306

Иван

преди 10 години

По-голям *** от теб няма!!! Ходи си подкрепяй правителството на тройната коалиция и остави останалите хора да опитат да променят нещо!!!!Не оправдавам убийството, но ако няма сега действия от Прокуратурата срещу АМОРАЛНАТА БАНКА УНИКРЕДИТ, то действително на хората не им остава друг избор!

305

Анонимен

преди 10 години

Bankite dnes sa kato chorbadjiite predi, shte smachkat choveka I shte mu vzemat rizata ot gurba, nqma kontrol, nqma na koi da se oplachesh, osven da prevurtish drug izhod ne vijdam

304

дан

преди 10 години

свобода за човека , това е неизбежна самоотбрана (даже оръжието е по малко от тяхното -банкерското -само един пистолет , а при тех цяла една огромна обирджийска машина) ДОКОГА ДЪРЖАВАТА ЩЕ ТОЛЕРИРА ТАКИВА ИЗЕДНИЦИ КАТО ТАЗИ БАНКЕРКА

303

Анонимен

преди 10 години

И защо съдиите не са разрешили на човека да даде пресконференция пред журналистите? Май някой е платил солидно за да не излизат детайли около случая!

302

Анонимен

преди 10 години

Браво! Дано да има още такива изнудвачи на леш! Свобода за шапкаря, заслужавя я!

301

банкеръ

преди 10 години

Проблемът тук е,че банковата чиновничка си е поискала десетте процента от въоражен човек.На 1,5млн.са си 150 бона и хич не са малко.То и за това няма предприемачество у нас системата има нужда от рестарт или революция и двете не са добри за банките,но натам вървим.

300

Свобода или смърт

преди 10 години

Свобода за чичо Любо, той е действал при условия на неизбежна самоотбрана. Не винаги нападателят е с хладно или огнестрелно оръжие. П.С. Сега властите да разбият и съучастниците от организираната престъпна група на банкерката!!!

299

Анонимен

преди 10 години

Шопе, шопееее, да ти имам разбирането какво са парите на банките :-). youtube/watch?v=hGhN8ffawHg youtube/watch?v=sNItr1oYo2c

298

ER_Dr

преди 10 години

Банките в България са паразитни, протектирани и далавераджийски. Опасявам се дори, че почти всеки голям бизнес в Бг е такъв или не оцелява. Но този нов ваш герой пък е психопат и убиец.

297

Васко

преди 10 години

Хайде всички да очистим по един банкер !

296

Протест!

преди 10 години

ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ ДА ОСВОБОДЯТ ЧОВЕКЪТ КОЙТО Е ИЗПЪЛНИЛ ПРИСЪДА НА НАРОДНИЯ СЪД.НЕКА ОСВОБОДЯТ ТОЗИ ЧОВЕК ТОЙ Е НЕВИНЕН.ТПЙ ПРОСТО Е ОСВОБОДИЛ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ ЕДИН *** .

295

zz

преди 10 години

До ШoпГНУСЕН *** - ШОП , Колко точно си се представил !!!

294

ddd

преди 10 години

ЕДИН КРЪВОПИЕЦ ПО МАЛКО !!!

293

eeha

преди 10 години

напълно подкрепям подсъдимият! виновни са банката и тези които не са обърнали внимание на жалбите! правилно защитава държавата този - нека имат страх в банките насетне!

292

Шoп

преди 10 години

До ANTIBANKERНавит съм. Къде да дойда? :)

291

Анонимен

преди 10 години

Много некомпетентни хора...естествено е, че банките имат някакви условия, но тук говорим зи изнудване, за злоупотреби, за изтичане на информация.Човека хич не е луд, но му е преляла чашата и БГ действителността го е смачкала.Аз има кредит, плащам го години наред коректно, останах без работа, започнах друга, но доста по-ниско платена, но пак си плащам кредита цялата ми заплата отива в кредита, но банката пак ме мачка иска ди ми вдига %.

290

оставка

преди 10 години

ай спрете се с тази тема - има един убит, един, който колкото и жалко да е си прецака живота, стига сме им бъркали с мръсни ръце в душиците.....ами айде на площада да сваляме правителството, без много дрън дрън - ОСТАВКА!

289

jorkatta

преди 10 години

До НИКИ. Ники, айде първо се информирай малко и тогава коментирай... Тази "жена" заедно с още няколко мародера са съсипали живота на този човек чрез изнудване, след многократни жалби от негова страна не са били взети никави мерки което ме навежда на мисълта че схемат асе качва доста нагоре... Единственото за което упреквам този човек е, че не е повлякъл още някой от хората съсипали живота му.....

288

vigor.elementrue

преди 10 години

Банкерите отдавна са изкубили и последната капчица морал и трябва да бъдат жестоко наказани, но не и с убийства.За съжаление това което правят масово с ипотечните кредити оставя хиляди семейства на улицата, а задълженията им остават ...... нали именно те раздуха имотния балон,време е да си платят цената.

287

Анонимен

преди 10 години

burgasnovinite.bg/11-Razstrelyanata-bamkerka-iznudvala-ubieza-si.html