28

анонимен

преди 10 години

До НайденовАбе *** е одисейчо и дразни нормалните хора. Та затова си го псуваме.

27

pl__amen

преди 10 години

Простако,ние не защитаваме Асад и Путин ние сме хора на който е писнало да ни казват че американската истина е най-истинската и как те безкористно са загрижени за тези или онези граждани.Първо да се загрижат за бедните в сащ,който са 48 милиона и за онези 3 милиона американци който целогодишно живеят в палатки и тогава да оправят света!

26

pl__amen

преди 10 години

Не закачайте Одисей,той има да изучава планът Маршъл за да спре да се изказва неподготвен;)

25

Одисей 1

преди 10 години

27 така ли , приемам поправката , като се замисля си прав , написах го машинално , но явно си някое Соц.ОЗ , което се е засегнало на чест . И кой според теб хвърли танковете срещу мирните демонстранти преди две години , кой отказа всякакви резолюции срещу Асад въпреки че вижда и знае много добре какво става там и какво се очаква да стане , естествено умнико в такъв конфликт да се имплантират и всякякави териристични организации , те се хранята от конфликтите , правиш ли разлика между Египет

24

до Одисей 1

преди 10 години

Чак сега ти прочетох тъпотиите-първо и 10млн да станат бежанците,да ги мислят тези,които вкараха и поддържат ислямистите в Сирия и тези,които заплашваха с 60 дневни военни удари!Второ,не е наказателна рота,а взвод,неграмотнико!Трето,до стената за разстрел се изправят хора с чест и уважавани от противника,а мишоци като теб са бесени(с дълго или късо въже,според кефа на екзекутора) най-позорната смърт!Разбра ли бе,комплексар?

23

Одисей 1

преди 10 години

25 потрай още малко и ще видиш

22

Анонимен

преди 10 години

Асад не е военнопрестъпник. Такива са тези дето въоръжават и обучават зверовете от Ал Кайда- САЩ, Израел, Турция и Франция!

21

Одисей 1

преди 10 години

Позор е да бъдеш на страната на един военнопрестъпник какъвто е Асад , него го чака съдбата на Чаушеско , Милошевич , Садам и Кадафи

20

Анонимен

преди 10 години

Одисейке, като те знам ква си пуйка, не коментирай външната политика! Моля ти се, ще ти дам захарна пръчка!)

19

Анонимен

преди 10 години

На какво ОСНОВАНИЕ или пък резолюция на НС Плевналиев ОБВИНИ Башар Асад в ГЕНОЦИД над собствения си народ?Или Марси му е написала речта?Росене, като те гледах как се мяташ по столовете в ООН и мяташ глава и безумни погледи ми беше жал за тебе, но в момента в който си отвори устата- единственото което исках е някой да ти я затвори! Ти си срам и позор за България!

18

Одисей 1

преди 10 години

17 напротив това коео чух по телевизията ми хареса , ДА ТОЙ НЕ ИЗРАЗЯВА ПОЗИЦИЯТА НА БОКО ТОКВАТА А МОЯТА.

17

Одисей 1

преди 10 години

18 може и да не съм те разбрал . Помниш ли онази социалистеки лаф : Те ме лъжат , че ми плащат , аз ги лъжа че работя . Това беше тогава .

16

Одисей 1

преди 10 години

16 знам че има две системи за държавно управление от 20 век които са обявени за престъпление срещу човечеството това е нацизма/фашизма и комунизма . Комунизма дори се оказва на практика по жесток и с по-трайни последици от нацизма защото жертвите на комунизма са повече и защото е по продължителен . У нас комунизима унищожи три покления българи нанесе и продължава да нанася косвено щети и на четвъртото.

15

до13

преди 10 години

Къде па казах нещо хубаво за кумонизма. Просто ти казвам че никога несме били свободни, Ти знаешли кво е 8 часа истинска работа за да направиш нещо. 3 *** човека за едно лято може да направите къща. 10 човека с машини знаешли колко храна може да произведат а са се замисли колко хора работат секи ден а нещата са гола вода

14

Анонимен

преди 10 години

Одисейке(Марийке) и ти драги ми Гурчо, защо не ни информирате и за изказването на нашия президент?СРАМУВАМ СЕ ЗАРАДИ ПОРЕДНИЯ МЕГАГАФ НА ПЛЕВНАЛИЕВ! ТОЙ ИЗРАЗИ НЕ ПОЗИЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, А ПОЗИЦИЯТА НА БОКО ТИКВАТА... ОСТАВКА!

13

анонимен

преди 10 години

До Одисей 1Какво знаеш ти за демокрацията бе, папагал нещастен? Чул по бтв думата демокрация и тръгнал да говори наляво и надясно за демокрация. Я разкажи нещо за унищожаването на коренното население на Северна Америка? За робството, за Виетнам, за атомните бомбардировки в Япония и многото други престъпления на любимите ти каубои? ***.

12

Одисей 1

преди 10 години

11 аз препочитам демокрацията ,а много се съмнявам че познаваш изобщо комунизма

11

Одисей 1

преди 10 години

10 уника ти сърце имаш ли въобще или там където ттрябва да е то има само лоена червена топка

10

до5

преди 10 години

Ти си живеш в некав виц. Русия е като всички останали. Свиркаи си и да не ти дреме. знаешли колко хора ще станат утре по целя свят да работът и до вечерта няма нищо да се промени всички сме роби само се карат кои да ни управлява. Нито в демокрацията нито в соца нито в комонизна има идея да прави това което искат хората.

9

анонимен

преди 10 години

До Одисей 1Ти *** ли си бе или си ***? Аман от промити *** мозъци....