19

до 16

преди 10 години

Абе как бе човек, един филм, ама какав само! Виж в хамстера какви ги работи... в комедия може и да се снима, но пак ще я е**aт яко в нея

18

ss wafen

преди 10 години

До MessiРусише швайне.

17

ЕДЕЛВАЙС

преди 10 години

Е.ането е опасен вид сърбеш за да го разбереш трябва да се нае.еш

16

Анонимен

преди 10 години

Че са хубави рускините спор няма, но от тук нататък не мога да кажа нищо хубаво за тях. А тази Еделвайс за каква порно звезда се провъзгласява, участвала веднъж в тъкъв филм и вече звезда, айде по полека, че никой и никъде не те знае

15

Анонимен

преди 10 години

Ха ха, ако мъжа и се казва "Алекс Ломски", представям си къв *** е. Че иначе кой друг би си взел порно актриса за жена.Няма бивша *ва и бивш *ас - това си е за винаги :)

14

Анонимен

преди 10 години

уж са отворени и красиви българките, па една порно актриса немаме, да не говориме за мис от световен ранг, - само *** - по света и у нас!

13

Вунд

преди 10 години

Смятайте какви *** сте да гледате подобни предавания. Зомбита облъчени, тоя народ си отиде.

12

Анонимен

преди 10 години

хубава , но що ми се струва, че има руска инвазия по различните формати на телевизиите! и некой мастити телевизионери 'зеха да си спомнят за руското си образование и период! - ?????

11

а

преди 10 години

аз познавам цялото и семейство от както са в бг много свестни хора са , но явно ние българите имаме в последните години нещо натрапено против руснаците та затова я изгониха, ако беше американска порноактриса може би и първото място щеше да и се даде ,но не е, а с какво е по интересен за зрителя уж мъжа на мира радева и с какво е вип

10

Messi

преди 10 години

Абе кой каквото и да говори ... хубави са си рускините:)

9

Фен

преди 10 години

Защо това прекрасно създание си отива, а остава да гледаме някакъв неграмотен ***, подкрепян от платените комуноиди да плюе по Бойко?Ами не ми е интересно това "шоу" и няма да го гледам!

8

Анонимен

преди 10 години

Чудни са ми порноактрисите, които правят секс с дурги мъже редовно, а в същото време женена и държала на мъжа си. А той как издържа?

7

Анонимен

преди 10 години

И това ли ни е ВИП-а? Някаква бивша порноактриса! Да ви имам представата за ВИП!!!

6

Наивен

преди 10 години

Тази ми прилича на девствена и морална.

5

ahaga

преди 10 години

gagagagahahah vse 1 nqkoi normalen 4ovek e glasuval za toq Ivo li kuf e tam ? The *ck... izobshto ne e naglaseno spoko.. vidqha 4e v na4aloto e leko sku4na i reshiha da si q mahnat.. *asi izmekqrskoto show

4

Атакист

преди 10 години

Тази Мира Радева хич не е добре с главата. Да търпи този сдухан човечец Иво, жалките му забележки към нея и идиотското му чувство за хумор говори, че и тя е сдухана като него. Че и го обожава даже! Няма такава овца!

3

me

преди 10 години

Много съжалявам, че я изгониха. Тя напълно опроверга имиджа, с който я вкараха - на леко момиче. Само за няколко мисии показа, че е изключително сериозна и отговорна и умна(!). Много ми хареса и ще ми липсва. Но явно организаторите се бяха разочаровали от нея, поне аз така си обяснявам кампанията която направиха срещу нея. Дори в случката с кучето, първо показаха само "Аз какво да направя?", а цялото било "Аз какво да направя, освен да ви изпера дрехите?" Много ме е яд. А оставиха ръба Иво!

2

Анонимен

преди 10 години

Организаторите се прецакаха. Тая ако беше останала още време в къщата със сигурност щеше да се на.бе с някого и да вдигне рейтинга.

1

Анонимен

преди 10 години

Язък. А аз се надявах това красиво цвете да ми разцъфти на гегата.....