151

ЯВОР

преди 10 години

ОТ 90 ГЕРБАДЖИИ ,САМО 11 СЕ ЯВЯВАТ В ПАРЛАМЕНТА-ТОВА ЛИ ТИ Е ПРИСЪСТВИЕ БЕ ,БЕЗХАБЕРНИК ? Я, ДА СЪБЕРЕШ ПАРИТЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ ,ДЕТО НЕ ИДВАТ НА РАБОТА И ДА ГИ ВЪРНЕШ В КАСАТА НА ПАРЛАМЕНТА ! САМО ДАЛАВЕРИТЕ ТИ ЩЕ ГЛЕДАМЕ ,НЕПРОКОПСАНИК ТАКЪВ !

150

54937

преди 10 години

Мдаа - че всички политици са а*ално податливи във всеки един аспект, мисля че и на децата им е ясно :) колкото и приказки да си изприказват един на друг, накрая пак ще си бъркат по дупките взаимно.... за момента най видното доказателство за това е Волен Сидеров :)

149

червена дама

преди 10 години

За разлика от Борисов,на Доган и Местан им харесва дамата Станишев и си я поеб*ват редовно и на СерГей му харесва, щом за пореден път е коалиционен партньор с тях!

148

Анонимен

преди 10 години

До мутрата бойко методиев борисов.И ти си такъв,щом при теб не се задържа жена.

147

muzaka

преди 10 години

До бай Ставри 166 постБай Ставри,наближава зима.Та, ако можеш някоя по-южна/най-южната и семпла килия на централния софийски да уредиш на БАЩИЦАТА Та, все пак бай Байко е завършил в Симеоново.Те там, всите са от сой.

146

бай Ставри

преди 10 години

Е, Цветанов е къде, къде по- привлекателен!)))

145

Манолски

преди 10 години

Пишман социалисти: масларова, Руменовците, Станишко, Манолова...... айде моля ви се !!Дясно пространство: Кунева, Костов, Мартинчо, Борисов ...... пази боже!Националисти: Джамбазки, Сидер, Расате, Каракачанов...... смешковци!Вие не разбирате ли че всички са един дол дренки, а народа става заложник на борбата им за его и кой ще бръкне по-дълбоко в кацата с меда ?!

144

Хасму

преди 10 години

Баси тъпака!!!

143

анонимен

преди 10 години

Че за какво му е Станишев?Волен си ги ши.а от всякка поза....

142

Боби

преди 10 години

Българите са толкова завистливи, че събориха Бойко Борисов от власт...

141

КОЛЕВ

преди 10 години

ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ НА ТОЗИ *** БОРИСОВ МЕ КАРА ДА ИЗПИТВАМ ЧУВСТВО ЗА СРАМ, ЧЕ СМЕ СЪНАРОДНИЦИ!

140

евлоги

преди 10 години

този *** не стига че е некадърник но е и лишен от срам.този *** не стига че съсипа България а сега заради егото си раздели народа.точно тои ще ми бъде ментор и ще дава съвети кой какъв е и кой колко морал има.борисов и срам за нацията и единственото хубаво нещо което може да направи е да отиде на някоя магистрала и да се отдаде на полезен труд с тираджиите.тези от южната ни съседка много ще го харчат.но като знам какъв некадърник е ще умре от глад .боко почивай в мир за да я бъде България

139

БОКО-ЛУД ЗА ВЪРЗВАНЕ

преди 10 години

КАК МОЖЕ СТАНИШЕВ ДА СРАВНЯВА РАЗГОНЕНАТА БАНКЯНСКА ТИКВА С ДЖЕНТЪЛМЕН. ПАРДОН, БУДА СЕ БИЛ ВЗЕЛ ЗА ДЖЕНТЪЛМЕНА. ТОВА Е НОН СЕНС -ЕМ ДА РИТАШ МАЧЛЕ С ФИЛИЯ МАС В РЪКА, ЕМ ДЖЕНТЪЛМЕН . А КАК РУГАЕ КАТО КАРУЦАР В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР И ЖУРНАЛИСТИТЕ НА МАФИЯТА, ПЛАТЕНИ ОТ СЪЩОТО ТОВА ***, ПРОСТО СЕ НА*СИРАТ ОТ СТРАХ. НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА СИ ГО ПРЕДСТАВИ ТОВА НЕЩО.ОТВРАТИТЕЛНО И СРАМНО. ЗА НАЦИЯТА, ЗА ДЪРЖАВАТА, НАСТОЯЩЕТО И БЪДЕЩЕТО НИ. КРАЙ НА МУТРИТЕ БЕСНИ ВЪВ ВЛАСТТА.

138

Излъгани

преди 10 години

Излъган остана народа, че ще гледа сеир: Вот на не доверие де.Хем ГЕРБ са в сградата на НС, хем не се регистрират.Та::::::::::Какво очаква човек от една -***?Да си върти ***, разбира се.Така, че народе, не си излъган. Просто ГЕРБ показва същността си!!

137

Спонги

преди 10 години

До vesko02ПП. Всъщност, това изказване на ББ показва културата на нашите политици. Станишев се държи като П....ст, а ББ като ***.

136

Спонги

преди 10 години

До vesko02 151Проблемът е в това, че в ГЕРБ ДС ченгетата са не по-малко от тези в ДПС (като процент). За БСП не говорим, защото при тях всички са свързани с мафията - ДС. В НС няма парламентарна група без доносници и агенти, а всички са плод на Генното инженерство на ДС. Самата партия ГЕРБ е зачената от агенти на ДС, а членовете и са деца и внуци на средна ръка БКП номенклатура. В Предишното НС само ДСБ беше без доносници от ДС (доказано от комисията).

135

dida

преди 10 години

Абе ***, какво плювате по Борисов? Не видите ли какво прави триглавата змия - яде ни!-а те *** бил, *** бил.Много точно си го каза човека- на момата в утата ама при Местан.

134

поля

преди 10 години

България някак е встрани от световните общочовешки проблеми, ако следиш медиите. Планетата и живота и цялата система и човешкия дух са изправени пред фундаментални ппомени и проблеми, тука мишките се бият за 2 кори хляб, а ние им гледаме сеира и им се връзваме за 1 троха на година.

133

Анонимен

преди 10 години

"Днешното заседание на Народното събрание е напът отново се провали "'Ей маникюристи ,кой ви събра от кол и въже неграмотен до неграмотният бе ? Даже Български език не знаете ,изречение не видях грамотно сглобено от вас пък сте тръгнали новини да правите бе .......

132

vesko02

преди 10 години

Странни хора,притеснявате се от грубото отношение на Борисов,а че хора с агентурно минало,свързани като свински черва престъпници са яхнали държавата на никого не прави впечатление.