67

do vsichki

преди 10 години

Uj uprekvate Franciq za diskriminaciq kam romite,apakv sashtoto vreme si protivorechite kato ne iskate sa priemate siriici.Nie balgarite sme taka,kakto ni oturva!!!Zatova sme na tova deredje,nenzaem kakvo iskame..

66

боко тиквата

преди 10 години

До end--ей ,*** , не се занимавай с БЪЛГАРИТЕ ,защо не си заминеш от там където си ,айде по ДЯВОЛИТЕ

65

Анонимен

преди 10 години

всеки да си ходи по държавата и кащъта , и нашите който заминаха да се връщат , жалко че липсва ТЖИВКОВ ,напълнихме се с *** ,болести ,кражби

64

БАЧКАТОР

преди 10 години

Европейците в Европа ,азиатците в Азия, жабите в гьола ,щъркелите в небето. България за българите, Сирия за сирийците. Не щем негря и *** , искаме да сме бяла държава!

63

dady

преди 10 години

До софиянецмаи бъркаш българите със скандинавците

62

Анонимен

преди 10 години

Българите са слънце невидели, мрачни, троснати хора, бели като сирене, а арабите са топли и правят хубави дюнери. Да разнообразят малко скапания български славянски генофонд, българите са много грозни.

61

Анонимен

преди 10 години

Да идват, арабите са *** и секси, а българите са бели защото са анемични.

60

platecbezumen

преди 10 години

Да се настоява всички страни в ЕС да приемат част от бежанците при нас, съобразино с вътрешния им продукт. Не е редно субсидии и помощи за гърци и др. а за България бежанци.

59

аз

преди 10 години

де факто сирийците и всички останали просто минават от тук на път към западна европа. ДА НЕ СА ЛУДИ ДА СТОЯТ ТУК КОГАТО БЛАГАТА СА НА ЗАПАД. оставете хората. само минават. и терористи да са нас какво ни бърка. да му мислят на запад.

58

Анонимен

преди 10 години

Никакъв Шенген за България

57

alkap

преди 10 години

Аве кво затваряне вчера минах през границата. Всичко е толко пробито БГ че да мина пеша с куфар амфетамини никой няма да забележи. От турската страна всичко е идеално следи се въоражени калашници, скъд ланчери пиле не минава. Нали ако затвориме ще се изнерват арабите и за един ден ще ни превземат. Стигнах до БГ територия с колата без да съм минал митнич проверка и случ ме забелязаха да се върна пълно безхаберие. *** *** МИЗЕРИЯ за 5 лв се продават. Има 1 патрул за 1000 км гора.

56

end

преди 10 години

may bulgarite gi fana 6ubeto 4e 6te sa malcinstvo v sobstvenata si darjava?

55

Анонимен

преди 10 години

Искате намалена безработица в югоизточния регион? Искате нови работни места? Искате да има заетост на българските строителни компании в региона?Решението аз ли да ви го казвам, г-да Управляващи? Просто е - стоманобетонни панели, вкопани на 1,5 под земята и "стърчащи" на 4 метра и така по цялата граница с Турция. Нека после видим шап, мап, сириец, индиец и т.н.

54

Красимир

преди 10 години

До Анаонимния ***,Американците на тези жени и деца им пратиха в родната им Сирия ислямски фундаменталисти които да ги избиват, до сега са избити стотици хиляди сирийци... ако ние избием 10-15 с образователна цел не е кой знае какво, да си стоят в Турция, никой няма право да нарушава държавната граница на България!

53

дани к.

преди 10 години

Да се затвори границата за бежанци след като Турция не ги приема да ги вземат Франция; Англия и другите ГОЛЕМИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ.

52

Анонимен

преди 10 години

До КрасимирАбе *** - повечето от тези хора са жени и деца, пък и мъже да са. Как си представяш некой да стреля по тях? Това да не е 60-те години на миналия век.

51

Анонимен

преди 10 години

Днеска - "бежанци"(чисти имигранти), а утре гелосани тарикати, които бродят по софийските квартали, крадат, вадят ножове, не уважават жените и се държат нагло и предизвикателно.

50

ГОРЧИСА

преди 10 години

глупости

49

Красимир

преди 10 години

Защо ги пускат да минават границата?Трябва им еди картечен откос да избият няколко човека с образователна цел, да видим след това дали така ще минават.Каква държава сме след като всеки може да преминава свободно границата?

48

Trol

преди 10 години

Абеее незнам ама живея на 5минути от Централна гара и от 15 дни квартала е пълен с всякакви араби,кюрди и ***!!Аз нямам против никой етнос,народ или религия обаче ако живеят според българските закони.Първия опит за натрапване на ислямски обичаи и да заминават от тук