28

Атлет

преди 10 години

Бойко да не се оправдава с връзките си с олигархията, а да започне да мисли за народа си. Нищо кой знае какво не направи, за да се почувства по-добре той, през годините, в които неговата партия беше на власт.

27

avram_bakalina

преди 10 години

Не мога да разбера защо на Борисов му се дава трибуна за изказване, при положение, че никой не го иска в политиката. На този човек трябва да му бъде наложен пълен игнор и да не се насочва микрофон срещу него.

26

FBI

преди 10 години

Тоа в Затвора за това че охранява човека които доведе България до фалит 1989 и Възродителен Процес които незнайно защо не стигна до Страсбург

25

доинов

преди 10 години

сама от охраната си трябва да се срамуваш с како право харчиш на държавата парите върви без нали си нещо ама май нищо

24

Анонимен

преди 10 години

То при тия банкери само с молби не става работата.Я кажи за спонсорството, колко ви накара да се наведете и за какво да си затворите очите?

23

Дръндер

преди 10 години

Г-н екс ние знаем, че вие не се срамувате. Всъщност ние се срамуваме заради вас, за това се притеснявахме, при всяко ваше излизане извън България, защото ни карахте да се червим, че миаме вас за премиер.ВИе сте безсрамник, това е ясно, но не ни го набивайте в лицето вашето безсрамие мутро ***!

22

laura

преди 10 години

Постепенно се разкриват образите на задкулисните фигури които дърпат конците на президента. За Борисов стана ясно че е продукт на Сорос, а Плевнелиев се явява продължението на този продукт, само че с тази разлика че Плевнелиев е по-представителен и начетен, но иначе е също толквоа зависим от олигарси както и Борисов.

21

Анонимният

преди 10 години

Дори от тази дето си пИ*ите ли бре?

20

Ъ !

преди 10 години

Ти самият си СРАМ за България

19

Анонимният

преди 10 години

Да назначиш Пеевски за шеф на ДАНС през 2013 г. е като да назначиш през 2001 г. Бойко Борисов за главен секретар на МВР. Някакви протести да имаше през 2001-а? През 2009 г. кой стана министър-председател? Борисов. Имаше ли протести? Не, нямаше. Даже имаше всенародни веселия, нали така?

18

nqkoi

преди 10 години

Поредно култово изказване на Бойко. Срещал съм се с Цветан Василев, за да спонсорира волейбола, мотокроса и забележете ФК "Ботев" Пловдив - та Цветан Василев е собственик на футболния клуб. Къде що се сети Бойко за нещо публично известно свързано с банкера за това е водил срещите с него. Молим Ви господа политици, говорете неща които изглеждат малко по логични и поне да се замисли човек дали са вярни. Сега просто е една пародия на изказ и слово да не говорим за смисъл.

17

123

преди 10 години

бойко ти и срам това ти е непознато като чувство бе *** нагъл тип

16

кекуле

преди 10 години

най-после две относително независими мутроолигархични структури, така борбата е по-истинска и по-интересна. и двете имат общо начало, там, в БКП, но иначе някакъв самостоятелен живот. за важните неща са задружни обаче - серго взема заема, плаща на руснаците, осъждат ни за белене, плащаме пак, катилестият мутряк събаря правителството, серго отива да си харчи парите и да смуче грездеи, боко се връща на власт щото комплексите напират. симпълс.

15

Анонимен

преди 10 години

Ама е супер смешно, как някакви селяци тук, са тръгнали по "следата" пусната от медия на делянчо. И раздухват ли раздухват.А то цялото "правителство" на орехчето е собственост на цецо "мустака" василев, но умните ни селянчета тръгнали да говорят за боко и ко.после се чудите що си седите в *ната...

14

Илияна

преди 10 години

Боко не се срамува от нито една среща, ама всички се срамуват от срещата си с него! Да бе, Росен да каже наистина за какви кръгове от олигарси говори? Нека ги каже. Местан какво се прави на ударен и той с това назначение на Пеевски, вече на всички ни е ясно! Аман! А той Боко си каза, че го познава, ама какво от това? Молил го е да бъде спонсор на волейбола и на мотокроси някакви. Сега съм сигурна обаче, че Боко пък познава хората т кръга Капитал ,които така отявлено искат да влязат във властта.

13

Shisho Bakshisho

преди 10 години

Борисов като един истински посланик на добра воля наистина се е срещал с всички банкери и няма как да отрича, тъй като всичко го има документирано черно на бяло. Но тук въпросът е кои от тези банкери са се облагодетелствали здраво за сметка на държавата и защо властта продължава да си затваря очите. Какво става с далаверите на Прокопиев?! Или той като близък приятел на президента е недосегаем?! Ами Бориславова, на която подариха банка?! Минев... Всички знаем, че този кръг стои зад ГЕРБ и РБ.

12

111111111111

преди 10 години

Мисля , че Борисов не само не се срамува от срещите си, а и е изкарал нещо о тях ;) Сигурно Росен Плевнелиев със своите връзки с олигарсите го е вкарал напързо в играта.

11

Анонимен

преди 10 години

Ти не знаеш какво значи думата СРАМ. Ако знаеш ще се скриеш и няма да се показваш пред народа и да демонстрираш своята безогледна ПРОСТАЩИНА!

10

иван

преди 10 години

И като даде, как ще тръгнат държвните органи после да проверяват откъде му е богатството. Това се нарича - КОРУПЦИЯ.

9

иван

преди 10 години

А той като е давал, какво е получавал в замяна? Или викаш и без това са нашите пари.