12

Мильо ВИПОНДов

преди 10 години

До анонимен 12 Фирмите които крият осигуровки го правят със СЪУЧАСТИЕТО на тези дето след време ще *** че пенсиите са им ниски!

11

анонимен

преди 10 години

да накарат фирмите да плащат реалните осигуровки а не да укриват реалните заплати на работниците си и осигурителната система ще се стабилизира.

10

boyko_stoew

преди 10 години

На бялото -черно не мога да кажа.ТОВА Е НАЙ-КАЧЕСТВЕНИЯТ Министър на Труда и Социалната Политика,който Помня НЯКОГА ДА СМЕ ИМАЛИ.Не само говори,но и отстоява Полезни за икономиката и гражданите позиции.Това ,че е от ДПС не ме бърка щом прави това което ТРЯБВА.УСПЕХ на такива като Адемов.

9

Мильо ВИПОНДов

преди 10 години

Все пак едно "евала" че не вдигат осигуровките, въпреки искането на светоната банка. Предишните само това чакаха - ЕС, МВФ или СБ да поискат и веднага ни го нацепваха...

8

Анонимен

преди 10 години

Никой не иска субсидиране на партиите. Депутатите си правят оглушки и на фона на масова безработица и ниско платен труд, те арогантно прибират парите на трудещите се. Да си събират членски внос и да се издържат. Мислят си, че политик не е професия, а то е призвание. Да се направи референдум по този въпрос.

7

АНТИ-ФЕС

преди 10 години

Докъде стигнахме,затова ли се бориха Левски и Ботев .....да ни управляват ТУРЦИ?!?!?!

6

Мильо ВИПОНДов

преди 10 години

До Анонимен To не бяха ЧичиБаба, то не бяха Кюран(ов), небеше и Дикме, Етем, Рашид(ов), Ал Джебури,......

5

Анонимен

преди 10 години

след 500 години ..... амедов да е министър в България - това е унижение!!!

4

NORM

преди 10 години

И как да вдигнат осигурителната вноска,като престоят избори.Същото е и със замразяването само за една година и на системата за пенсиониране.

3

Анонимен

преди 10 години

А,какво стана със субсидиите на партиите?Има ли промяна?Що се касае до увеличаване на осигурителната вноска,то, който иска да плаща инвалидните пенсии на ***.Аз няма да съм.

2

Салахадин

преди 10 години

Както каза днеска един форумец,една гениална мисъл:Колкото повече работиш в България,толкова повече се отдалечаваш от пенсия!!!

1

Анонимен

преди 10 години

Напълно съм съгласен с номер 1 , само ще допълня и рязкото редуциране на нищоправците по министерствата / които от привилегии са оскотяли до обикновени ***, голяма част са абсолютно неграмотни измамници/.