10

Пантелей Пътник

преди 10 години

Поредния извор на мъдрост... Единственото вярно нещо във всички тези писания е това за казването на истината, във всички останали случаи си понасяте последиците, без да мърморите и да се чудите откъде ви е дошло. Като покажеш на някой грубо отношение, редно е и да получиш такова.

9

Анонимен

преди 10 години

А, ако Огито от Бургас иска да те почерпи как ще му откажеш ?

8

Анонимен

преди 10 години

А как да се отървеш от откачалките, които ходят по улиците и всеки път като видят жена веднага решават, че тя е длъжна да им обърне внимание? Направо ми е писнало от такива ***!!! Така, че май за тях важи супер грубото отношение! Преди години един такъв ме беше докарал до лудост. Следеше ме и на право ме беше страх да изляза от нас!

7

До 1

преди 10 години

За съжаление има много такива жени, заради които на останалите също се гледа лошо ...

6

до 1-и

преди 10 години

всичко е вярно, което си казал, само едно си пропуснал, че това се отнася предимно за българката.

5

до ян

преди 10 години

Забрави за автори, този тип статийки се превеждат на килограм.

4

yann

преди 10 години

Не учудвам от статията като видях кой е автора.Тази жена със сигурност е комплексарка, неопитна във взаимоотношенията жени-мъже и явно търсеща трибуна за изява.

3

Дончо

преди 10 години

След написаното от предходните, просто трудно има нещо за добавяне...99% от така наречените жени са пресметливи, арогантни, продаващи се , с огромни претенции, но без покритие..Пожелавам ИМ да да ИМ се връща по 100, това, което са направили на някой мъж!!!

2

Кънчо

преди 10 години

Най-добре е с вибратор - като ви писне просто го изключвате.

1

Анонимен

преди 10 години

Любимата игра на днешните жени - подаване на скрити сигнали за привличане и явна, публична гавра и отхвърляне. Начин да си "вдигат акциите" за сметка на наивници хванали се на стръвта. Но статията правилно предупреждава - все пак не се увличайте в издеватевствата, може да се окаже крайно нездравословно.