8

Анонимен

преди 10 години

Кога ще има промяна във Варна ? Или и на теб си вдигна краката крадлата?

7

До Kaйзер Созе

преди 10 години

Дрънканици на промити червени мозъци. Нищо друго не измислихте. Мутрите са деца на червената мафия, махнахме страшната мутра за да дойдат техните родители, хихихи. Които между другото не са се махали от управленски лостове, факт, пишат го и колегите долу, комисиите по време на герб бяха червени. А и да си пожарникар е професия за разлика от експертите по какво? По БСП управление или по руска зависимост? А Сурменов е пич, за разлика от мишоци и ченгета, които го замениха. Пък и ние сме работещи.

6

Коце Мастиката

преди 10 години

"Орешарски има качествата да изведе държавата от кризата"Орешарски си го ползват като секс кукла. Той е политическа ***. Такъв беше и при СДС, такъв беше и при НДСВ, такъв е и сега. Кой си го хване, той си го ***... обикновена изтривалка

5

Анонимен

преди 10 години

Ква гнусна ***, проект на всичко гнусно в това правителство. Ужким видите ли до сега не са се назначавали с жури а сега изведнАж те са героите почнали да го правят. След промените, винаги директорите на театрите са избирани с жури!!!!!!!!!!!! и кво? Прокопсаха? Оф, извинявай, Стоянович, от вас тръгваше оправията и демокрацията, така че тепърва ще прокопсват.

4

Анонимен

преди 10 години

СТОЯНОВИЧ, ЛИЦЕМЕР-СЛУЖБОГОНЕЦО, КОМИСИИТЕ СА ЕДНИ Й СЪЩИ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ НАСАМ. КАКВО НЕЗАВИСИМО ИМА В ТОВА В КОМИСИЯТА ДА Е ДИРЕКТОР НА ТЕАТЪР, КОЙТО САМО СЛЕД МАЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СЕ ЯВИ НА КОНКУРС И ВЕРОЯТНО ЩЕ ГО СПЕЧЕЛИ, А СИГУРНО В КОМИСИЯТА ЩЕ БЪДЕ СКОРО СПЕЧЕЛИЛИЯТ. СТРАННОТО Е, ЧЕ СЪЩИТЕ ЧЕРВЕНИ МУЦУНИ БЯХА В КОМИСИИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ГЕРБАДЖИИТЕ, ТОВА НЕ ГО РАЗБРАХ ЗАЩО Е ТАКА, НО ПЪК СЕГА ТОВА КОЕТО СТАВА Е ЯСНО!

3

Анонимен

преди 10 години

Господин СтояновичНе знаете ли че България е в криза от 23 години. Кои ти каза бе ***, че Борисов ни е вкарал в криза! Не ни говори глупости. Също правителството може да е избранно законно но върши незаконни неща и само кьораво като тебе не вижда и нечува протестите от 101 дена, щото така ви изнася само да се хвалите.

2

Боц

преди 10 години

Абе бо*лук, твоя Орешарски, досега не е отговорил на нито един въпрос ясно и точно, не е казал едно нещо в прав текст! Държи се също като плужека Симеон Кобурготски и исе страхува да отговаря, зщото не знае как ще го приемат господарите му.

1

не син

преди 10 години

Пълен *** ! Тройната коалиция има "таланта" да намира и назначава на отговорни постове *** от цялото политическо пространство,от ляво до дясно !