Общ преглед
Дългоочакваната звезда на новия сезон на VIP Brother Парис Хилтън прекрачи прага на къщата в Нови хан под бурните аплодисменти на всички съквартиранти.

"Това е първото ми гостуване в България. Много обичам да пътувам и се радвам, че съм тук", заяви тя пред водещия Ники Кънчев.

"Аз съм просто едно обикновено момиче, което обича да се забавлява. Когато не съм пред камера, обичам да се гмуркам и да плувам. Парис Хилтън има две различни страни – пред камера и в личният си живот", допълни визитката си милионерската наследница. Дали от учтивост, дали водена от бизнес нюх, тя разкри, че няма нищо против да открие свой магазин в България и призна, че ще остане тук няколко дни.

Парис влезе, прави се на "просто едно обикновено момиче"

Пръв в къщата я посрещна Стойко Сакалиев, който дори се опита да й бъде гид и да покаже помещенията в къщата, но Хилтън загуби интерес и се впусна в разговор с Мира Радева. Парис й направи комплимент за обувките, нещо от което със сигурност разбира.

Снощи влязоха всички така наречени ВИП-ове. Първи от втората група се появи някогашният любимец на публиката на ЦСКА Стойко Сакалиев. През последните години той съвсем се изгуби от погледа на спортната общественост, като продължи кариерата си в Малта. След него по килима мина еротичната актриса Еделвайс, която осигури на съквартирантите домашен любимец - кученцето й Феликс. Друга позабравена певица - Йоанна, също ще напомни за себе си и ще даде отговор още ли е "Лошото момиче на попа".

След Станка Златева зрителите ще гледат и друг голям български спортист. След като контузи дясната си ръка, Тервел Пулев прие поканата да участва в шоуто. Боксьорът е двукратен европейски вицешампион по бокс, а на Олимпиадата в Лондон взе бронзов медал. Той бе категоричен, че не обича да го сравняват с брат му Кубрат, както и прякора "Малката Кобра".

Бизнес дамата Ваня Червенкова, която миналия сезон коментираше събитията в къщата, и Ирина Флорин също ще бъдат сред участничките. Най-драматична бе появата на дъщерята на Мира Радева - Анна, която влезе заедно със съпруга си Джеред. Тъща и зет не се бяха виждали до този момент, а прегръдката между майка и дъщеря предизвика много сълзи след дългата раздяла. Зевзеци пък коментираха, че не останаха роднини на социоложката извън Нови хан, след като предния ден тя влезе в шоуто с приятеля си.

Вечерта завърши с първото парти на VIP Brother, в което специалната гост звезда Парис Хилтън застана зад диджейския пулт и разгорещи съквартирантите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар