10

саона

преди 10 години

Модерни кръвни тестове няма (от които зависи живота на хората!), но пари за помощи на *** винаги има. Ееееех...

9

Ямбол

преди 10 години

Приятелят ми дари кръв в Ямбол и след 2 седмици му се обади личната лекарка да му съобщи, че има хепатит Ц. Огромен шаш и паника ни обхвана, понеже заразяването не е толкова лесно, както с другите видове хепатит. Веднага се задействахме, запазихме час в София,решиха да пуснат пак едни кръвни изследвания. Оказа се, че няма никакъв хепатит, всичко беше наред, но стреса беше огромен наистина. После разбрахме и за други, на които е съобщена тази "диагноза" в Ямбол.

8

Vesso

преди 10 години

Важното е да има пари за помощи на лентяи, ревльовции и"обръчи"от фирми.

7

123

преди 10 години

До АнонименЗащо се изказваш неподготвен? Лекарите правят тестове за тези заболявания по тези методи, които са им спуснати от МЗ. Какво общо има квалификацията им с това, какви реактиви ще използват. Ами ползват такива, каквито им предоставят, т.е. за каквито има пари.

6

лисугера

преди 10 години

Колко вече са заразените, няма ли да разровите до край тинята ....

5

Анонимен

преди 10 години

на медиците в Либия за малко не им паднаха главите за такова нещо - тук ще падне ли нечия главица - ЕДВА ЛИ, това е България - никой не го интересува, както е казал колегата по-долу важно е да има СРС-та и други простотии.

4

Никодимчо

преди 10 години

Не се учудвам, ама хич даже. Важното е да има пари за СРС-та, за кво са ни нови лабораторни технологии!?

3

Анонимен

преди 10 години

Така е в Африка и другите бананови държави където можеш да се заразиш при преливане на кръв. Такава ни е здравната система.Свестните лекари заминаха зад граница. Тук остана електората на червената ***.

2

Анонимен

преди 10 години

Това е страхотен скандал...ако е вярно!!!Ако е вярно трябва да има оставки на най високо ниво-от министъра надолу и наред!!!А ако не е,то журналистката да бъде осъдена за клевета и да и бъде забранено да работи повече като такава!!!

1

.............

преди 10 години

Какаво ни е наред, та и двада е стриктно спазвано..... лекарите са въшливци с излючение на малкото нормални дето са останали, да им се чуди човек какво правят още в БГ. И какво въпреки , че го знаят продължават да го правят, ами ако недай си боже се случи на деца.... либийски въпрос-2 ????