37

сектор Кабул

преди 10 години

Междувременно интеграцията на келепира продължава. Новият голям брат иска пушечно месо за някакви си "диваци" от Афганистан и Ирак. Диваци диваци, ама на големия брат нещо му стягат чепиците, па и задните части са му меки, и нали си е пинтия по рождение, гледа някой друг да плаща вересиите. Българите си имат вековно обръгнали на всякакви изпитания, закоравели задни части. И понеже им е обещан келепир, отиват при "диваците", без дори да си вземат малко нещо смазка за полуоската. Природна даденост

36

сектор Кабул

преди 10 години

За някакви си 4 дни (5-9 септ.44г) проститутката на Балканите успява отново да се адаптира и интегрира. Келепирът има остър нюх. Гювендийската народност се хвърля в нозете на Съветите, за да се прогласи за най-братския и най-доверения брат на Големия Брат. Мдаа, българското дупе е най-дълбокото в света, дами и господа родолюбци. След провала на комунизма България търси нов господар. И го намира преди самият той да е заявил господарски права. Знаете кой имам предвид. Ю-ес-ей, ю-ес-ей, грааааааа

35

Гражданин на РБ

преди 10 години

Парица е царица..;-)

34

Гражданин на РБ

преди 10 години

TatoStalin преди 18 минутиМъка,мъка по земята българска.Отивате на война при условие,че нямате икономика,армия,разузнаване,контраразузнаване,а война ще има за голыми съжаление.Слава на Русия. *** може да се възползва, тъй като е на стратегическо положение.;-)

33

Гражданин на РБ

преди 10 години

TatoStalin , 38Ганьо не отива на война. *** - Българин. Гледа да се възползва.....За съжаление....;-)

32

АЗ

преди 10 години

Болене,Болене,ти не разбра ли,че си в този парламент само в ролята на ПОСЛУШКОТО,КОЙТО НАТИСКА КОПЧЕТО В ПРАВИЛНИЯ МОМЕНТ.Седнал мнение да дава,Я СЕ ОСЪЗНАЙ,че ще ти спрем кранчето.

31

TatoStalin

преди 10 години

Мъка,мъка по земята българска.Отивате на война при условие,че нямате икономика,армия,разузнаване,контраразузнаване,а война ще има за голыми съжаление.Слава на Русия.

30

до 34

преди 10 години

666 - СОЛ ИНВИКТУС, БЪДИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВНИМАТЕЛЕН, ЗАЩОТО МИТ СА ХВЪРЛИЛИ МЕРАК НА ТВОИТЕ ЗАДНИ ЧАСТИ. Защо боже си населил България само с ***? Защо бе боже?

29

Гражданин на РБ

преди 10 години

Ти си местният провокатор на мнения, Анонимен 29.;-)Слава Богу, че здравият български манталитет се корени в робските ни корени, които ти предизвикваш.Вследствие на което, ще получиш ТОЧНО това, което търсиш.;-)

28

АТАКУВАЩ

преди 10 години

Не всичко е такова, каквото изглежда. БСП, ДПС И ГЕРБ са от един отбор и тога го знае всеки трезво мислещ човек. Волен им попречи да направят коалция, с която щеше да се сложи край на българската държава. Изключително мъдър политик е Сидеров!

27

плевел офшорски

преди 10 години

къв неутралитете бе? утре хващам калашника и ще заминавач да налагам демокрация в Сирия. Бойко така ми нареди.

26

Анонимен

преди 10 години

Откакто Паси вкара България в НАТО, спрях да гледам на страната като на своя родина; за мен България е де факто враг. Безразличен съм към всякакви интриги и сплетни по адрес на Сирия и Иран, докато си остават комплексарски крясъци и вопли. Но едно ще кажа, и няма да повтарям- ако България изпрати и един единствен окупатор в Сирия, ще приема това като лично обявяване на война, и ще спретна такова клане в центъра на София, че ще ви *** мамата до 3-то коляно, лакеи гнусни безподобни!

25

are_kulata

преди 10 години

ри парламентарни комисии вътрешната, външната и тази по отбрана, отхвърлиха проекта за решение на "Атака" за неутралитет на страната ни при евентуален конфликт в Сирия.Айде бе ***,нали БСП бяха русофилска партия,нали бяха кремълски агенти,конци на КГБ?Нали бяха комунисти?Оказа се, че няма такова нещо. Вашето противопоаставяне се оказа една измишльотина, първо защото вие сте синов на ДС и второ,защото БСП=ГЕРБ = Брюкселския гола те първа ям брат и САЩ.АТАКА е единсвената нар. партия

24

Аз

преди 10 години

Сега всички умни,глупави,красиви и не толкова дето са по площадите,трябва да питат,койиска да ни въвлича във война?-ТОВА Е ВАЖНОТО!

23

Анонимен

преди 10 години

Браво на Сидеров! Виждаме и на следващите избори само АТАКА и Планът Сидеров!

22

БГ

преди 10 години

Само факти, мисленето го оставям на ЮРУШ(макар и да знам, че това не го могат):Турция яростно защитава идеята за намеса в Сирия. На наша земя по подразбиране същата теза заступват и от ДПС. Еничаринът гьотферен сидер ага подкрепя правителството с участие на ДПС, забрави приказките си против тях и си пъскат пасове, режисирани от хидроинженера. Юруш кое правителство подрепяте? Долни *** и ***, нямате нищо общо с българските интереси, играете по свирката на хидроинженера!ОСТАВКА!

21

KOKO

преди 10 години

Как се нарича правителство което взима решения без да прави сондажи за мнението на народа от което е избрано?Дактатура?Само че след комунизма тия не минаат в Източна Европа,консултирайте международните сондажи преди да ангажирате България в Сирия.Българина не е заспал като французина,той спя 45 години

20

KOKO

преди 10 години

Народа е 98% ЗА неутралитет в Сирия,ако отидат там значи са по лоши диктатори от Башар които има подкрепата на повече от 60% сирийци.Да внимават защото орлов most може да се повтори

19

Гражданин на РБ

преди 10 години

До тия, които не са съгласни с мнението ми за СБ и МВФ,Драги дами/господа,Приемането на пари (ЗАЕМ, КРЕДИТ) от институция, която поставя ВЪТРЕШНОПОЛИТИЧЕСКИ условия, за отпускането на парите, а най-прекия начин за финансово заробване и подчиняване на цели нации, поддържайки ги ПОСТОЯННО на ръба на оцеляването, за сметка на връщането на заема.С други думи - финансова робия, диктувана от Имащите "пари" върху заблудените Риби-Държави.;-)

18

Shop

преди 10 години

До п Не слушайте пу.киновите агенти. Или махаме Башар за малко пари или фалираме под тежестта на разходите за бежанци. Така е поставена задачата. Когато фалираме и престанем да ги храним, гладните бежанци няма да се върнат в Сирия, а ще ни изядат ушите.