51

Анонимен

преди 10 години

***, не се правете, че не разбирате, когато ние българите казваме, че искаме да се затвори границата, 90% от нас имаме предвид не да се затворят КПП- тата, а да се затвори зелената граница т.е. да се изгради ограда и се подсили охраната по българо-турската граница, както направиха гърците.

50

Гост

преди 10 години

"една голяма част от имигрантите, които преминават границата ни, са майки и деца, които не могат да бъдат задържани" - Ами разбира се бе, гений! Те се плодят като *** - могат да имат по повече от 1 жена и на всяка правят деца до последно. "Според него няма криминални прояви на бежанци" - А какво ще каже за изнасилената и ограбена студентка от НБУ и за другите 2 опита? Ако искат да правят престъпления формално - да влязат да откраднат нещо в търговска верига, а не да нападат хора!

49

Анонимен

преди 10 години

Do SinanAdi u mekata,medinata,kaput!!!!

48

българин

преди 10 години

Ало, българските политици! Българите нямат пари да си гледат децата, болните нямат лекарства и умират, деца нямат пари да учат, старите хора вегетират! Първо се погрижете за народа, а после за другите. Финландия заявява, че ще приеме само 500 сирийци,защото повече не може, а ние можем! Дупедавци жалки!

47

Sinan

преди 10 години

В Билгария нямасе ли демогравса криза. Нали се тирси мерки как да се спре намаляването на населението в Бг. Ето ви сега визмойност. Да взимаме 1 000 000 бейанци в БГ. Сирийците не са по некацествени хора от Българите. Не съм чул някоъ от Сирия да намесил на кражба на кола, банкомат или в проститутство и др.

46

Sinan

преди 10 години

а сирийците като видят какви крадци са българите и какъф манталитет имам , ще исбягат обратно на Сирия

45

Анонимен

преди 10 години

тия червените *** ги биеш като октопод ,и нищо не разбират накря ще сложим оцета няма друг избор ,несе затварят пунктовите , а останалата част , *** негодни предатели

44

..нема да стане ,бе.

преди 10 години

...ДОМУЗ-МЕСТАН ИСКА ДА СЕ НАПЪЛНИМЕ С МЮСУЛМАНИ ЗА ДА ИМЕ ЕЛЕКТОРАТ ....А, СТАНИШЕВ ИСКА ПАРИ ОТ БРЮКСЕЛ ЗА ЕМИГРАНТИТЕ ....ТА ДА НАМАЖЕ ОТ ТЯХ....!!!ЩЕ СЕ НАПЪЛНИМЕ СЪС СИРИЙЦИ ....А , ВОЛЕН -ИБРИКЧИ, ЩЕ СИ ТРАЕ КАТО МУХА В ГЪРНЕ ....ЗА ДА НЕ МУ СЕ РАЗВАЛИ РАХАТА ...ХА,ХА,ХААААААААА.../зер сума пари е взел да "крепи правителството",тоя ***/ТЕ НЕЩАТА СА ВЪРЗАНИ !!!!

43

Кого лъжете?!

преди 10 години

Б*си наглите, продажни политици! За лекарства за онкоболни БЪЛГАРИ средства няма, за влизащите незаконно в България чужденци (голяма част, от които бежанци и по телевизията не са виждали) веднага се намери всичко необходимо!Как спите вечер, бе?! От нищо ли нямате страх?!

42

Анонимен

преди 10 години

Немислимо е, защото политиците ни не мислят.

41

Анонимен

преди 10 години

Аз не мога да разбера какво е това правителство, народа казва, че не иска повече *** и араби, а те ни лъжат право в очите като казват, че не могло да се затвори границата за 'бежанци' защото това са си имигранти, а не бежанци! Те по вашата логика могат да стигнат и до Австралия и да искат закрила??? ЗАТВАРЯЙТЕ ВЕДНАГА ГРАНИЦАТА *** МРЪСНИ, НАГЛИ

40

А Гърция

преди 10 години

как го прави? Ей, ***-управляващи не ни разигравайте театро. Тия "бежанци" изпълняват турската инвация на полуострова и по-точно в Б-ия. Вие срам нямате ли? Бездарници! Сега страната почва да се пълни с друговерци. Малко ли са ни *** и меестните мусулмани? Айде майкатааа!

