12

турчин

преди 10 години

Това е комисия за узаконяване на роднинските далавери а иначе как да се обясни многото роднински назначения примерно кмет на община, а братовчед и то първи директор на дирекция.

11

Анонимен

преди 10 години

Чак сега ли?И още не е подсъдим?

10

Бай Он

преди 10 години

А... Обозначи се и 6-тия ... ХАХАХАХАХАТия от Спартакус били големи тикви...Ще умра от смях... хахахахахаххаххахахахахахахах

9

Бай Он

преди 10 години

Айде де - само 5 ми цъкнаха по един "-"Последния срамува ли се от партийно-менталната си принадлежност?! Хахахахахаха

8

Бай Он

преди 10 години

Като броя - тук има 6 привърженици на Станишев (вероятно от Спартакус навремето...)Надявам се да им плаща като на хора. Може от тях да има 1 Наполеоновец и някой и друг Марсианец, ама... нали сме демократи! То не може само комунистически надзиратели в концентрационни лагери (и член-семейства)Ха да сте живи и здрави всичките доносници и поколенията ви да си намерят местата според делата! (а те са дела на доносници)

7

До социолог

преди 10 години

абе ***,то в африканските племена няма и толкова прости и нагли като герберите,те ли искаш да ни управляват.Сигурно си от ония които постоянно ду.ахте на г-н Кратуната докато беше на власт и сега не ти изнася,изстинаха на много ду.ачи местенцата и сега ревете като вдовици за ....

6

Бай Он

преди 10 години

Тя нямаше и право да е нотариус... как ли са й го уредили още по времето на другите клонинги на БКП-то...?А вие ми приказвате за "калинки"

5

социолог

преди 10 години

Драги сънародници, как може ДПС-ДС с 7 % подкрепа да управлява България. Това го няма и в Африканските племена, защото и там вожда се избира с мнозинство. Уважаеми симпатизанти на БСП, как може да спите спокойно при това предателство на Станишев?

4

Тома неверни

преди 10 години

Та като стана въпрос за И.Ф.,оневиниха ли я или напротив? Била ли е нотариус или...?

3

Анонимен

преди 10 години

А него кога ще го "хвърлят" в затвора?

2

инс

преди 10 години

Разследван за пренасяне на долари незаконно през границата и оправдан от комунистическата прокуратура - председател на комисия по предотвратяване на корупция,това е "чистото" ЛИЦЕ НА БСП,

1

Анонимен

преди 10 години

Оставката си е оставка! Тя и Фидоска "хвърли" оставка, под диктата на Будо-Тиквата, но тези ***, чиито инициали са в тефтерчето, както и слугата им Златанов са за съд и топло местенце в Централния! Не ви ли омръзна всичко да се замита и да търпим издевателствата на ***, които смятат нас за пълни такива, защото още не сме грабнали сопата?! Не е ли това достатъчно за протест? Или ще оставим платените "умни" да ни блокират улиците и да ни нарушават спокойствието? Тиквени ЦИРКАДЖИИ!