15

Анонимен

преди 10 години

ДОНОСНИЦИТЕ И УБИЙЦИТЕ СА БИЛИ И СА ТУК НАВСЯКЪДЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА ДО НАЙ-НИСШАТА ДЪРЖАВНА ДЛЪЖНОСТ, НАЛИ ЗАТОВА НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ

14

бъдин

преди 10 години

До ГражданинътКарбовскиТака си е!Но на много от пишешщите тук им е широко около вратът и не им пука!В бъдеще ще имаме големи проблеми с българските турци!

ДО КОМЕНТАР 8 - БАШ КИРЧ0 - ........ И са го разбрали и са ги смачкали почти в началото... ЗАЩО? ЗАЩОТО Е ИМАЛО ИСТИНСКО И ДОБРО РАЗУЗНАВАНЕ! Макар че все пак са направили няколко атентата - гара Буново , хотела в Сливен , автогарата в Пловдив . Варна , църква в село Бенковски , хипермаркет в Бургас....... :(((( Яд ме е само ЗАЩО не успяха всичките фесове да се махнат при "ГОЛЯМАТА ЕКСКУРЗИЯ" към Турция , а доста от тях останаха!!!!...... И се появи ДПС........... :(((( !!!

ДО КОМЕНТАР 8 - БАШ КИРЧ0 - Шапка свалям на БКП и ДС за ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС!!!! Които е станал НИКАК НЕ СЛУЧАЙНО точно по това време!!! Ако си мислиш ,че ей така са станали от сън и са си решили..... ЩЕ СМЕНЯМЕ ИМЕНАТА НА ФЕСОВЕТЕ...... си в дълбока грешка,моето момче ;) !!!! Имало е старт на организация за масови ТУРСКИ бунтове,които НАРОЧНО да бъдат окървавени,международен супер скандал и да се иска... БЪЛГАРСКОТО КОСОВО!!! Обаче са ги смачкали още почти в началото им! ГОЛЯМО БРАВО за което!!

11

КГБ

преди 10 години

Другарите от ДС бяха повече СЪВЕТСКИ СЛУГИ, отколкото БЪЛГАРИ, така че не ми ги хвали.Нанесените от тях вреди са морални и неизмеримо по-страшни от някакви си териториални промени.Вън чуждите *** от истинските служби за защита на държавата ни.

ДО КОМЕНТАР 8 - БАШ КИРЧ0 - Много приказваш за комунистите и за хората от ДС.... Обаче са били доста повече БЪЛГАРИ , отколкото сегашните ултра продажници на ХАмериканците и Евреите!!! Сегашните "служби" са тотално разграден двор... Пълна трагедия! :( Ако не бяха комунистите и доброто ни разузнаване и Българите от ДС....... сега една част от България можеше да се води някаква НЕопределена територия с ТУРСКО ВЛАДИЧЕСТВО..... Нещо като Косово!!!!! Говоря ти за ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС!!!!!.........;)

9

Анонимен

преди 10 години

стига с тази дс---я вижте ДОМОВЕТЕ ЗА ВЪРАСТНИ ХОРА----ТОВА Е ПО ВАЖНО..КАТО СЕ ЗАКЪСА С ДАЛАВЕРИТЕ НИ ПОДХВЪРЛЯТ ТОЗИ ОГЛОЗГАН КОКАЛ--АЙДЕ БАСТА

8

bashkircho

преди 10 години

Koito e na godini pomni che edno vreme hroata v DS biaha nai-zakletite komunisti i otdadeni na partiata... haide mersi vi

7

detelina

преди 10 години

Ама, нали всички са честни,защо толкова много ги е страх!?23 Години , вина иам ,виновни -няма!?Крайно време е вече да има политици в затвора.23 години едни и същи фейсове в парламента!Надминаха Тато.политиците са виновни за всичко,крадат като за последно, защото знаят, че никой не ги наказва и така,колелото се върти.Ходят на работа когато си искат,отпуски,почивки,народа ги издържа, а на тях не им пука!ЗАТВОР ЗА ПОЛИТИЦИТЕ НА ПРЕХОДА-ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ!КЪДЕ Е ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР!?

6

А лустрация?

преди 10 години

Писна ми през годините на прехода да тръбят ДС та ДС, ДС е само маша на БКП, в ДС не можеше да има служител без да е член на БКП, така че който много вика защо не приеме закон за лустрацията? Или вече всички забравиха бившия чл. 1 на Конституцията? Лустрация за всички ръководни кадри, които са били в БКП и техните наследници, които вече се намъкнаха - Станишевци, Велчевци, Младеновци и т.н......

5

къш бе лайняри

преди 10 години

Аре стига с тези досиета бе милиционерски пидали.Омръзнахте на всички с простотията си.И в детската градина децата знаят,че мутрите са милиционери под прикритие тероризиращи народа командвани от БСП-ДС.

4

бъдин

преди 10 години

.................Тра-ла-ла................Седем милиона мишлета,изкарват се взаимно ченгета,а кукловодите подхвърлят досиетаи си пият питието!

3

Алекс

преди 10 години

Това е по зле и от закона да не се обявяват имуществата на депутатите. Знаем каде са заминали бившите номенклатурки от ДС, знаем и как драпат да се върнат на светло. За пореден път "независимият експертен" кабинет си постила удобно.Ако бях в БГ и да ме засяга пряко щеше да е тъжно, но тъй като интереса ми е чисто академичен, е смешно и жалко. :)

2

bashkircho

преди 10 години

Komunistite pak trygnaha po staro mu ...

1

Анонимен

преди 10 години

Връщане? Те кога са напускали?