21

wasservonubersee

преди 10 години

До tntodorКакво общо имат архитектите с инфраструктурен обект????

20

Пирин

преди 10 години

Тук отново платените слугинажи на мутренската групировка ГРОБ са се развихрили в коментарите. Заминавайте си за Анадола!

19

az tam

преди 10 години

ЧЕкай, ЧЕкай малко ... тая железопътна линия сега ли разбраха че е там ... та още пет милиона отгоре :)

18

един

преди 10 години

Ще я открият юли ама още не са разбрали коя година /2014няма да е/сигурно правнуците Станишкови ще режат лентата а дотогава ще се избиваме по пътищата

17

Анонимен

преди 10 години

Че нали Ореха се разплати с бизнеса, как така ти дължат пари? Не е възможно това.

16

Калоян Захариев

преди 10 години

Ами не е вярно просто, Агенцията дължи пари и не стотинки, а стотици левове...Например на мен. И все още не са ми се издължили без каквото и да е обяснение.Но да се надяваме, че съдът ще се произнесе бързо.

15

дОхо

преди 10 години

До АнонименЯвно си минал с трактор , модел 1953 г. Купи си нормална кола и няма да ти паднат пломбите . Асфалта си е супер гладък

14

Мен

преди 10 години

Сега едни нови търгове за Батко и Братко да вземат и те някой лев.... Ако не те - някоя друга наша си фирма, то не става така - 4 години глад беше.

13

Анонимен

преди 10 години

Днес минах по новия участък от Хемус.Изпадаха ми пломбите, все едно се возих в лодка в бурно море.Чисто нов ХАсфалт ...

12

Анонимен

преди 10 години

Сега зацикля ,после ще им спрат парите и те така....Тоя филм сме го гледалЕ !

11

Анонимен

преди 10 години

За тази новина платените *** нямат мнение - защото са *** и чакат да им пуснат готовите коментари. Обаче като стане дума за Бойко компроматната машина веднага влиза в действие и коментарите с тиквите,сексуалните фантазии и какви ли не дивотии на разни идиотисе задейства със скоростта на светлината.

10

sokrat62

преди 10 години

Изобщо не ми слагайте минуси, БСП-ДПС-ДС вземе ли власта и всичко зацикля:-магистрали, пенсии, здраве , хляб, икономика, банки само заемите растат с по няколко милярда на година, после е после ще се намери някой като Бойко да му бере гайлето и обере пешкира.Народе, народе колко пъти още ще гледаме този филм? Оставка и избори, кой се страхува от това помислете????

9

pena124

преди 10 години

До ЮЛИЯКак да е замряло всичко уе, та те им дадоха разрешителното за строеж преди няма два месеца, ти искаш готова магистрала вече...

8

ЮЛИЯ

преди 10 години

А КАКВО СТАВА С ЛОТ 2 ДУПНИЦА БЛАГОЕВ ГРАДТАМ ЗАМРЯ ВСИЧКО

7

Варна

преди 10 години

Тройна коалиция, тройни хонорари, нормално друзя маи.ДПС още не са платили на *** барони във Варна и околноста за 15 000 гласа през май.Но не се безпокойте, тук 5 милиона, там още 5 ще си ги докарат и на следващите избори наново Данчо Цонев ще вее *** из Максида

6

Анонимен

преди 10 години

"Допълнителните строителни дейности, които се налагат, ще са на стойност около 5.5 млн. лева и те ще бъдат финансирани със спестени средства от АПИ." Иначе за АМ "Хемус" средствата не стигали.

5

sokrat62

преди 10 години

Какво, какво, дрогираната министърка "зациклила" на магистралата, ми че това не е новина тая е експерт по тапи, цикли и отгоре на това са и останали впечатления!!!!Колко, колко а има нема по впечатления на същата 5 -6 милиона спестени от АПИ за крадене щото от еврото не можете. А как пък АПИ ги спести еми като не свърши работа по второкласната и третокласна републиканска мрежа то по дупките си личи, ама според мен са повече към 50-60 милиона.

4

tntodor

преди 10 години

Горката Министър Терзиева-как и се налага да смотолява такъв голям гаф! "Заради открита инженерна мрежа,която не е визирана в проекта..." което ще рече, че в проекта не са взели под внимание съществуваща инфраструктура, и това нещо е одобрено от една камара архитекти - няма значение по чие време-боково или съселово!Тази ... инженерна мрежа ... да не е паднала от небето и да я няма в нито един план! Хайде сега, архитектчетата дето са си сложили подписите под проекта да си понесат последствията!

3

Анонимен

преди 10 години

При тази тройна коалиция всичко ще зацикли

2

Анонимен

преди 10 години

Да му мислим ние които живеем на улица "Елтепе" в гр. Петрич през чийто домове минава целият трафик за и от Кулата. Когато Гърците строиха своята магистрала, най- напред си направиха чисто нови широки обходни пътища и чак тогава започнаха. При нас беше по-лесно да набутат трафика през градовете и селата.