Снимка: Булфото

Блондинката Еделвайс стана първата изгонена от Къщата на VIP Brother. След като преспа, тя посочи и верояните причини за негативния вот.

"Повечето съквартиранти се познаваха отпреди, имаха общи теми, можеха да си споделят. Може би бях малко изолирана, най-вече в първия ден, но после се включих активно в живота вътре. Предполагам за зрителите са по-интересни като персонажи самите българи. Явно и хората са очаквали да говоря повече за секс и съм ги разочаровала", заяви Еделвайс в ефира на Нова тв.

Още по темата

Тя разказа за своя живота и досега си с един от световните лидери - Михаил Горбачов. Майка й била управителка във вилата на Горбачов в Тюмен и на няколко пъти тя се е виждала с политика. Еделвайс го определи като много интелигентен и разказа как Михаил Горбачов и свитата му са й помогнали.

"Тогава бях малка. Имах проблем със здравето, направиха всичко възможно и за мен се погрижи личният доктор на Михаил Горбачов", разказа Еделвайс.

Тя планира в бъдеще да участва във все повече филми в киното.

"Изкарвам си хляба с кино. Преди 8 години се снимах в порно филми, но това беше само един етап от живота ми, който вече е в историята. В бъдеще ще продължавам да се боря за роли в киното, харесвам комедийния жанр", каза още блондинката.

Тя разкри, че нейното поведение пред камера няма нищо общо с това в реалния й живот. Еделвайс държала на мъжа си и да бъде моногамна й харесвало.

"Не си изневеряваме, макар че сме доста разкрепостени", подкрепи я и нейният съпруг Алекс Ломски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase