17

1

преди 10 години

До До ДОБРЕВ,тиквата и тоѝ в това число ли е.

16

Tihomir1488

преди 10 години

Др . Добрев хванат на границата със Сърбия с куфарче пълно с изненади сега е председател на комисия занимаваща се с такива като него , вместо с излежана присъда и съдимост да е далеч от парламента .

15

Анонимен

преди 10 години

Този и Сидеров са еталони за ***!!!

14

Анонимен

преди 10 години

Когато Батман беше на власт, Кирил Добрев му вършеше мръсната работа. И *** му се кефеха на из.ода. Сега падна и го наричат комунист.Ето защо простаците и мутрите управляват - те никога не са виновни. Те работят само за парите си.

13

Анонимен

преди 10 години

*** са ясни. Въпросът е защо няма никой в затвора?Само се крещи, а нищо не става.Хората се обиждат на червени и комунисти, но се оказва, че гербери и реформатори са най-големите демагози и крадци. Явно законите в България не се спазват само от мутри и политици.

12

българин

преди 10 години

Много неприятна фигура е този синковец Кирил Добрев. Един от отглежданите плодове на уродливата партия БСП.

11

щщщ

преди 10 години

гарантирано от гроб

10

Да се знае и помни

преди 10 години

Кирил Добрев, автор на оная глупост "Сър-гей, обади ми се", плаща на драскачи да заливат форумите с комунистическа пропаганда. Така се създава лъжлива представа, че в интернет противниците на БСП и турските им господари са по-малко от действителното. Комунистически лъжци.

9

Haho

преди 10 години

Тоя тарикат Кирил Добрев го бяха залавяли с краден джип на границата, а сега станал председател на комисия. БОЖЕ какви ни управляват !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8

Немските Zeitarbeit

преди 10 години

Българския Парламент да се занимае сериозно с нелегално ефтина работна ръка от България за Германия в Немските Zeitarbeit фирми , затова е доказателство на Документалния филм на немската ARD Mediathek - Deutschlands neue Slums - Das Gescheft mit den Armutseinwanderern

7

megi 55

преди 10 години

Жалки,червени продажници на България и народа ! Бог забавя,но не забравя! Ние също!

6

ha ha

преди 10 години

този има прическа на МОХИКАН, те и разбиранията му са на такъв.

5

ro6ko

преди 10 години

Утре пак след анонимен сигнал ще претърсят кабинета на някой полицай и намерятнякой тефтер и: "О чудо, там ще пише за Брендо!".Брендо, ще бъде изслушан, обявен за жертва и назначен на висш пост в държавата.Много вероятно е и анонимен запис на телефонен разговор на полицая да се появив медиите на Пеевски Co. без да е ясно защо и какво искат да кажат.

4

Киро

преди 10 години

Много отвратителна особа е този.

3

Наско

преди 10 години

Крадеца вика дръжте крадеца................

2

Dan

преди 10 години

Егати държавата, човека хванат с куфар с долари на границата /още колко са минали без да ги хванат всеки може сам да прецени/, сега го дава председател на комисия за Конфликт на интереси в парламента - еее-гати държавата! Ми някак си не ми идва да му ръкопляскам!!!

1

хит

преди 10 години

А не , басма ще им цепи........да му мислят всички като Ирина Флорин , Цонко Цонев и Били Бонс