9

boyko_stoew

преди 10 години

Луда работа....нямали да ги вдигат...?!Я вземете да ги вдигнете...Колко му е ...Тогава вече НИКОЙ няма да ги плаща...!

Цената на една стока или услуга се вдига, когато нейното качество се подобри. Аз и сега плащам здравни осигуровки, а когато отида при личния лекар - направления за прегледи при специалист няма, свършили на 10-то число. За капак личния лекар ми взима 2-3 лв вход, въпреки осигуровките. Ако пък и изследвания си направя, трябва и тях отделно да плащам. Какво излиза - хем се осигуряваме, хем плащаме за всичко отделно. При тази ситуация от какъв зор ще увеличават осигуровките?А качеството на услугата?

7

деди

преди 10 години

Да си ги съберат от малцинствата,защото ние им плащаме лечението!

6

Джедай Мастър

преди 10 години

Щом червената *** казва, че няма, вероятно ще се случи. Просто се надяват да сме забравили, както например, когато заявиха, че ще махнат данъка върху лихвите, щом дойдат на власт, а сега Олигарски обяснява, че "коланът бил много къс".

5

drundrun

преди 10 години

Естествено че не трябва да се вдигат. То и сега 2/3 са в сивата икономика. Вдигнете ги още и ще останат 100 човека общо дето ще плащат. Тъпите БСП-ри не загряха че с вдигане на данъци и осигуровки не става - ТРЯБВА РЕФОРМА В СЕКТОРИТЕ !!!

4

sokrat62

преди 10 години

А и тая е получила писъмце от Чобанов, кво стана *** нали щеше да оправиш болниците, нали с оная куха лейка от НЗОК, щяхте да градите втори стълб без да ни питате, ами сега пенсионерите като прочетат какво ще си помислят, кой пак е прецакан, колко милярда още заем ви трябват и за къде по-напред. Какво стана с бърза помощ, каква стратегия чертаеш без ЛС, къде ви е прозрачноста като вие и целия МС сте като гъзки в лондонска мъгла. ОСТАВКА!!!!!!!!!!

3

rumen221

преди 10 години

И СЕГА ИМА ПАРИ И ЗА БЮДЖЕТА И ЗА ЗАПЛАТИ, ПЕНСИИ,ЗДРАВЕ1. Производителността ни е 27%, а заплатите 17% от средноевропейските2. Брутния национален продукт е 45% от средноевропейския, а средните ни доходи са 20% от средноевропейските3. Събраният Данък печалба за миналата година е 2.2 милиарда..., значи декларираната печалбата е 22 милиарда... (истинската е по-голяма, около 35 милиарда), а съгласно Чл.60 от Конституцията ни таваните за осигуряване и облагане са ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ!!!- Целият бюджет на държавата е 24 милиарда...!!! Следователно..., печалбите от ТРУД у нас, са

2

Не съм лекар

преди 10 години

"По думите на Андреева, след като се изработи конкретен план, БЛС ще може да предложи свои стратегии, които също да намерят отражение в стратегията."А не може ли това да стане преди конкретния план, за да влязат предложенията веднага там, а не да се разтегля във времето приемането на плана ? А сигурно се и плаща за правещите го и така ще се плати двойно ?

1

Анонимен

преди 10 години

А през 2013 очаква ли се? То вече всичко очакваме от вас...