131

???????

преди 10 години

Сергей Станишев върви по пътя на баща си! Организира с руска помощ кървав преврат, свали правителството и завзе властта! ИМА ЛИ БЪЛГАРСКИ РОДОЛЮБЕЦ И ПАТРИОТ, КОЙТО ВЯРВА НА ЕДИН РУСКИ ВЪЗПИТАНИК, ПОЛУБЪЛГАРИН ПОЛУРУСНАК, С РУСКО ИМЕ, РУСКО ОБРАЗОВАНИЕ И МАНТАЛИТЕТ, СИГУРНО И С РУСКИ ПАСПОРТ, КОЙТО ВЕЧНО Е БИЛ КУКЛА НА КОНЦИ, ДЪРПАНИ ОТ МОСКВА! ИМА ЛИ ОЩЕ БЪЛГАРИ КОИТО ВЯРВАТ, ЧЕ СЛЕД КАТО МОСКВА СЕ ДОКОПА ЧРЕЗ ПРЕВРАТА НА СТАНИШЕВ ОТНОВО ДО ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ, ТЕ ЩЕ Я ОТСТЪПЯТ ПО МИРЕН ПЪТ ????

130

Анонимен

преди 10 години

Прав е за съжаление имаме за първи път в новата история толкова незрял и по детски държащ се политик. На 5 годишен е манталитета на боко - дребни сръдни , мрънкане и злоба.Но злобата и нарцисизма му са наистина огромни и опасни при подходящи условия до създаване на нарцистичното личностно разстройство (Аз платих,Аз направих ...)

129

Революционер

преди 10 години

Станишев е *** катун, а Борисов-циркаджия!

128

Калина

преди 10 години

Що за заглавие е това? Защо направо не се прекръстите на БСП.бг

127

Джедай Мастър

преди 10 години

Червеният пор е прав, че Буда се държи като пуберче, но това не го прави по-малък червен ***, крадец и предател. Пръждосвай се навеки кагебейска украинска ***!

126

nedjlko.grozev

преди 10 години

Клоун Боко се явитези дни във Парламента.С мутренски замах от разв цирк обърна го в момента!Весели ни от сърце-смееме се но обачес тарикатски номерамамата ни ще разплаче!

125

Анонимен

преди 10 години

До sir GAY,AKO IMASH MALKO SRAM SHTE SE NAVRESH V MISHA DUPKA. KAKVO SE ZANIMAVASH S BORISOV, NALI SI IZBRAN zakonno.

124

ВОТ

преди 10 години

ДАМАТА ОБИЖДА СВОЯ ЕЛЕКТОРАТ ВСИЧКИ *** ГЛАСУВАТ ЗА КУМУБАБАЯГИТЕ СРЕЩУ СКРОМНО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ

123

Тоягов

преди 10 години

"Маминото детенце" по Любен Каравелов.Сергейчо е олицитворение на Каравеловия герой.Защо ли не е служил в армията питам аз?По наше време в армията не вземаха инвалиди,саботяни,***.Дори връзкарите от свисше БКП служеха,макар и на тихи службици като кориери,библиотекари или в някоя почивна станция на военните.Сергейчо кажи си...

122

Анонимният

преди 10 години

Така ще обърнем ситуацията в наша полза: вместо ние да искаме оставка, правителството ще трябва да се оправдава, че не е подавало оставка. За разлика от други подобни акции (например прословутото предаване на Ку-ку за АЕЦ Козлодуй), няма да ползваме официална медия, а Фейсбук, т.е. социална мрежа/ лично пространство, което съответно не попада под медийното законодателство. Също така с този статус не призоваваме към насилие или омраза. Нито пък пускаме фалшив сигнал за тревога. Както каза един мой приятел, Оставка на правителството това не е тревога.

121

Анонимният

преди 10 години

Защото езикът не само отразява реалността, но и я създава. Ако правителството непрекъснато тиражира лъжи в опит да ги превърне в истина (по Гьобелс), ние можем да хвърляме техните камъни по техните глави. Въпросът е: ще успеем ли накараме медиите да глътнат стръвта? Можем ли да създадем фалшива медийна новина, която поне са няколко часа да се превърне в реалност? Ясно ми е, че подобна акция едва ли може да промени радикално ситуацията, но поне ще бъде още един неприятен трън за властта, като най-малкото ще побърка от работа ПР-ите на Орешарски.

120

Анонимен

преди 10 години

С няколко приятели от протестите организираме една акция днес и ще се радвам, ако можеш да се включиш. Идеята е да съберем 200-300 души (хора с широка мрежа от ФБ приятели), които едновременно да напишат ФБ статуси, че правителството на Пламен Орешарски е подало оставка. Примерно: "Пламен Орешарски току-що подаде оставка" или "Чух, че Орешарски е подал оставка" или "Правителството падна!" Хубаво е текстовете да са различни, за да не се разбере лесно, че това е предварително подготвено събитие. Идеята е да създадем чрез масирана ФБ кампания гореща новина и да направим това, което властта отка

119

megi 55

преди 10 години

Истината другарю Станишев е,че Борисов показа на вас и българските граждани колко "струвате без АТАКА и ,че сте зависими от най малката партия в парламента но със златния пръст и благоволение на Сидеров.Не се прави на толкова значим,защото и ти си никой управляван от Доган-ДПС и АТАКА. И не наричай депутатите от ГЕРБ катун,защото *** са електората на БСП иАТАКА!

118

Анонимен

преди 10 години

серГЕЙ - долен и гнусен тип...Съветско тъпо дрънкало с обратна резбица!

117

бай Иван

преди 10 години

Тоя е по нагъл от бившите номенклатури на БКП.Предстоели важни данъчни законодателни промени в интерес на хората... А бе "негодяй" къде бяхте до сега,че не помислихте за икономиката на България и за хората, а сега леете крокодилски сълзи?Мога да ви повярвам,ако върнете ЗАМЕНКИТЕ на апетитните имоти и ощетихте държавата с 2 000 000 000 лева.Всичко друго е "кьорфишек"и литературни,маниполативни комунистически прийоми.Време е да изметем всички некадърни партийни мафиотски структури от БГ.

116

Анонимен

преди 10 години

До ОбяснявамА защо Станишев се страхува от нови избори, лъжейки хората че не е времето сега. Страх го е, че загубили и сега, ще види председателското място на европарламента през крив макарон.

115

Анонимен

преди 10 години

Станишев върви по пътя на баща си относно превратите. Организира кървав преврат за да свали правителството на Герб и да завземе властта в името на чужди интереси, манипулирайки хората, че е в интерес на България.

114

Анонимният

преди 10 години

Най-големият враг на ГЕРБ е самият ГЕРБ - дълбокомислено заключи някога пожарникаря. Т.е....Най-големият враг на Бойко е самият Бойко!!!

113

Анонимен

преди 10 години

Дайте да помогнем да се прибере в родината си на съветския комсомолец и пратеник от КБГ- серГЕЙ с прозвище МОСКОВЧАНИНА....Стига е беснял по българска територия...ВРЕМЕ Е....

112

Анонимен

преди 10 години

Само най- долните *** могат да подкрепят ДС- мафията , Доган и фирмите му , моника и гейчето, бисеровци и цоневци, слигата на Черепа - орешарскии, герговци и златевци, *** и ДС-мутрите , червените олигарси и слугите им!!!ТЕ управляват сега !! Руските агенти и атакаджийчетата на сидеровчето !!!ВЕЧЕ свиха ЕДИН МИЛИАРД - само за 100 дни !!