15

bokaco

преди 10 години

Дебелата червена крадла пак иска да гепи народни парици.Както и с тъпата им "китариада"!!!

14

Алекс

преди 10 години

До Анонимен: (7)*** ***, като те гледам освен за дървен философ по политически въпроси в кварталното кръчме за друго не ставаш. За последно се качвах там на нова година, по простата причина че тогава се прибрах за 7 дни в БГ. Ти кога си се качвал последно, радетелю за историята?А ако си от Трън, 75% е шанса че си ***. Много ми се ще да видя как ще ми хвърлиш някой "кютек". Едно от забаленията които ми лиспват тука - че след расизма най-много мразим ***.

13

Язе

преди 10 години

Точно така, г-жо. Янакиева!Лаици да не коментират! Това е направено за отбрана група посветени в ТАААЙНАТАА. А не за широката публика лаици, които нищо не разбират от крепости. А вие, бе? Вие, дето не ви харесва, вие виждате нещо грозно. Виждате го, щото сте не достатъчно интелигентни. Ако не ви стана ясно, моля прочетете "Новите дрехи на царя"

12

Анонимен

преди 10 години

Поместената снимка е преди "компетентната" намеса на лаицата кметица.Покажете сега снимка от "Крепост Кракра" - няма нищо общо с това. Ходете и снимайте "Кракра-Янакиев ленд" най-новия атракцион на гр.Перник.

11

Цацаров

преди 10 години

Скоро я чакам при мене. Още малко да окраде и да се усере. Явно е писнало на перничани тая да краде и *** града.

10

Перничанин

преди 10 години

Елате в Перник да видите новия "Кракра-Янакиева-Дисни ленд". Типично чалга-комунистически интериор от железа, фаянсови плочки/македонско и турско производство/ закрепени с болтове и гайки. Уникално. Такома нещо няма в света. Кракра Пернишки - последния владетел паднал под византийско робство в гроба ще се обърне, ако види това пост-комунистическо-чалга-култура.Българи - помогнете тая обра/окраде Перник

9

бъдин

преди 10 години

Тази година полимер-бетон!Догодина винкел-бетон!Честито инженер Янакиева!

8

Discovery

преди 10 години

Минавах покрай крепостта, от далече ги видях тези "полимер-бетон" или там каквото е, не бих казал, че хубаво ако мога изобщо да ползвам тази дума, по-скоро е странно, как изглежда... нещо като цирт нз от далече така изглежда прилича на пластмаса. Иначе, че всички са некадърни е ясно... не били любимци на тоя на оня... *** вие да не сте били авономна територия тогава бе??? Мъка мъка... може ли да се крадът толкова пари на поразия... направо да се чуди човек как още сме "държава"....

7

Анонимен

преди 10 години

Алекс, ***, размърдай си смръдливия *** от гъбата или заведението на котараците и се качи да видиш прошляко смотан. Като вашата кумичка котарачкова лапна дървото и не стана кметица, сега бълва огньове ламята смотана. Ивайло кварталният гербераст да вземе да свърши нещо полезно, че само и той *** парички. Много прости граовки кратуни. Требе ви по един трънски кютек. За герберастията в Перник нема шанс!

6

Лаик

преди 10 години

Аз съм от лаиците, но за това нещо, дето го видях - нямам думи. Грозното си е грозно както и да го наричаш. Това е подигравка с историята.

5

Алекс

преди 10 години

Каква реставрация бе?! Аз съм от Перник и не съм видял промяна в тая купчина камъни за последните 10 години. Какъв е тоя археологически проект на който се прави ежегодна рокерска сбирка? Или после ще гръмнат че бирата в кенчета е открита преди 800 години?Аман от простотии.

4

ДАУН

преди 10 години

Хич да не е от този "проект", поне 3 милиона са откраднати съвсем законно :)

3

Перник

преди 10 години

Е те такава грозотия нема никаде!!!

2

Иво-000

преди 10 години

Всичко е опоскано от черепа-Васил Божков

1

ПИРОТЬ

преди 10 години

Пернишкото лего хахах