135

Алберт Айнщайнов

преди 10 години

Атака ще ни отърве от нас самите, като затрие България! Мръсни потурнаци!!!

134

Николай

преди 10 години

Ще се разплача от смях - не били расисти... Първо, самото название "Атака" е някакси уродливо близко до немското нацистко Sturmabteilung (Sturm всеки може да си го преведе). Второ, така нареченият електорат на въпросната партия се състои от агресивни бръснати, в най-добрия случай нископостригани, индивиди. айде, нема нужда, г-да Атакисти, Щурмоваци, псевдополитици и т.н. Да, расисти сте, вие сте на ход да се извините!

133

истината

преди 10 години

Коментар към снимката по-горе: Дшама за лудницата.

132

Загрижен

преди 10 години

ИЗВИНИСЕБЕ!

131

Дора

преди 10 години

Вие трябва да се извините на народа, че ви има, *** продажни! *** недоносени.

130

Плана Сидеров

преди 10 години

Тъй като имаха Атака уговорена среща с ЕНП предварително за да прочетат плана Сидеров,от ЕНП си заключиха портата за "канените" гости.За да опазят и охраната ,препоръчали да застане зад бронираните ограждания.Че от Атака всичко може да се очаква от артилерийски обстрел с кюфтета до ползването на полицейски палки и пистолети.А горките вместо да хвърлят тоя фантастичен ***"Плана Сидеров" го пуснали в коша на ЕНП.

129

32058

преди 10 години

Правилно, не са расисти, няма и как да бъдат защото са продажници и биха се съгласили да направят по 1 дудук на всяка една раса за пари...

128

aa

преди 10 години

Боленееее, едно нещастно *** си ти......такива като тебе *** са предали Левски....земи се скрий някъде преди да са ти изкривили физиономията някъде

127

муспи

преди 10 години

Те не знаят какво да кажат! Трябва да заявят, че призовават да се уреди ромския въпрос точно като, примирно в Англия!

126

bashkircho

преди 10 години

"Народните представители от "Атака" предложиха ромските гета да бъдат разтурени, а обитателите им да бъдат пръснати сред останалото население"Tochno taka zashto da sa na edno miasto kato mogat da sa iz cialata dyrjava ....***

125

Анонимен

преди 10 години

Ne ne, ste rasisti ,a panturkisti!

124

Анонимен

преди 10 години

Воленчо отиде на крака при "капиталистите" и " колонизаторите" и се опитва да влезе в ЕНП за да се легитимира. Колко е смешен този. Политическо безгръбначно.

123

Анонимен

преди 10 години

Да се наредят в редичка Обама, Путин, Меркел, всички и да се извинят. Как смеете да обиждате беловласия вожд? Той има строг поглед, но мека душа.

122

Shop

преди 10 години

До Бай Андреятук не включваме редовите членове на партийката---------------- Аз включвам и тях. Само човек, който далече от шосето, може да гласува за подобна идеология и лидер. Без изключ

121

Бай Андрея

преди 10 години

ЕНП търпи сериозна критика по въпроса!Тиш не само са раисити,но саа още върли националисти фашисти,кавгаджии,шпицкомандаджии и побойници!Да,и ние съваляваме,че трябва да търпиме цирковете на АТАКА,в същност с тях вече само се ...забавляваме,защоти само едни ненормалници могат да се държат така - тук не включваме редовите членове на партийката,а само нейното ръководство,което продължава да хвърля прах в очите на хората. И ако има някой да се извинява и у нас и в Европа-това сте вие аткисти!!!

120

DeDe

преди 10 години

Не сме расисти,ние сме турци,комунисти .Извини се Бе .

119

Рачо

преди 10 години

Давай, Волене, ние сме с тебе!

118

Българин

преди 10 години

Сега цяла Европа ще мисли че сме люмпени.

117

Анонимен

преди 10 години

Този откачения и в ЕП ли ще носи палка и пистолет ? Или ще им крещи както на нашите полицаи ? Това, че тази партия е в парламента ни показва що за нация сме.

116

az

преди 10 години

toq Bolen mozak i ostanalite bokluci vun na bokluka