37

Venezia

преди 10 години

Реже, реже това моме като запее. Никакви опити на баща й да обяснява колко я бива не променят факта, че това е едно бездарно и лишено от чар същество. Стига вече!!!

36

Joli

преди 10 години

Спомням си един концерт на група Сигнал в Стара загора преди доста години. Данчо Караджов пя толкова фалшиво, че цялата зала ги освирка, ама много бурно. Явно щерката е наследила и фалшивото пеене. Е, след сто години на сцената, не може да се отрече, че Данчо Караджов се понаучи да пее, но чак пък велик музикант. Аз се сещам само за една свястна негова песен, а Вие?

35

крис

преди 10 години

Няма по отвратително предаване от тази м.академия,то и водещите са като академията си *** . "Много"загуби лора :)).

34

rosica198

преди 10 години

Лорчета е притеснена и това и личи! Според мен това е единствената причина за представянето и! Иначе много ми харесва! А журито е под всякаква критика! Държат се като изперкали! Единствения свестен и прям човек там е Люси!!

33

Данчо

преди 10 години

До Track Браво за подкрепата, но много бяхте пили когато ви пееше на живо.

32

Track

преди 10 години

До Виолета Атанасова-не смятам че ти си човека,който ще раздава квалификации,какъв специалист какви 5 лева,въобще не ме занимавай..Не съм измислил никаква депресия,казах че може би има лични проблеми.Не смятам че ако някой не се представи на ниво и трябва да бъде непременно оплюван и насиран по форуми,а това е честа практика у нас.Ясно е че Караджова не е Бионсе,но нито е нахална нито арогантна,готина е и мен ме кефи,затова и я защитих.Колкото до мненията имам право на мое собствено.

31

Виолета Атанасова

преди 10 години

Абе, господин Track, как пък така толкова много "хейтъри" се извъдихме тук и все сме на едно мнение, само ти се оказа на различно такова?! И аз съм слушала Лорчето на живо няколко пъти и тя пее ФАЛШИВО и то ПЕРМАНЕНТНО. Не става въпрос за депресии някакви измислени от теб в търсене на оправдание. Това твоето май се нарича "глухота". Така че, преди да заклеймяваш хората като "хейтъри" и не знам какви още, прегледай се при специалист УНГ, за да определи само нейната степен!

30

Track

преди 10 години

Ей Хейтаря,спрете се бе...че всичко или почти всичко в малка България е за наши и ваши е ясно,това е така,ама вие я изкарахте едва ли не музикален инвалид..Преди време я бях слушал да пее на живо не на плейбек в моя роден град,и мога да ви кажа че си пя много готино,публиката я хареса..пеенето както всичко останало иска труд и постоянство,може би момичето е в депресия и това и се отразява,аз не съм и ''фен'' но просто някои хора прекаляват..

29

ЛаФкаджия

преди 10 години

Казах му на Данчо да купи повече карти Прима.

28

критичната

преди 10 години

Изгонването на Лора беше шамар от страна на публиката, които ясно заяви, че не иска да я слуша. Дано семейство Караджови най-сетне са го разбрали! Комунизмът свърши, ама да-да! Векове ще трябва да минат, докато се спре с това разни партийни функционери да ни диктуват и налагат какво да харесваме, какво да слушаме и какво е модерно. Бляк!

27

критичната

преди 10 години

и доста успехи, най-накрая я побутнаха здраво, дадоха и да изпее няколко мелодични хитчета и тя взе, че си повярва. Феновете, господин Караджов, са фенове на хитовете, предвид и без това ниското ниво на музикална култура в България. Те не са фенове на дъщеря Ви - Лора. Всяка друга би станала популярна с подобни песни, които явно се харесват. Да не говорим, че има стотици по-талантливи певици - знайни и незнайни, които биха ги изпели многократно по-добре, но тях няма кой да ги лансира.

26

критичната

преди 10 години

Много справедливо стана, че този апотеоз на бездарието - Лора беше възнаградена от публиката по заслуги. От години слушам да ни убеждават, колко талантлива е тя. Действителността обаче е съвсем различна. Жената пее отчайващо фалшиво, няма никакъв музикален слух и винаги е било така. А маминка да не знае много, защото бездарното и чедо беше ударило шестица от тото с Део и след като 10 години не правеше абсолютно нищо (сигурно в това се състои нейната самостоятелност), а той имаше кариера...

25

Анонимен

преди 10 години

И Георги Христов, и Петя, да не говорим за Здравчо са едни надувки, дето ако не беше желязната завеса щяха да видят сцена през крив макарон. То един глас не стига, за да бъдеш звезда, трябва и още, и още, и ощее, както пее оня темеру т- още много работи, дето никой от тях ги няма. Голям праз, че на 20-30 години веднъж успявали да напълнят една зала - половината с участващи колеги. Ще ми тропат те по масата и ще изискват едва ли не уважение от публиката. Наглеци! Я марш в нафталина!

24

Анонимен

преди 10 години

Аман от бездарни синове и дъщери на тоя и оня, които освен с името на родителя си с друго не могат да се похвалят. А тая ***, че никакъв талант няма е безспорно. Не му прави чест на Данчо Караджов да обижда "феновете" й, защото тя такива няма. Вероятно хората, които са били подложени на мъчението да я слушат на няколко концерта са били отишли заради други изпълнители, но не и заради бездарното Лорче.

23

аз

преди 10 години

Според мен Данчо е виновен за това музикално недоразумение Лорчето. Уж голям музикант, а може ли такова лансиране на бездарната щерка, големи напъни бяха. А журито - и то.... голяма звезда я изкараха, ама нали са колеги с тати. Е, те това е бг действителността - фалш и лицемерие. Докога...???

22

слушател

преди 10 години

А като видите снимката по-горе,каква асоциация правите? Дори е малко в повече от фолкаджийките......по скоро магистралка.Абе,предаването ,нямате ли хора които да се грижат за маскарада?

21

Анонимен

преди 10 години

Талантлив не може да си по наследство! Примери: Лорчето,Графа,Теди Кацарова,Пипи Дикова и т. н. Музикантът се ражда такъв!!! Пеенето не е като е.....о !

20

The truth

преди 10 години

На мен не ми е ясно Здравко Ритонеца откъде извади това самочувствие, като се има предвид, че в Ритон само Катя пее. Той имитира пеене, ама буди съчувствие по-скоро. Рут е пълно недоразумение, честно. Не знам кой я лансира и защо. Мистерия. Георги Христов и Петя Буюклиева са единствените, които наистина могат да пеят.

19

Гост

преди 10 години

Коя е тая Лора,ако не беше Караджова!?Хайде стига вече "таткови","Мамини" и "чичови"!Всеки може да пее като нея,ни глас ,ни диапазон-всеки знае защо е певица.А Петя-уникат,като глас ,но иначе е куха лейка!Лежи на стара слава.Утепа ме с това-аз не си мия главата в банята,аз съм веУика певица,звезда!Повръща ми се!

18

Анонимен

преди 10 години

Лора има ужасно държание ,липсват и първите 7 години!Как е издържал Део толкова време?Браво ,че се е осъзнал ,малко късно ,но нищо!Лора е отлична за компаньонка!Успех!