46

Елена

преди 10 години

До Рибново :В 21 век с шалвари,малко,като в 18 е,ха,ха.Нещо сте го закъсали с развитието.Нато се борите за"права и свободи",дайте и на жените мюсулманки.

45

Рибново

преди 10 години

Добре,че сте вие образованите. България процъфтя от вас. Приятен ден и леко с нервите,че ще вдигнете кръвно.

44

dona

преди 10 години

До НОНАmi tam naselenieto e sturso samosiznanie za kogo da glasuva?ima si etni4eska partiq horata glasuvat za neq.ti primerno 6to ne glasuva6 za DPS?sorry

43

НОНА

преди 10 години

ТЕ ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ !!!! НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ!!!ОТНОВО СМЕ ПОТ ТУРСКО РОБСТВО ! БСП И АТАКА СА ЗА БЕСЕНЕ!!!

42

Анонимен

преди 10 години

Интересно как знайни и незнайни медии,начело с БТВ и Нова разбира се,тръгнаха пряко да следят изборите в Помахирия,сякаш са се надявали нещо различно да се случи.Всички казват колко прости били и зависими и т.н. че гласували под строй за ДПС.Е да ама не.Прословутата българска етническа "толерантност" ги праща в ДПС.Всеки мюсюлмуш в България а и В Европа и САЩ е трета ръка.Доган успя,разбира се с помоща на псевдо ксенофоби като Борисов и Сидиров, да приобщи към правата вяра и помаците и ***.

41

Анонимен

преди 10 години

Ако местните прозрат колко са неграмотни и прости и как разните ченгета като агент Манол и други лапачи ги връткат години наред и ги хранят с голи обещания и със скорошен халифат. ЕС ще спре и тютюна и тогава ще разберете как за 24г. ДПС не направи нищо реално за вас и за децата ви,освен че са гастарбайтери. Списъци за дърва!!! Смях!

40

pamet

преди 10 години

До liliАбе *** неграмотни,нали досега все *** ви управляват в Белене?Да не би да сте цъфнали?*** само висите по кръчмите и чакате някой да ви даде наготово,*** Огледайте се мизерията около вас е от управлението на *** В последните 23 години те ви управляват 18 години,овце с овце.Аза парите-първо вашите червени престъпници да върнат 2 та милиарда които откраднаха в Белене !!!!!!!!!

39

lili

преди 10 години

super bsp spetscheli v belene ne kradzite ot gerb bravo na dps bsp a i na ataka super sa koga boiko sche varne parite sa poletite bravo na lakov gl.prok.da ne se pravi na sevsek a da potschva delata hausa sa poletite i sa zezo milizionera s 6 imota i skritite mu milioni kade sa parite ot sdr.kasa ot gerb sa krali i to kak 26 miliona gi nama gerbarite da gi varnat na onko bolniti

38

Брежнев

преди 10 години

ДПС и БСП си свършиха работата!Ред е на Сретан Йосич сега да свърши своята!!!!!!!!

37

АНТИМУТРА

преди 10 години

ГРОБ УМИРА ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ А ДАЙ-БОЖЕ БОРИСОВ *** И ТОЙ СКОРО НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕННА!

36

JJ

преди 10 години

Трагедията е ПЪЛНА. Докато тези необразовани и съответно неразбиращи какво се случва около тях хорица из планините не се образоват малко, ще продължават да избират мафията, издигнала Делянчо нагоре.. Много са глупавички, горките..

35

Революционер

преди 10 години

Нали Волен щеше да забранява ДПС и все това тръбеше, че първата му цел като влезе в парламента е тази, а то какво се оказа-Атака се изметна от обещанията си, продаде се, стъпи на меките килими, измами избирателите си и взе, че подкрепи правителство с участието на ДПС.

34

Анонимен

преди 10 години

Видяхме как ДПС печели избори,с лъжи,заплахи и фалшификации.Ние искаме ДПС да бъде забранена защото е противоконституционна,защото е съставена от престъпници и лъжци,използват избирателите си по най-безмилостен начин.Единствената вина на българските турци е че са страхливи и неграмотни.Мисля,че точно ГЕРБ се опитва да ги освободи от страха,но трябва време.Затова от ДПС мразят Бойко.

33

срамно за България

преди 10 години

Възродителен Процес е срамно за България , да но Папката с док. неможе да стигне до Страсбург , голем страх

32

запознат

преди 10 години

До коментар 27 Пешо :В това село всички са помаци- И Капитанова и Ислямов. Окончанията на фамилията следваше да ти говорят нещо. Турци в тази община НЯМА. Това , което прави ГЕРБ в помашките райони не го е правила никоя друга БЪЛГАРСКА партия, защото и БСП и другите бяха оставили тези райони в лапите на ДПС.

31

Пешо до 31

преди 10 години

Аз съм се събудил, това за 21-и век го кажи на Хубавите Умни Интелигентни (***) 'протестиращи' гербероиди, които викат, че не искали турци да ги управляват, а същевременно кандидатите им са турци. Що за двоен аршин проявяват за пореден път????

.... ДПС пак си "взе" Гърмен?!?! Въпроса е как го "ВЗЕ"?!?!............. Мисля че на интелигентните хора е ясно КАК!..... Особено с присъствието там на "чистия като момина сълза" памак-депутат от ДПС - Башев ефенди!!!!! Имаше едни страхотни кадри вчера по една телевизия.... Хорицата отиват с каруци и магарета да "ГЛАСУВАТ ПОД СТРОЙ" докато Башев ефенди стои до "секцията" до чисто новия си "Мерцедес" и ги гледа "строго"......... Б_ _и смешното подобие на "Държава" сме!!!!!..............

29

Анонимен

преди 10 години

DO 27 Brat 21-vi vek e sabudi se...

28

до Пешо

преди 10 години

"Верхат Ислямов от ГЕРБ", "Синан Ибрям от ДПС", "Али Парпулев от ГЕРБ" Приликата е страхотна,ха-ха-ха :) Герберчетата уж викат,че не искат турци,пък гледай какво става и какви кандидати имат!

27

ре

преди 10 години

ДПС пак си върва дъргавата, а ние подкрепяме Орешарски....*** народ слаба дъргава...