24

пияният

преди 10 години

Казвал съм го много пъти,ще го кажа,пак: НЕ СА НИ ВИНОВНИ,НИТО ЕВРОПЕЙЦИТЕ,НИТО ПОЛИТИЦИТЕ,НИТО ***.ВИНОВНИ СМЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО,НИЕ!НИЕ,МАСОВО ХЛЕНЧЕЩИТЕ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРИТЕ,ЧЕ ДРУГИ СА НИ ВИНОВНИ!!!

23

бай Иван

преди 10 години

Под заглавието е "Няма шенген заради полицията ,правосъдието и границите."Ами няма и няма да има.Вече 23 години БСП-комунисти управляват.Полицията,правосъдието и граничните са зависими от тях.Резултата е за откраднат милион няма полиция,няма и закон.Граничните допускат контрабанда на всичко,което е далавера на другарите.Да има осъден комунист,съдия или митничар? Няма.Ако някой журналист разкрие нещо,дълго време ще разследват докато се забрави и послушковците от съда го оправдаят...

22

Petko78

преди 10 години

Нормална реакция на Франция след като хомосексуалистът Вигенин демонстративно не награди френският посланик при неговото отпътуване.

21

българин

преди 10 години

не ни трябва Шенген.....Защо ли? Ще се напълним още повече с мръсни алжирци, малийци, сирийци и всякакви ***. Плюс това нали във Франция са в Шенген, защо е пълно с араби и ***. По добре сме така. Това, че Шенген е добра оферта го измисли тъпия Цвък Цвък и Боко и тъпите им мутри, които по лесно щяха да извършват кражби в ЕС

20

Алекс

преди 10 години

Беше време когато ми пукаше за членство в Шенген, вече не.От доста време работя на договор, след година взимам гражданство, бакиите по БГ са ми вече минало. :)Ако търсиш нов живот из Европа ще го намериш каквито и спънки да има.Упоритите българи искащи промяна ще се оправят винаги, на останалите така и така им е все тая. Не се тормозете за глупости. :)

19

Анонимен

преди 10 години

До пичda ziveat *** da izlizat fransuzite ot szengen

18

бъдин

преди 10 години

До JourneyПо времето на цар БорисIII суперполицая Гешев е държал българи, турци и *** изкъсо!По времето на цар Тошо нямаше *** въпрос, а турския беше решен с отваряне на границите навън!Сега през някоя година си избираме "цар" и има бежански, *** и очаквайте още проблеми!

17

ODESSA

преди 10 години

Единствената интеграция приложима към ***, е интеграция през комина във атмосферата.

16

Анонимен

преди 10 години

До JourneyНещо си се объркал. Ако ти си имаш ***, да са ти честити.Аз *** нямам и не считам, че те са мои и общо казано наши.Турците са ги събирали от цяла Европа по време на робството и са ги развъждали тук, за да им лужат за опора. Но накрая и те са се разочаровали от това племе.Тоест, то не е нито наше, нито турско.Не сме виновни ние за това, че не сме ги "интегрирали". Виновни са си те. Дай пример къде по света *** са интегрирани.Никъде, дори в Индия и от там са изгонени.

15

бъдин

преди 10 години

Хитри турски ***, дето тука слугуват на Доган ще заминат във Франция, да са на социални!

14

Анонимен

преди 10 години

Когато Хитлер е изпратил евреите в концлагерите, заедно с тях са изпращани комунисти и ***. Затова сега там нямат комунисти и ***. Всички знаем ,че Българите сме спасили евреите, но се премълчава ,че заедно с тях сме спасили и комунистите и ***.Затова сега тук е пълно с комунисти и ***, *** и комунисти, бе *** -комунисти, гладуващи за БСП. Патиме си от човечността. Представяте ли си ,ако бяхме като французите, сега колко приятно щеше да е тука ?

13

ODESSA

преди 10 години

Ти който ми слагаш банове предай много поздрави на майка си, и и кажи че никога няма да се напия пак толкова:)

12

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 10 години

До 8..."Изгладнели и дави ЦИГАНЬЕ",и себеподобните им-"БУГАРЕ"...

11

Анонимен

преди 10 години

смешно е французите да говорят така като при положение че в франция престъпноста е по висока от тази в родината ни знам го понеже работя и живея в paris каква граница какви пет лева като тук в Франция е пално с араби *** и още много нелегални които пристигат всеки ден в страната им и увеличават престъпноста да не говорим за тероризъм питам аз тогава каде е френската полиция и да не би да гарантира на френското гражданство или на страните членки сигорноста по границата на шенген.

10

Journey

преди 10 години

До sysrqДо 7Ами, защото *** са си наши- български.И ние не сме ги усмирили. Не сме ги приобщили, доколкото е възможно. Направихме ги едни неуправляеми животни-термити, които, където и да отидат само смучат и унищожават.Европа това искаше от нас- да ги интегрираме или сложим в ред, доколкото можем. А то, може. Стига да има желание. Който краде- в затвора- наркодилърите- също. Не на безплатните ток и вода и т.н. Нищо не направихме от това. Защо Европа да го върши? Да не са техни ***?

9

Анонимен

преди 10 години

Прави са хората, нито с корупцията сме се справили, нито митницата ни митница, полицията не я за гражданите....

8

Journey

преди 10 години

Ами, да не са луди европейците да ни пускат и в Шенген.А, на профаните по-долу изобщо няма да обяснявам какви са предимствата от влизането в ЕС, Шенген и т.н. Селяка си е ***, каквото и да му обясняваш.А Европа, естествено, че не ни иска в Шенген. В България мафията е по най-високите етажи, в полиция, прокуратура и съд...че и в армията. А влезем ли в шенген, те ще получат достъп до секретна европейска информация. Все едно Европа да си назначи министър по сигурността Пеевски. Да не са луди.

7

ЧАТОВИЙ 104

преди 10 години

ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ"ЩЕ НИ ТЕГЛЯТ БАЛТИЯТА",НА КОГО СА МУ ПРИТРЯБВАЛИ"ОРДИ ОТ ИЗГЛАДНЕЛИ И ДИВИ ЦИГАНЬЕ"И ПОДОБНИТЕ ИМ?

6

де Гол

преди 10 години

От където и да погледнеш речта смърди, ама толкова смърди, че дори български политик трябва да се срамува от нея, а какво остава за "цивилизован" френски политик. Не съм приритал за Шенген, но в политиката, както и в живота палачинката се обръща и тогава ще ви видим какви ще ги дъвчете.

5

Заради цигани и сири

преди 10 години

А зад всички истински и измислени причини стоят ***-френският вътрешен министър го каза неотдавна,че заради *** няма да бъдат приети Румъния и България в Шенген,а сега се добавят и бежанците от Сирия и други, които се правят на сирийци, което по същество е същото като с ***. Щом французите са разбрали,че *** не могат да се интегрират,защо иската от нас да ги интегрираме. Понеже в Изт. Европа сме по-човечни и не сме избили *** като в Зап. Европа, да им пазим спокойствието