15

муспи

преди 10 години

Ако България имаше българско правителство, можеше да си оправи демографския колапс и избегне превръщанито й в страна от третия свят, като предложи заселване на бяли американци. Времето за майтапи е отминало, сега сме в голата реалност.

14

Анонимен

преди 10 години

Америка е на колене-к.о. Банкрут. Скоро ще бъде разпарчетосана между Русия,Китай и Мексико.

13

Анонимен

преди 10 години

Чао предпочитам да живея с ***,отколкото с предателите и използвачите.И да се научите да въртите хубаво черните манивели.

12

Анонимен

преди 10 години

Заминавайте и не се връщайте,ама да не ми ревете после искам обратно във България

11

Анонимен

преди 10 години

Само да ви кажа от собствен опит, Англия е много по добре от Америка, по-голяма свободия, повече пари, по-близо е до България....Аз лично след 7 години странстване си избрах собствената родина, лошо нелошо, камъка си тежи на мястото...но е и хубаво да се постранства някоя друга година...ама Америка помислете си добре...няма да пробиете там освен ако нямате прототип на машина на времето, примерно

10

Лерко

преди 10 години

Съгласен съм с Лудия Макс , въпреки , че явно е бързал и е допуснал някой правописни грешки но наистина всички станахме хейтъри и разбирачи .А защо като сме толкова големи разбирачи сме такива хейтъри ?.... и да съгласен съм с Лудия Макс , че точно това пречи на обществото ни да се развива и да успява . А колкото до лотарията за зелена карта , желая успех на всички ,които искат да спечелят :-)

9

ludiq max

преди 10 години

Вие хора сте хейтърите , а дано да имам късмет , че да се махна завинаги от тази страна , която нр се развива благодарение на такива като Вас ,всичко знаете , всичко можете а всъщност само мразите и се оплаквате , " кисело е гроздето " - казала лицицата - Вие сте същите , затова с голямо удоволствие бих се преместил в щатите !!!Много "мъдри" и "смислени" мнения прочетох тук , и несъжалявам нито за миг , че нежелая да съм част от това хейтърско обещство !!!

8

Дарт Вейдър

преди 10 години

Люююююк май сан, кам уид ми то дъ дарк сайд аф дъ форс

7

Анонимен

преди 10 години

И после какво ще си останете ти , *** и склерозираните старци да развявате червени байряци.

6

Анонимен

преди 10 години

Търсят балъци да им робуват. Тъкмо ще се изчистим от хора, които не им е тук мястото.

5

men

преди 10 години

продуктово позициониране а фес.бг? останаха ли още луди да кандидтстват? църню ще им намери работа в некой американски гулаг, йес хи кен.

4

tt2

преди 10 години

империята на злото има нужда от нови роби

3

stun

преди 10 години

До хдакйх: Ти си заблуденият. Сайта ще е отворен за регистрация в 19:00 БГ време, затова не можеш да се регистрираш.

2

хдакйх

преди 10 години

На този линк само се проверяват вече регистрирали се участници! Не заблуждавайте народа! Кандидатстването НЕ е безплатно!

1

Анонимен

преди 10 години

Най-после откога чакам да почне, дано имаме късмет тази година!!!!!!