10

до !!!

преди 10 години

Не си права, информацията не могат да я спрат. Това, което възпира тези неща, е самата западна демокрация, чиято единствена реална основа са пропагандата и конформизмът, т.е. самите западняци трябва да си признаят, че живеят в лъжа. Което е много трудно, защото значи да отрежат клона, на който седят.Но за объркването си права - повечето хора изобщо не умеят да боравят с информация и такива неща само ги объркват.Важното е човек да търси любовта и красотата, чрез светлината ще разбере и тъмнината.

9

!!!

преди 10 години

много сам ги гледала тея клипове в youtube и филми има и книги ,но да се замислим малко след като тези хора /илюминати/ са толкова силни и властни биха ли позволили да излиза толкова информация,не казвам че няма такива хора,но за мен това което излиза за тях по медиите е това,което те са позволили да излезе с цел да объркат масите още повече,за това най-добре да си гледаме живота и това да бъдем по-добри хора във всяко отношение,от колкото да се занимаваме с главоблъсканици :)

8

дс

преди 10 години

Анти илюминати !!! Как няма да са най-богатите... за всички, които четат статията гледайте "Музикалната индустрия - разкрита'' във вбокс-а !

7

Плювам

преди 10 години

Този шопски израз "плюват" толкова често се среща вече, че ще влезе в речниците май. Като певачка и пИкам, и ***, и шмъркам, и чешам и др. Баси шопинизажията.

6

!!!

преди 10 години

първо тези хора не са *** ,второ ти като си БЯЛ и предполагам поради тази причина си много умен ,талантлив и духовно извисен ,изобретил си десетки неща без ,които живота ни нямаше да е същия ,а ментално си толкова развит,че все още живееш в предните векове и съдиш хората по най-комплексарския и смешен начин ...Евала хахахха :))

5

NIKO11111

преди 10 години

Ами такива правят пари, защото тези,които им слушат музиката са без акъл. А имам предвид да видя дали някой *** ще направи нещо значимо, като научно или технологично постижение или изобретение сам.Като се започне от иглата и се стигне до персоналния компютър и космическата техника, всичко е измислено от БЕЛИ хора, в краен случаи азиатци.

4

!!!

преди 10 години

те тъпите хора правят по 95 милиона на година,пък умните стоят по форумите да ги плюват колко са *** смях

3

Анонимен

преди 10 години

направил той............дават им ги милионитезащотоне е луд тоя дето яде баницата а тоз дето му я давав този ред на мисли .....познавате ли човек който ако му дават пари няма да ги вземе?ако някой познава-да цъка минусиако няма такъв - да цъка плюсове

2

Гацко

преди 10 години

Да бе, то хич без акъл се правят толкова милиони на година.

1

NIKO11111

преди 10 години

Ами то ***, най- много да стане прочут певец или спортист, но нещо с акъл да направи рядко срещано явление, защо ли?