55

gur4

преди 10 години

e щом не сте расисти нема гласувам за вас повече ...***!

54

Революционер

преди 10 години

Как да не сте расисти, не само, че сте, ами сте едни долни ***. Де да има нови избори хората ще ви изгонят от парламента, като кучета, ама никой няма да ви търпи повече, защото сте едни ***. Нямате основание да искате извинение от когото и да било, защото сте такива и хората ви казват истината в очите, боли ли? Боли Волене, ще ядеш по една топалка от всички, които те срещнем. Няма да се замисля да те цапардосам с тоягата. Не сте никакви националисти и нямате основание да оспорвате това!

53

Анонимен

преди 10 години

Смешните атакисти били на посещение в Брюксел пред централата на ЕНП, хахаха,и как е възможно цяла парламентарна група да е на посещение някъде, това е просто смешно,да кажат къде са се покрили тези клоуни,за да не са в парламента вчера и днес.

52

Анонимен

преди 10 години

Бай *** и ганьовчетата в действие!!!

51

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Боко е...единственият националист на България,защото,друга нация,едва ли би го...избрала,да се прави на *** в Парламента.

50

Джедай Мастър

преди 10 години

Че не са расистка партия е вярно. Ако бяха расисти, поне щяха да имат един принцип, който да следват и който да ги обособява като политически субект. Вместо това те са търгашеска сбирщина - ЕТ Волен Сидеров и роднините му, които паразитират на наш гръб. Аз освен хулиганските им прояви (стрелба по магистралата, закани срещу стюардесите на Луфтханза и др.) и скандали за харчене на пари с Гаджева по Франция нещо добро не съм чул за партията им.

49

Анонимен

преди 10 години

До Атака ПобедаАтака са тези дето дадоха власт на турците и ***. Доган, Местан, Бат Саали, Хасан Адемов, Хасан Азис, Неджми Али, Севим Али, Танер Али, Ариф Агуш, Рамадан Аталай, Ердоан Ахмедов, Мердин Байрям, Ахмед Башев, Фидел Беев и т.н.

48

Бай Он

преди 10 години

Я да се преброят сега всички платени от клонингите на БКП и да цъкнат тук по един "_", че да сметнем парите за утре.Давайте, да не ви ги разделим...

47

До 49

преди 10 години

Атака може и да беше такава партия, но сега е ЕДИНСТВЕНАТА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ чиито лидер дава задни части на най големия си уж враг!

46

kostandb

преди 10 години

Живи расисти са от "АТАКА", все пак качиха "ДПС" на власт и подкрепят с две ръце анти-Българската им политика!!!

45

основното в статията

преди 10 години

пропускате основното в статиятаНародните представители от "Атака" предложиха ромските гета да бъдат разтурени, а обитателите им да бъдат пръснати сред останалото населениеНякой да е против да има съседи ***.справка блока в Ямбол който вече го няма

44

Анонимен

преди 10 години

Извини се бе! Извини се бе! Извини се бе! Извини се бе! Извини се бе!Болен национален предател, изплю се в лицата на хората дето гласуваха за теб.Гледам в коментарите надолу има такива, които им харесва, явно обожават течности по лицето...

43

Атака Победа

преди 10 години

АТАКА Е ЕДИНСТВЕНАТА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ ОТСТОЯВАЩА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ

42

Анонимен

преди 10 години

Извинете се бе.Извинете се бе.

41

mm

преди 10 години

Колко атакиста са нужни за да пуснат едно писмо в пощенска кутия :) Отговор: Цялата парламентарна група на атака, кучето на волен и турската русалка талисман която да ги е.е по пътя за Брюксел, за да не им е скучно.

40

Анонимен

преди 10 години

Слава на Атака истинските патриоти , истинските борци против поробителя САЩ и Ционистите..

39

бай ганьо балкански

преди 10 години

закарал сидер ефенди всички депутати от батака на екскурзия (на държавна сметка, разбира се) в брюксел,(демек в европа), и понеже за тях е по - важно да им се извинят за това, че са ***, отколкото да подкрепят правителството, за което са им платили да подкрепят!

38

Бай Он

преди 10 години

До Иво-000И що ВМРО да са по-зле от Атака?Те всичките БКП-клонинги са зле...Но поне един от ВМРО ми изглежда читав.

37

Тодор

преди 10 години

Извини се бе, абе извини себе, извини се......................

36

Анонимен

преди 10 години

До kostandbТе там не толерират ***, ама хич, пък дори и да са депутати в някоя незначителна държава. Идва спец-отриада, прибира ги тихо и мирно и в панделата ги спуква от бой. Ако това са му го причинили на ямболския ***, отивам да им благодаря веднага. Уви не са щото той самия е като мишка-само бяга и никога не би посмял. Там масата за 5 евро от икеа не спасява. Познавам такива *** като Болен, дето така мирно са ги прибирали и са ги пускали с натрошени ребра именно в тези държави.