7

жжж

преди 10 години

При толкова много смърт на пътя , защо оня *** не си подаде оставката , ами беше се покрил като мишок , някой да го е чул да коментира случая или да поднесе съболезнования поне ...мишка страхлива?!

6

Anon

преди 10 години

Аз съм съгласен с присъдите- дори да го "лежат" на половина за добро поведения. Можело значи.

5

Мехмед - шумен - ист

преди 10 години

Какво ви е виновен собственика защо него го осъдиха безобразие и курпциата.

4

prof.Solomon

преди 10 години

Помнете ми писанията че след обжалването ще се измъкнат с условни присъди ! Защо техническият център който е давал разрешението за движение на автобусите не е на подсъдимата скамейка ?

3

а

преди 10 години

Който е осъдиш шофьора по-добре да не се качва да кара мпс никога....нито е бил пиян нито е карал с превишена скорост, нито е подържал автобуса ,нито е бил негов.Какво искат.Да седне съдята да кара ,да му се случи критична ситуация да видим правилно ли ще реагира или не.Човек е стресова ситуация не можеш да го виниш. Да е бил пиян да, да е карал с превишена скорост да,ама е така който се има за безгрешен шофьор да го съди...

2

Анонимен

преди 10 години

Преценили са, че шофьорът е имал грешна реакция. Това не го прави (умишлен) убиец. Според мен присъдите са си съвсем на място, като по-високите такива са за преките виновници за състоянието на автобуса.

1

asd

преди 10 години

za ubiistvo 5 godini? abe teq e*avat li se? da im biqt po edna injekciq i tova e!