39

ДЕИВИД КАМЕРЪН

преди 10 години

В ГЪРЦИЯ ИМА 450 000 БЕЖАНЦИ САМО ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ГОДИНИ....А ИМА ОЩЕ ПОНЕ 1 МИЛИОН ОТ ПО МИНАЛИ ГОДИНИ - ПАКИСТАНЦИ ,ИРАКИ, ***, КЮРДИ И ДР.КОЛКО СА СИРИИЦИТЕ НЕ СЕ ЗНАЕ...ДОБРЕ ДЕ, КАК В ТУРЦИЯ ИМА ОФИЦИАЛНО 550 000 И НЕОФИЦИЯЛНО ОЩЕ ТОЛКОВА= 1 100 000 ЧОВЕКА...В ГЪРЦИЯ ИМА 450 000 + 1 000 000 = 1 450 000. И ХОРАТА СЕ СПРАВЯТ.А ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДОРИ С 5000 ЧОВЕКА ДА СЕ СПРАВИТЕ ???ДА НЕ СТЕ *** ИЛИ НЕДОРАЗВИТИ ??

38

Анонимен

преди 10 години

Финландия -една от най-богатите държави- ще приеме 500 сирийски бежанци(!!).Защото хората правят сметка да ги издържат с години, (както и ние), и са преценили, че могат да отделят пари за не повече от 500 души. А мислещото за народа си правителство на най-бедната държава БГ е преценило, че можем да издържаме колкото ще да е хиляди сирийци. Това правителство си знае, че ш натовари тъпите българи, а никой от тях няма да се бръкне да плаща, техните пари си отиват по офшорките. ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ! Дави

37

Анонимен

преди 10 години

ГЪРЦИЯ ЗАТВОРИЛА ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ,ФРАНЦИЯ ГОНИ РОМИ ПРИШЪЛЦИА НИЕ-НЕ МОЖЕМЩОЗА ДА ВЗЕМАТ БЕДНИТЕ ОЛИГАРСИ ОТ ЕС ПАРИА АКО НЕ ВИ ГИ ДАДАТ,КАКАВО ПРАВИМЩОМ ИМА ТОЛКОВА СВОБОДНИ СГРАДИ-ОПРАВЕТЕ ГИ ЗА БЕДНИТЕ КЛОШАРИ БЪЛГАРИ,СТАРЦИ И ЛУДИ ПО УЛИЦИТЕ

36

..

преди 10 години

Opasno stava

35

Анонимен

преди 10 години

Няма криминални прояви на сирийски бежанци у нас, отчете МВР========ЛЪЖИ на кукуте аз четох в весник има 50 гражби на женски чанти това престъпление се прави от бежанци 100 % съм сигорен ,че те са от сирия.Затворете границата комунисти с анадол.Те са азия трябва да си стоят в азия.

34

Анонимен

преди 10 години

ХОРА,КАК СИРИЙЦИ МИНАВАТ ХИЛЯДИ КМ ПРЕЗ ТУРЦИЯ БЕЗ ДОКУМЕНТИ,КЪДЕТО ЕРДОГАН ЗНАЕ ИМЕНАТА ДАЖЕ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ И ПОЗВОЛЯВА НА ВСЯКАВИ ДА СЕ ДВИЖАТ ТАМ.НАРОЧНО СЕ ПРАЩАТ ТУК,ТИЯ *** И АЛЧНИ БСП,ДПС И АТАКА НИ ТЛАСКАТ КЪМ ПРОРОЧЕСТВОТО НА СЛАВА СЕВРЮКОВА-ЧАСТ ОТ СТРАНАТА НИ ЩЕ БЪДЕ ОТКЪСНАТА И ЩЕ СТАНЕ ТУРСКАТОВА Е ЦЕЛТАДОКАТО ПОДАРЯВАТ ЗЛАТНАТА АКЦИЯ НА БТК НА ЦВ.ВАСИЛЕВ,ДОГАН И ШАЙКАТА МУ НИ УНИЩОЖАВАТ С ПОМОЩТА НА БСП И АТАКАНЕ ЗНАМ,КАКВО ДА МИСЛЯ..

33

Приятел на Герчо

преди 10 години

Да, Герчо е прав , ,,бойците,, от Алкайда в Либия,Египет и Сирия бяха снабдени с оръжие от Франция и Италия, а бойците,които сега пристигат в България уж като сирийски емигранти, оръжието им е складирано в ПЕТТЕ АМЕРИКАНСКИ БАЗИ У НАС,Които са американска територия и ние не можем да надникнем каокво има в тях -сигурно има и ЗАРИН, за да могат след това да ни обвинят като сирийците, ние сме го използвали срещу нашето мирно и христолюбиво българско стадо крастави овце,

32

tt2

преди 10 години

после пак гласувайте за комунистически пасмини герб,бсп,пръмова, вместо за Атака или не гласувайте