25

саона

преди 10 години

Виждам известни и уважавани личности тук, но защо се занимават с такава "порнография"??? Чак толкова да са закъсали за пари, че да се излагат пред всички!? Или болно его и жажда за слава...?

24

maora

преди 10 години

Bunch of fucking bullshit......

23

ЖОРО

преди 10 години

А пък аз имам порно с Парис Хилтън и редовно си го гледам въпреки че Парис има малки цици порното е добро и ще и го набия в гъзягата без да я стискам за циците

22

Анонимен

преди 10 години

Някой гледа ли ги тия порнографии?

21

Бухал горе/долу

преди 10 години

НОВА ТВ си кара така- Здравко и жена му , Иван и жена му ,Крум и жена му ..сега и Мира и родата...А който и гост да дойде,веднага усеща, че е като на сватба в " махалата " - гледа да не яде много бой !

20

Димитров

преди 10 години

А бе тя не се прави ! Тя си е проста ! НО по прости са тези дето пускат SMS - си ! Не е луд кийто яде баница , луд е който я дава !

19

Между другото "сценарист на риалити шоу" вече напредва в личната ми класацията за най-противни твари. Вече се изкачи в предните позиции - някъде между лихвар и адвокат.

18

Тоя шит дори не си струва усилието да си мръднеш пръста до копчето на дистанционното. Язък, че Тервел Пулев се е навил да се излага в тая гротеска.

17

кака Пена

преди 10 години

Боже, боже. Това ли е VIP-a?

16

до Ачко Бачко

преди 10 години

Ами че ака естествено, как да не ака, ама не като вас простосмъртни, подлучени и миризливи ***.Нейните миришат на ягодка и са като кози барабонки :D

15

Дичет

преди 10 години

Родата на този "принц" гази децата ни по улиците, а ние сега ще го гледаме как яде и пие......какво ли им е на родителите на тези деца...тцтц......

14

Анонимен

преди 10 години

Аз вчера го пуснах за 10 минути. Първото което ми дойде на ум беше "сбирщина" :D

13

На Дога Снупитуу

преди 10 години

А джуджето рапър е най-големият *** ! Въртя ся,*** са,повдига са на пръсти,белким Хилтъна го види,ама бря...не става ***....

12

dalms

преди 10 години

Българските VIP-ове са толкова популярни, че като се съберат на едно място се налага да обясняват кой кой е и с какво се занимава.

11

Ачко-Бачко

преди 10 години

Според вас Парис Хилтън дали ака и какво ака?

10

Анонимен

преди 10 години

Това е майката на реалитито, уе ууу-----------------------Марката продава, това е! Твърде много хора искат да са като Хилтън, толкова е лесно - имаш и пари и етикет, само трябва да си избереш в какво "да се развиваш".

9

wtff

преди 10 години

По света има толкова много милионери, магнати... С какво внучката на Хилтън точно трябва да ме интригува, че не разбирам??Много е красива ли, много способна, или просто жадна за слава?Стига сте ни я пробутвали в световните медии, а сега и у нас!

8

Анонимен

преди 10 години

Сваляйки гарда и с лека насмешка хвърлих поглед на Брадър-а.И,о небеса...Имам си любимци от участниците.Симпатяги и доста по- чаровни от чуждестранната гостенка.И така..Дъщерята на Мира Радева,Петър Чернев и Ирина Флорин донякъде.

7

Анонимен

преди 10 години

Тоя гном бързо е забравил що за човек беше преди години.Отдавна залезе и сега е огладнял зверски,за това така се тика навсякъде.

6

Мето

преди 10 години

Дъщерята на Мира в кое предградие го намери този...