 10 години

Жалко за България.Къде си , Апостоле!?

6

Анонимен

преди 10 години

Компанията Уорли Парсънс е ГЛАВНИЯТ ни свидетел срещу руснаците по делото за 1 млрд евро. 'Гениален' български ход 1 месец преди заседанието в Париж, за да може със сигурност да изгубим и Русия да придобие НЕК и цялата ни електрическа мрежа. Така след газа, петрола, рафинериите, Козлодуй, бензиностанциите и последния ни дял от енергетиката ще е изцяло чужд. Фаза 2 - руски общински съветници по морето и руски депутати в парламента на пряко подчинение на Путин.

5

Кутев

преди 10 години

Що не направят Красьо Черничкия шеф на проекта ?

4

Анонимен

преди 10 години

10 годишното дело започна

3

Любопитен

преди 10 години

A длъжност директор на гоьл има ли?

2

Momo

преди 10 години

И какво му е на рибарника, че толкова го нищят? Да пуснат вътре шаранчета, да наемат няпколко човека да ги пазят и хранят, и все някога гьолчето ще си избие инвестициите. :)

1

Анонимен

преди 10 години

Не съм екстрасенс, но съм сигурен в следното:1) За кражбите свързани с проекта АЕЦ Белене няма да има наказани2) Кражбите ще продължават и ще ескалират3) АЕЦ Белене няма да бъде построен